Selvi yorumlar

Selvi yakın 634/8. Sokak, Fırat Mahallesi, Buca, Izmir, Aegean Region, 35380

  • Adres: Fırat, 35380 Buca/İzmir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.37509, 27.14434

Selvi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Selvi yorumlar
2023-09-18 Meltem

Selvi Otobüs Durağı'nda çok memnun kaldım. Otobüs durağında beklerken, çok rahat bir atmosferi var. Çay içebileceğimiz, tuvaletimizi rahatça yapabileceğimiz bir alan bulunuyordu. Otobüs geldiğinde de beklemek çok uzun sürmedi. Çalışanların hizmeti de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Ayşe

Selvi Otobüs Durağı atmosferi oldukça güzel bir yer. Dekorasyonu çok hoşuma gitti. Fiyatlar da uygun ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Otobüsler sürekli olarak temizleniyor ve konforlu bir yolculuk yapabiliyorsunuz. Personeller de çok ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tercih edilmesi gereken bir otobüs durağı.

2023-10-08 Fazilet

Selvi Otobüs Durağı'nda beklemek oldukça keyifli. Ortamın dekorasyonu çok hoş ve rahatlatıcı. Fiyatlar da gayet uygun, hizmet kalitesi ise oldukça yüksek. Personeller de çok güler yüzlü ve yardımcı. Tuvaletlerin temizliği konusunda da bir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Can

Selvi Otobüs Durağı benim için iyi bir deneyimdi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da hizmet kalitesi oldukça iyiydi. Tuvaletler temizdi ve otobüsün gelmesi fazla zaman almadı. Çalışanlar da ilgili ve yardımcıydı. Tek sıkıntı beklemek için pek fazla oturma alanı olmamasıydı.

2023-10-23 Emine

Selvi Otobüs Durağı'nda beklemek oldukça keyifli. Dekorasyonu çok şık ve modern. Tuvaletler temizdi ve personeller de oldukça ilgili. Otobüsün gelmesi de beklediğimden daha hızlı oldu. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tercih edebileceğiniz bir otobüs durağı.

2023-10-28 Ercan

Selvi Otobüs Durağı her zaman tercih ettiğim bir yer. Atmosferi oldukça sıcak ve samimi. Fiyatlar da uygun ve hizmet kalitesi çok yüksek. Personeller de çok yardımcı ve ilgili. Tuvaletler de temiz ve düzenli. Otobüs beklemek için en iyi seçeneklerden biri.

2023-11-02 Esra

Selvi Otobüs Durağı beklemek için oldukça ideal bir yer. Dekorasyonu çok hoş ve rahat bir atmosferi var. Fiyatlar ise oldukça uygun ve hizmet kalitesi yüksek. Tuvaletler temiz ve düzenli. Personeller de çok ilgili ve yardımcı. Otobüs bekleme süresi de çok uzun sürmüyor.

2023-11-07 Fatma

Selvi Otobüs Durağı'nda beklemek oldukça keyifli bir deneyim. Dekorasyonu çok güzel ve modern. Personeller de çok ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da uygun ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Tuvaletlerin temizliği konusunda da bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Selvi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?