Sepetçioğlu Restaurant yorumlar

Sepetçioğlu Restaurant yakın Sepetcioglu, Gemlik - Bursa Yolu, Bayraktepe Mahallesi, Paşakent Mahallesi, Yalova Merkez, Yalova, Marmara Region, 77100

  • Adres: Merkez, Bursa Yolu 6. Km, 77100 Soğucak/Yalova Merkez/Yalova, Türkiye
  • Telefon: +90 226 831 50 51
  • Enlem, Boylam: 40.6035568, 29.2703066

Sepetçioğlu Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sepetçioğlu Restaurant yorumlar

Temiz nezih ve Yalova merkezde bulunamayacak düzeyde bir yer. Minibüsle merkezden 10 dk içinde ulaştık. Otoban kenarı. Gelirken önünde indik tam ama dönüşte karşı yola geçmek gerekli bu çok riskli olabileceği için dönüşü taksi ile yaptık. … Daha fazla

Girdiğinizde güler yüzle karşılanıyorsunuz, servis gayet hızlı, garson arkadaşlarda samimi ve kibar, lezzet zaten anlatmaya gerek yok. Fiyat ida günümüz koşullarında gayet uygun Daha fazla

Sepetçioğlu Restaurant'a ilk adımımı attığım andan itibaren, bu mekanın ne kadar özel olduğunu hemen anladım. Restoranın rahat ve konuksever atmosferi, misafirlerini ağırlayan adeta bir sıcaklıkla sarıyor. Personel son derece kibar ve … Daha fazla

2023-10-01 Ayşe

Temiz nezih ve Yalova merkezde bulunamayacak düzeyde bir yer. Minibüsle merkezden 10 dk içinde ulaştık. Otoban kenarı. Gelirken önünde indik tam ama dönüşte karşı yola geçmek gerekli bu çok riskli olabileceği için dönüşü taksi ile yaptık. …

2023-10-01 Elif

Girdiğinizde güler yüzle karşılanıyorsunuz, servis gayet hızlı, garson arkadaşlarda samimi ve kibar, lezzet zaten anlatmaya gerek yok. Fiyat ida günümüz koşullarında gayet uygun

2023-10-01 Cem

Sepetçioğlu Restaurant'a ilk adımımı attığım andan itibaren, bu mekanın ne kadar özel olduğunu hemen anladım. Restoranın rahat ve konuksever atmosferi, misafirlerini ağırlayan adeta bir sıcaklıkla sarıyor. Personel son derece kibar ve …

2023-10-20 Ali

Restoran oldukça temiz ve nezih bir yer. Yalova merkezine minibüsle ulaşımı kolay. Servis hızlı ve çalışanlar samimi ve kibar. Lezzet ise tartışmasız harika. Fiyatlar da gayet uygun.

2023-10-20 Ayşe

Sepetçioğlu Restaurant'a gittiğimde, hemen bu mekanın özel olduğunu anladım. Atmosferi çok hoş ve misafirperver. Çalışanlar da son derece kibar ve yardımsever. Deneyimim harikaydı.

2023-10-20 Mehmet

Yalova merkezde bulunamayacak kadar güzel bir restoran. Minibüsle kolayca ulaşılıyor. Servis hızlı ve çalışanlar güler yüzlü. Lezzetler gerçekten muhteşem. Fiyatlar da uygun.

2023-11-04 Cansu

Restoran temiz ve nezih bir ortama sahip. Yalova merkezinden minibüsle ulaşımı kolay. Konuksever ve sıcak bir atmosferi var. Çalışanlar çok kibar ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Emre

Yalova merkezine minibüsle ulaşımı kolay olan bu restoran çok güzel bir yer. Temiz ve düzenli. Çalışanlar cana yakın ve hızlı hizmet sunuyorlar. Lezzetleri de çok başarılı. Fiyatlar da uygun.

2023-11-14 Selin

Restoranın temiz ve düzenli bir ortamı var. Servis hızlı ve çalışanlar samimi. Lezzetler gerçekten harika. Yalova merkezden minibüsle ulaşımı kolay. Fiyatlar da uygun.

2023-11-19 Deniz

Yalova merkezinde bulunamayacak kadar güzel bir restoran. Minibüsle kolayca ulaşılabilir. Servis hızlı. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Lezzetler de mükemmel. Fiyatlar da uygun.

2023-11-24 Ahmet

Restoranın temiz ve nezih bir atmosferi var. Yalova merkezinden minibüsle rahatlıkla ulaşılabiliyor. Servis hızlı ve çalışanlar samimi. Lezzetleri kesinlikle denemelisiniz. Fiyatlar da uygun.

2023-11-29 Fatma

Sepetçioğlu Restaurant'a ilk defa gitmiştim ve hemen özel bir yer olduğunu anladım. Atmosferi çok hoş ve samimi. Çalışanlar kibar ve yardımsever. Deneyimim mükemmeldi.

2023-12-04 Yusuf

Yalova merkezine minibüsle 10 dakikada ulaşabileceğiniz bu restoran gerçekten harika bir mekan. Güleryüzlü ve hızlı hizmet sunan çalışanlar, muhteşem lezzetler ve uygun fiyatlar.

2023-12-09 Elif

Restoranın temiz ve düzenli bir atmosferi var. Yalova merkezinden minibüsle 10 dakikada ulaşımı mümkün. Hızlı ve samimi servis, lezzetli yemekler ve uygun fiyatlar.

2023-12-14 Murat

Yalova merkezde bulunan bu restoran temiz ve nezih bir yer. Minibüsle 10 dakikada ulaşabiliyorsunuz. Hizmet hızlı ve çalışanlar samimi ve kibar. Lezzetler de mükemmel. Fiyatlar da uygun.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sepetçioğlu Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?