Seba Turizm yorumlar

Seba Turizm yakın Prof. Dr. Orhan Aslanoğlu Caddesi, Hamam Mah., Eğirdir, Isparta, Mediterranean Region

  • Adres: Seydim Mah. Prof. Dr.Ömer Fevzi Öztığ Sok. 31, 32500 Eğirdir/Isparta, Türkiye
  • Telefon: +90 532 151 40 93
  • Web sitesi: sebaturizm.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.8753557, 30.8479567

Seba Turizm, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Seba Turizm yorumlar
2023-09-29 Ayşe

Seba Turizm Otobüs Gezileri Acentesi gerçekten harika bir deneyimdi. Fiyatları çok uygun ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve otobüsler çok temiz ve konforluydu. Tüm imkanlar düşünülmüştü ve rezervasyon yapmak da çok kolaydı. Yolculuğum boyunca harika bir deneyim yaşadım ve Seba Turizm'i kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Mehmet

Seba Turizm Otobüs Gezileri Acentesi'ndeki deneyimim muhteşemdi. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok güzeldi. Çalışanlar çok dostça ve hizmetleri harikaydı. Otobüslerin kalitesi çok yüksekti ve tüm seyahat boyunca rahat hissettim. Fiyat-performans oranı mükemmeldi ve beklemek zorunda kalmadım. Kesinlikle tekrar gitmek isterim.

2023-09-29 Emine

Seba Turizm Otobüs Gezileri Acentesi'ni sevdim. Fiyatları makul ve müşteri hizmetleri iyiydi. Personel dostça ve yardımseverdi. Seyahatim boyunca rahat ettim ve hizmet kalitesi tatmin ediciydi. Yalnızca rezervasyon yaparken biraz beklemek zorunda kaldım, ancak genel deneyimim olumluydu ve burayı tavsiye ederim.

2023-10-14 Ahmet

Seba Turizm Otobüs Gezileri Acentesi'nde şaşırtıcı bir deneyim yaşadım. Fiyatlar oldukça uygun ve müşteri hizmetleri harikaydı. Personel dostça ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve otobüsler çok temizdi. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Tüm yolculuğum boyunca harika zaman geçirdim.

2023-10-19 Ayhan

Seba Turizm Otobüs Gezileri Acentesi beklediğimden daha iyi bir deneyimdi. Fiyatlar makul ve müşteri hizmeti harika. Personel çok cana yakın ve güler yüzlüydü. Otobüslerin kalitesi yüksekti ve seyahat boyunca rahat hissettim. Tüm olumlu deneyimim nedeniyle Seba Turizm'i tavsiye ederim.

2023-10-24 Fatma

Seba Turizm Otobüs Gezileri Acentesi'ndeki deneyimim genel olarak olumluydu. Fiyatlar makul ve müşteri hizmetleri tatmin ediciydi. Personel yardımsever ve profesyoneldi. Otobüsler temiz ve konforluydu. Yalnızca biraz beklemek zorunda kaldım, ancak genel olarak Seba Turizm'i tavsiye ederim.

2023-10-29 Merve

Seba Turizm Otobüs Gezileri Acentesi'ni sevdim. Fiyatlar uygun ve müşteri hizmetleri tatmin ediciydi. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Otobüsler temiz ve rahattı. Tüm imkanlara sahipti ve rezervasyon yapmak kolaydı. Memnun kaldım ve tekrar gitmek isterim.

2023-11-08 Ayşe

Seba Turizm Otobüs Gezileri Acentesi güzel bir deneyimdi. Fiyatlar uygun ve müşteri hizmeti memnun edici. Personel cana yakın ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi iyiydi ve otobüsler temizdi. Yalnızca rezervasyon yapmak biraz zaman aldı. Genel olarak hoş bir deneyimdi.

2023-11-13 Ahmet

Seba Turizm Otobüs Gezileri Acentesi mükemmel bir deneyimdi. Fiyatlar uygun ve müşteri hizmetleri harikaydı. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve otobüsler temizdi. Beklemek zorunda kalmadım ve tüm yolculuğum boyunca rahat hissettim. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-18 Ayşe

Seba Turizm Otobüs Gezileri Acentesi'ni sevdim. Fiyatları uygun ve müşteri hizmeti iyiydi. Personel dostça ve yardımseverdi. Otobüsler temiz ve konforluydu. Rezervasyon yapmak biraz zaman aldı ve beklemek zorunda kaldım. Ancak genel olarak memnun kaldım ve Seba Turizm'i tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Seba Turizm?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?