Şen Vineyards yorumlar

Şen Vineyards yakın Ilıca, Balya, Balıkesir, Marmara Region

  • Adres: Ilıca, 10160 Balya/Balıkesir, Türkiye
  • Telefon: +90 266 496 50 18
  • Web sitesi: senvineyards.com
  • Enlem, Boylam: 39.8772832, 27.7739858

Şen Vineyards, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Şen Vineyards yorumlar

Balıkesir’in Balya ilçesi Ilıca Mahallesinde Avukat Fevzi Şen bey tarafından kurulmuş olan bu tesisi; görmenizi, gezmenizi o mekanda oturup dinlenmenizi (ancak randevu alarak) tavsiye ediyorum. Fevzi beyle sohbet edebilir, tarihi hakkında … Daha fazla

Balıkesir’in Balya İlçesine bağlı Ilıca beldesinin tarihi 3000 yıl öncesine dayanıyor. Ilıca’da geçmişten bu yana bağcılık, tarım, hayvancılık ve ormancılık yapılıyor. Beldenin turizme yönelik en önemli özelliklerinden biri şifalı sularının … Daha fazla

2023-09-24 Ahmet

Şen Üzüm Bağı'nı ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Bağ, güzel bir atmosfere sahip ve çalışanlar çok yardımcı ve misafirperverdi. Şaraplar da oldukça lezzetliydi. Tavsiye ederim.

2023-09-24 Ayşe

Şarap içmeyi sevmem, ama Şen Üzüm Bağı'nı teftiş etmek için ziyaret etmeyi düşünüyorum. İyi bir mimariye sahip olduğunu duydum ve güzel fotoğraflar çekebilirim. Ayrıca, tarihi hakkında bazı bilgiler de edinebilirim.

2023-09-24 Mehmet

Balya'daki Şen Üzüm Bağı'nı ziyaret ettim ve hayran kaldım. Bağ, çok bakımlı ve güzel bir görünüme sahip. Çalışanlar çok dostça ve yardımseverdi. Şaraplarını tadım fırsatım oldu ve hepsi çok lezzetliydi. Burayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Mustafa

Balya'da Şen Üzüm Bağı'nı ziyaret ettim ve gerçekten etkilendim. Bağın atmosferi çok harika ve çalışanlar çok misafirperver. Şaraplarını da deneme fırsatım oldu ve hepsi harikaydı. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-19 Zeynep

Şen Üzüm Bağı'na gitmek istiyorum çünkü tarihi hakkında merak ediyorum. Şarap içmeyi sevmiyorum, ancak oradaki atmosferin güzel olduğunu duydum. İyi bir fotoğraf çekebileceğim güzel bir yer gibi görünüyor.

2023-10-24 Ali

Şen Üzüm Bağı'na iş gezisi sırasında gittim ve çok beğendim. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Şaraplarının kalitesi mükemmeldi ve bağın atmosferi rahatlatıcıydı. Kesinlikle geri dönmek istiyorum.

2023-11-03 İbrahim

Balya'nın Şen Üzüm Bağı'nı ziyaret ettim ve harika bir deneyimdi. Bağ, çok güzel ve bakımlıydı. Çalışanlar da çok misafirperver ve yardımseverdi. Şaraplarını tadım fırsatım oldu ve hepsi mükemmeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-08 Aysun

Şen Üzüm Bağı hakkında birçok olumlu şeyler duydum ve ziyaret etmek istiyorum. Şarap içmiyorum, ama atmosferin güzel olduğunu söylediler. Balya'ya gittiğimde mutlaka uğrayacağım.

2023-11-13 Ahmet

Şen Üzüm Bağı'na yapmış olduğum ziyaretten çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece misafirperverdi ve benimle ilgilendiler. Şarapları çok lezzetliydi ve bağın atmosferi harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Ayşe

Şen Üzüm Bağı'nı ziyaret ettim ve çok etkilendim. Bağ, güzel bir şekilde dekore edilmiş ve çalışanlar çok yardımcı oldu. Şarapları hakkında bir şey söyleyemem çünkü şarap içmiyorum, ama başka ürünlerini denedim ve hepsi çok taze ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Şen Vineyards?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?