Serinhisar Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar

Serinhisar Tarım Kredi Kooperatifi yakın Pınarcık, Serinhisar, Denizli, Aegean Region

  • Adres: Yenice, Ortaokul Cd., 20430 Serinhisar/Denizli, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.5789257, 29.2650645

Serinhisar Tarım Kredi Kooperatifi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Serinhisar Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar

koçum nie 5 vermionuz

2023-09-22 Muhammet

Çalışanların hepsi çok yardımcı ve cana yakın. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Ancak beklemek için zaman ayırmak gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-22 Ayşe

Yerel Resmi Daire'ye ilk girişimde kendimi çok rahat hissettim. Ortam ve dekorasyon oldukça hoştu. Personeller çok ilgili ve güler yüzlü. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimin üzerindeydi. Tek olumsuz nokta rezervasyon yaptırmadığım için biraz beklemek zorunda kaldım. Ancak buna rağmen memnun ayrıldım.

2023-09-22 Mehmet

Yerel Resmi Daire'de çok güzel bir deneyim yaşadım. Personellerin yardımseverliği ve hizmet kalitesi gerçekten takdire şayan. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Ancak rezervasyonsuz giderseniz biraz beklemeniz gerekebilir. Yine de tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-10-12 Mustafa

Ürünlerin kalitesi ve taze olması beni memnun etti. Personellerin yardımseverliği de çok iyiydi. Ancak biraz daha hızlı hizmet almak için rezervasyon yapmanızda fayda var. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-10-22 Ahmet

Yerel Resmi Daire'deki deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi gerçekten iyiydi ve personeller çok yardımcıydı. Tek olumsuz nokta rezervasyon yapmadığım için biraz beklemem gerekti. Yine de tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-11-01 Murat

Yerel Resmi Daire'ye ilk defa gittim ve beklentilerimi karşıladı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve personeller yardımcıydı. Ancak rezervasyonsuz gitmeniz halinde beklemek zorunda kalmanız olası. Yine de tekrar ziyaret etmeyi düşünebilirim.

2023-11-06 Esra

Yerel Resmi Daire'de iyi bir deneyim yaşadım. Atmosfer ve dekorasyon oldukça hoştu. Personeller yardımcıydı ancak hizmet biraz yavaş olabiliyor. Ürünlerin kalitesi ise beklentilerimin üzerindeydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-11 Veli

Yerel Resmi Daire'ye gittiğimde beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Personeller yardımcı ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Tek olumsuz nokta rezervasyon yapmamıştım ve biraz beklemem gerekti. Yine de tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-11-16 Songül

Yerel Resmi Daire'de güzel bir zaman geçirdim. Çalışanlar çok ilgili ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Ancak biraz beklemek zorunda kaldım çünkü rezervasyon yapmamıştım. Yine de olumlu bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Serinhisar Tarım Kredi Kooperatifi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?