SERDAR ÇÖZEN TENNIS ACADEMY

SERDAR ÇÖZEN TENNIS ACADEMY yakın Şirinyalı Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07160

  • Adres: Şirinyalı, 1512. Sk. No:2, 07160 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 733 67 18
  • Enlem, Boylam: 36.8553968, 30.7429456

SERDAR ÇÖZEN TENNIS ACADEMY, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
SERDAR ÇÖZEN TENNIS ACADEMY yorumlar

Serdar çözen akademi, aile sıcaklığında profesyonel tenis eğitimi almanın en kısa yolu...

2023-09-18 Mehmet

Tenis Kortu'nda 2 yıldır eğitim alıyorum. Gerçekten çok memnunum. Antrenörlerim çok profesyonel ve deneyimli. Tüm teknikleri öğrenmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Eğitim verimli ve keyifli geçiyor. Ayrıca, tesisler temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Aylin

Serdar Çözen Tenis Akademisi'nde sadece bir kez ders aldım ancak deneyimim çok olumlu oldu. Antrenörler çok sabırlı ve bilgili. Derslerdeki teknik tavsiyeleri gerçekten faydalıydı. Tesisler de oldukça modern ve temiz. Tekrar gitme şansım olursa kesinlikle giderim.

2023-09-18 Emre

Tenis Kortu'nu annemle ziyaret ettik ve genel deneyimimiz harikaydı. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Kortlar temiz ve bakımlıydı. Sadece bir saat için rezervasyon yaptık, ancak beklememiz gereken bir sıra olmadı. Tüm tenis severlere tavsiye ederim.

2023-10-03 Selma

Serdar Çözen Tenis Akademisi'nde dört yıldır eğitim alıyorum ve her zaman memnun kaldım. Antrenörlerim çok destekleyici ve motivasyonlular. Tesisler oldukça geniş ve güzel. Eğitimlerin fiyat- performans oranı da oldukça iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Cem

Tenis Kortu'nu ilk ziyaretimde çok etkilendim. Tesisler oldukça temiz ve düzenli. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Ayrıca, ders aldığım antrenör, beklentilerimin üzerinde bir hizmet verdi. Hem profesyonel hem de keyifli bir deneyimdi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-13 Ece

Serdar Çözen Tenis Akademisi'ni ziyaret ettiğimde çok memnun kaldım. Antrenörler çok deneyimli ve bilgiliydiler. Öğrencilere bireysel ilgi gösteriyorlar ve herkesin gereksinimlerini anlamak için çaba sarfediyorlar. Tesisler de oldukça modern ve hoş. Burayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Kaan

Tenis Kortu'ndaki deneyimim oldukça olumlu oldu. Antrenörler çok profesyonel ve ilgiliydi. Hızlı bir şekilde ilerlemem için bana bireysel tavsiyelerde bulundular. Ayrıca, tesislerin kalitesi de oldukça iyiydi. Tenis oynamak isteyen herkese bu yeri tavsiye ederim.

2023-10-23 Ayşe

Serdar Çözen Tenis Akademisi, tenis eğitimi almak için harika bir yer. Kısa bir süre önce başladım ve antrenörlerimden çok şey öğreniyorum. Kortlar da oldukça iyi durumda. Personel nazik ve yardımsever. Burada gerçekten keyifli bir deneyim yaşıyorum.

2023-10-28 Hakan

Tenis Kortu'na resmi bir maç için gittim ve son derece etkilendim. Antrenörler ve personel çok profesyonel, çevre cana yakın. Kortlar temiz ve güzel. Bu kadar kaliteli bir tenis kortu bulmak zor. Buranın fiyat- performans oranı da oldukça iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Zeynep

Serdar Çözen Tenis Akademisi'nde bir süredir eğitim alıyorum. Antrenörlerimden çok memnunum. Teknikleri öğretmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ayrıca tesisler de oldukça iyi durumda. Kortlar temiz ve bakımlı. Tenis oynamanın keyfini burada doyasıya yaşıyorum.

2023-11-07 Ahmet

Tenis Kortu'nu ziyaret ettiğimde çok etkilendim. Ortam gerçekten harika. Personel çok yardımsever ve nazikti. Tesisler oldukça geniş ve iyi durumda. Rezervasyon yapmadan gelmeme rağmen bekleme söz konusu olmadı. Tüm tenis severlere bu yeri tavsiye ederim.

2023-11-12 Elif

Serdar Çözen Tenis Akademisi'nde antrenman yapıyorum ve gerçekten memnunum. Antrenörlerim çok profesyonel ve sabırlı. Eğitimler verimli ve keyifli geçiyor. Tesisler de oldukça temiz ve düzenli. Tenis oynamak isteyen herkese bu yeri öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? SERDAR ÇÖZEN TENNIS ACADEMY?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?