Selim Şahinoğlu Fotoğraf Stüdyosu yorumlar

Selim Şahinoğlu Fotoğraf Stüdyosu yakın 11, Anafartalar Caddesi, Çarşı Mahallesi, Rize, Rize Merkez, Rize, Black Sea Region, 53020

  • Adres: Çarşı, Kavalcıoğlu Apartmanı, Anafartalar Cd. Kat:1 No:1 Merkez, 53020, 53020 Rize Merkez/Rize, Türkiye
  • Telefon: +90 545 353 02 53
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 41.0242918, 40.5177014

Selim Şahinoğlu Fotoğraf Stüdyosu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Selim Şahinoğlu Fotoğraf Stüdyosu yorumlar

Hem güler yüzlü, pozitif, içten ve samimi kişiliğiyle bize çekimler sunan bir fotoğrafçı???????? Nişanımız da bütün stres heyecan ve gerilimleri yumuşatıp bize ölümsüz anlar bıraktığı için binlerce kez teşekkür ederim ???????????? …

Ziyadesiyle memnun kaldığım bir çalışma oldu. İstediğimiz ayrıntıları hem fotoğraf hem de klip üzerinden takip edebiliyoruz. Çünkü Selim bey ve ekip arkadaşı bizim dahi unuttuğumuz anlık ayrıntıları çok güzel yakalamış, sağ olsun???? … Daha fazla

Güler yüzü, samimiyeti, profesyonelliği ile enlerin fotoğrafçısı diyebilirim. İşine olan özeni ofisine girdiğiniz andan itibaren anlaşılıyor. Kendinizi çok rahat hissediyorsunuz çekim sırasında bence en önemli faktörlerden birisi de bu. Düğün çekimlerimiz için kendisine çok Teşekkür ederiz ???? …

2023-09-19 Ayşe

Hem güler yüzlü, pozitif, içten ve samimi kişiliğiyle bize çekimler sunan bir fotoğrafçı. Nişanımız da bütün stres heyecan ve gerilimleri yumuşatıp bize ölümsüz anlar bıraktığı için binlerce kez teşekkür ederim.

2023-09-19 Ali

Ziyadesiyle memnun kaldığım bir çalışma oldu. İstediğimiz ayrıntıları hem fotoğraf hem de klip üzerinden takip edebiliyoruz. Çünkü Selim bey ve ekip arkadaşı bizim dahi unuttuğumuz anlık ayrıntıları çok güzel yakalamış, sağ olsun.

2023-09-19 Ayşe

Güler yüzü, samimiyeti, profesyonelliği ile enlerin fotoğrafçısı diyebilirim. İşine olan özeni ofisine girdiğiniz andan itibaren anlaşılıyor. Kendinizi çok rahat hissediyorsunuz çekim sırasında bence en önemli faktörlerden birisi de bu. Düğün çekimlerimiz için kendisine çok Teşekkür ederiz.

2023-10-09 Hatice

Personel çok yardımsever ve nazikti. Ayrılmadan önce bir sonraki sefere randevu almanız gerektiğini belirtmeliyim. Harika bir deneyim!

2023-10-14 Ali

Fotoğraf stüdyosunun atmosferi çok rahatlatıcı ve sakin. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımsever. Fotoğrafçı, özel anlarımızı harika bir şekilde yakaladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Esra

Çekimlerimiz sırasında Selim bey çok yardımcı oldu ve harika fotoğraflar çekti. Onunla çalışmaktan mutluluk duyduk.

2023-10-24 Tolga

Düğünümüz için Selim beyi tercih ettiğimiz için çok mutluyuz. Kendisi çok profesyonel ve harika bir enerjiye sahip. Çekimlerimizden çok memnun kaldık.

2023-10-29 Derya

Çok kısa bir sürede çekimlerimizi tamamladık ve sonuçlar mükemmel oldu. Selim beyin yetenekleri gerçekten olağanüstü.

2023-11-03 Özgür

Selim bey, bize harika bir deneyim yaşattı. Fotoğraflarımız çok güzel oldu ve her ayrıntıyı düşündüğünü hissettim. Çok memnun kaldık.

2023-11-08 Zeynep

Selim bey ve ekibi harika bir iş çıkardı. İsteklerimizi tam olarak anladılar ve onları hayata geçirdiler. Çok teşekkür ederiz.

2023-11-13 Kadir

Selim bey çok profesyonel bir fotoğrafçı. Çekimlerimizde bize rehberlik etti ve harika sonuçlar elde ettik. Çok teşekkürler.

2023-11-18 Ebru

Harika bir deneyimdi! Selim bey ve ekibi çok nazikti ve istediğimiz her şeyi yerine getirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Selim Şahinoğlu Fotoğraf Stüdyosu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?