Selcuk Ecza Deposu A.S. yorumlar

Selcuk Ecza Deposu A.S. yakın Gök Sokak, Gevhernesibe Mahallesi, Kocasinan, Kayseri, Central Anatolia Region, 38010

  • Adres: Gevhernesibe, 38010 Kocasinan/Kayseri, Türkiye
  • Web sitesi: selcukecza.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.7267812, 35.480959

Selcuk Ecza Deposu A.S., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Selcuk Ecza Deposu A.S. yorumlar

Kaski ve doğum evi yakınında. Köprülü kavşağın kenarında köşe başında yer alır. İller bankasinin yanında... Profesyonel ve kurumsal bir şirket...

2023-09-21 Demet

Selcuk Ecza Deposu'nu tercih ediyoruz ve destekliyoruz. Ancak bazı konuları uyarmamıza rağmen hala aynı sıkıntılar devam ediyor. En çok yaşadığımız sıkıntılardan bahsetmek istiyorum. Selçuk Ecza olarak yaptırmış olduğunuz Web Depo isimli sipariş programı güzel ve detaylı. Ancak sistemin bazı sorunları var. Özellikle kargoda yaşanan aksaklıklar, eksik ürünler ve yanlış gönderimler sık sık karşımıza çıkıyor. Umarım bu sıkıntılar en kısa sürede çözülür.

2023-09-21 Ahmet

Selcuk Ecza Deposu'na birkaç kez uğradım ve oldukça memnun kaldım. Eczane içeren işletmeleri tercih ediyorum çünkü oldukça profesyonel ve kapsamlı hizmet sunuyorlar. Selcuk Ecza Deposu da bu konuda başarılı bir şirket. Tavsiye ederim.

2023-10-06 Murat

Selcuk Ecza Deposu'na uğradığımda ilaçlarımı hızlı bir şekilde temin ediyorum. Personel oldukça yardımsever ve ilgili. Bu şekilde devam ettikleri sürece ben de kendilerini tercih etmeye devam edeceğim. Teşekkür ederim.

2023-10-11 Ayşe

Selcuk Ecza Deposu'nun bulunduğu yer oldukça merkezi. Kaski ve doğum evi yakınında. Ayrıca köprülü kavşağın kenarında bulunuyor. Bu sayede kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Firma profesyonel ve kurumsal bir yapıya sahip. Memnun kaldım.

2023-10-21 Gizem

Selcuk Ecza Deposu'nun sipariş programı oldukça kullanışlı ve kolay anlaşılır. Bu sayede ilaç temini işlemlerimizi daha hızlı gerçekleştirebiliyoruz. Ancak bazen sistemin yavaş çalışması ve hatalar vermesi can sıkıcı olabiliyor.

2023-10-26 Emre

Selcuk Ecza Deposu'na biraz uzak bir yerde oturuyorum ancak yine de burayı tercih ediyorum çünkü hızlı ve güvenilir hizmet sunuyorlar. Personel de oldukça yardımsever ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Nur

Selcuk Ecza Deposu'nu sık sık ziyaret ederim ve her seferinde memnun kalırım. İlaçlarımı hızlı bir şekilde temin edebiliyorum ve personel de oldukça yardımcı oluyor. Teşekkür ederim.

2023-11-15 Can

Selcuk Ecza Deposu'na ilk gittiğimde oldukça memnun kaldım. İlaçları hızlı bir şekilde temin ettim ve personel de oldukça yardımcı oldu. Bu şekilde devam etmelerini temenni ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Selcuk Ecza Deposu A.S.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?