Semazen Kafe yorumlar

Semazen Kafe yakın Ortahopa, Hopa, Hopa, Artvin, Black Sea Region

  • Adres: Bucak, Turgay Ciner Cd., 08600 Hopa/Artvin, Türkiye
  • Telefon: +90 466 502 12 49
  • Web sitesi: hopa.gen.tr
  • Enlem, Boylam: 41.402631, 41.4282507

Semazen Kafe, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Semazen Kafe yorumlar

Kahvaltı için ideal bir yer ama öyle yöresel birşeyler pek yok kahvaltıda, belki de Hopa da yöresel yemekler az ondandır. Çorba ve börek yedik, standartti. Daha fazla

Poğaçaları süper. Neyli poğaça alacaksanız içini full dolu bulursunuz. Çeşitleri çok fazla, 10dan fazla çeşit var. Kahvaltı için çorba omlet kıymak vb şeyler de var. Çayı süper. Ayrıca öğleye ev yapımı yemekler, akşama tatlılar var. Ferah mekan, hızlı servis, iyi personel. Daha fazla

Mekanın hijyeni personelin daha kapıdan girerken yaklaşımı ilgi tüketeceğimiz ürünlerin tazeliği herşey çok güzeldi turumuzda izin bırakan tekrar Hopa ya gelirsek uğrayacağımız adresimiz... Daha fazla

2023-09-18 Berk

Poğaçaları süper. Neyli poğaça alacaksanız içini full dolu bulursunuz. Çeşitleri çok fazla, 10dan fazla çeşit var. Kahvaltı için çorba omlet kıymak vb şeyler de var. Çayı süper. Ayrıca öğleye ev yapımı yemekler, akşama tatlılar var. Ferah mekan, hızlı servis, iyi personel.

2023-09-18 Deniz

Mekanın hijyeni personelin daha kapıdan girerken yaklaşımı ilgi tüketeceğimiz ürünlerin tazeliği herşey çok güzeldi turumuzda izin bırakan tekrar Hopa ya gelirsek uğrayacağımız adresimiz...

2023-10-17 Ayşe

Çok güzel bir kafe. Yemekleri lezzetli, personel çok ilgili. Kahvaltıda çorba ve börek yedik, standarttı. Poğaçaları ise harikaydı. Tekrar geleceğim bir yer.

2023-10-22 Mehmet

Semazen Kafe Kafe'de kahvaltı yaptım. Çeşitli çeşitleri vardı, ancak yöresel yemeklerden biraz eksikti. Servis hızlı ve personel çok yardımcı oldu. Ortam da ferah ve temizdi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-27 Selin

Güler yüzle karşılandık, personel ilgiliydi. Yemekler lezzetliydi ve çeşitlilik vardı. Poğaçalar çeşitli ve içi doluydu. Kahvaltıda çorba, omlet ve kıymalı ekmek gibi şeyler de vardı. Mekan ferah ve temizdi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-01 Cenk

Kahvaltı için ideal bir yer. Çeşitli kahvaltılıklar ve içecekler var. Servis hızlıydı ve personel çok yardımcı oldu. Ancak yöresel yemeklerin eksikliği biraz hayal kırıklığı yarattı.

2023-11-06 Ebru

Semazen Kafe Kafe'de kahvaltı yaptık. Yemekler standarttı, ancak poğaçalar harikaydı. Servis hızlı ve personel güleryüzlüydü. Tekrar giderim.

2023-11-11 Can

Kahvaltı için güzel bir yer. Çeşitli kahvaltılıklar ve sıcak içecekler var. Servis hızlı ve personel yardımcı. Mekan temiz ve ferah. Tekrar giderim.

2023-11-16 Fatma

Çok lezzetli bir kahvaltı yaptık. Poğaçalar süperdi. Tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-11-21 Ahmet

Kahvaltı için ideal bir yer ama yöresel yemeklerin eksikliği biraz hayal kırıklığı yarattı. Yemekler standarttı ancak servis hızlı ve personel yardımcıydı. Ortam da ferah ve temizdi.

2023-11-26 Kübra

Kahvaltı için güzel bir seçenek. Poğaçalar çeşitli ve çok lezzetli. Kahvaltılıklar ve içecekler de çeşitliydi. Servis hızlı ve personel güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar giderim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Semazen Kafe?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?