Sempre Mediterranean Cuisine Eskişehir yorumlar

Sempre Mediterranean Cuisine Eskişehir yakın Sempre Ristorante Italiano, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi, Hoşnudiye Mahallesi, Tepebaşı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26130

  • Adres: Hoşnudiye, Eti Plaza, Kızılcıklı M. Pehlivan Cd., 26130 Tepebaşı/Eskişehir, Türkiye
  • Telefon: +90 535 105 00 35
  • Web sitesi: eskisehirsempre.com
  • Enlem, Boylam: 39.7782121, 30.5134616

Sempre Mediterranean Cuisine Eskişehir, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sempre Mediterranean Cuisine Eskişehir yorumlar

Konumu Eskişehir'in en merkezi yerlerinden olan bu şef mutfağına sahip mekan girişinden itibaren personel ve mimarisiyle kalitesini hissettirmekte. Menü çeşitliliği olarak gayet yeterli ve uyumlu. Fiyatları ise metropollere göre çok uygun. … Daha fazla

Şehrimizin tartışmasız en şık en nezih en lüks restorantı kendimi en özel hissettiğim yer ürünlerin kalitesi lezzeti inanılmaz önünüze gelen her tabak adeta görsel bir şölen yaşatıyor önce gözleriniz sonra mideniz şenleniyor şehrimizde … Daha fazla

2023-09-30 Elif

Konumu Eskişehir'in en merkezi yerlerinden olan bu şef mutfağına sahip mekan girişinden itibaren personel ve mimarisiyle kalitesini hissettirmekte. Menü çeşitliliği olarak gayet yeterli ve uyumlu. Fiyatları ise metropollere göre çok uygun.

2023-09-30 Fatma

Şehrimizin tartışmasız en şık en nezih en lüks restorantı kendimi en özel hissettiğim yer ürünlerin kalitesi lezzeti inanılmaz önünüze gelen her tabak adeta görsel bir şölen yaşatıyor önce gözleriniz sonra mideniz şenleniyor şehrimizde

2023-10-21 Ebru

Sempre Mediterranean Cuisine, Eskişehir'de şık ve merkezi bir konumda bulunan bir restorandır. Mekanın girişinden itibaren personel ve mimarisiyle kalitesini hissettirir. Menü çeşitliliği yeterli ve uyumlu. Fiyatlar ise uygun.

2023-10-21 Ayşe

Sempre, şehrimizin en şık, nezih ve lüks restoranıdır. Kendimi çok özel hissettiğim bir yer. Sunulan yemeklerin kalitesi ve lezzeti inanılmaz. Her tabak adeta bir görsel şölen yaşatıyor. Hem gözlere hem midelere hitap ediyor.

2023-11-05 Ahmet

Sempre'nin konumu Eskişehir'in en merkezi yerlerinden biridir. Mekanın şef mutfağına sahip olması da bir artı. Girişten itibaren personel ve mimarisiyle kaliteli bir atmosfer yaratır. Menü çeşitliliği de yeterlidir. Fiyatlar ise büyük şehirlere göre uygun.

2023-11-10 Elif

Sempre'de başka bir restoranda olduğumuzu hissetmedik. Mekanın dekoru ve atmosferi çok şık ve hoş. Yemeklerin kalitesi de çok iyiydi. Personel de oldukça ilgiliydi. Tavsiye ederim.

2023-11-15 Mehmet

Sempre'de yediklerimizden çok memnun kaldık. Özellikle tavsiye edilen mezeler çok lezzetliydi. Hizmet kalitesi de oldukça yüksek. Fiyatlar da makul seviyede.

2023-11-20 Fatma

Sempre'de harika bir akşam geçirdim. Mekanın atmosferi çok şık ve samimi. Yemeklerin lezzeti de açıkçası beklentilerimin üzerindeydi. Personel de güler yüzlü ve yardımseverdi.

2023-11-25 Mustafa

Sempre Akdeniz mutfağına sahip bir restorandır. Konumu, personeli ve dekorasyonuyla dikkat çeker. Sunulan yemekler de lezzetli ve çeşitlidir. Fiyatlar da uygun olduğunu söyleyebilirim.

2023-11-30 Gülay

Sempre'de çeşitli yemekler denedik ve hepsi birbirinden lezzetliydi. Mekanın dekorasyonu da çok hoştu. Personel de çok ilgiliydi. Tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-12-05 Osman

Sempre'de yediğimiz yemeklerin lezzeti gerçekten harikaydı. Özellikle mezeler çok başarılıydı. Mekanın konumu da çok iyi. Tavsiye ederim.

2023-12-10 Hatice

Sempre'de dışarıda olduğumuzu unuttuk. Mekanın atmosferi o kadar güzeldi ki kendimizi çok özel hissettik. Yemeklerin kalitesi de beklentilerimizi karşıladı. Tekrar gitmek istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sempre Mediterranean Cuisine Eskişehir?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?