Scuba Turtle Diving School yorumlar

Scuba Turtle Diving School yakın Rubi Platinum, D400, Avsallar, Alanya, Antalya, Mediterranean Region, 07407

  • Adres: Avsallar, 07410 Alanya/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 434 19 71
  • Web sitesi: scubaturtleturkey.com
  • Enlem, Boylam: 36.6221064, 31.7631911

Scuba Turtle Diving School, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Scuba Turtle Diving School yorumlar

I've spent holiday with my family in Avsalar in one nice hotel and during our visit we have decided to check local waters since me and my best friend are certified divers. After little research about possible diving centers nearby, we … Daha fazla

An excellent diving center for those who are about to start. The professionalism of the instructors corresponds to 5 stars out of 5. This is not the Red Sea and not the big barrier reef in Australia, but the place to improve your technical … Daha fazla

I can really recommend Scuba Turtle Diving, Kamil and Piter are the best instructor. I went to their school like amateur i didnt know anything about diving. Kamil explain everything and take care on us on the highest level. I felt … Daha fazla

2023-09-20 Ahmet

Scuba Turtle Diving School Dalış Merkezi'nde bir dalış turu yaptık ve gerçekten harika bir deneyimdi. İnanılmaz güzel sularda dalma fırsatı bulduk ve öğretmenler çok profesyoneldi.

2023-09-20 Ayşe

Birincil dalış merkezi olarak tavsiye ederim. Kamil ve Piter harika eğitmenlerdir. Hiçbir şey bilmiyordum ama Kamil her şeyi açıkladı ve bize en üst düzeyde özen gösterdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-20 Murat

Dalış yapmaktan zevk alan biri olarak Scuba Turtle Diving'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Burada dalış becerilerinizi geliştirebilir ve deneyimli eğitmenlerden eğitim alabilirsiniz. Profesyonellik 5 yıldızlıdır.

2023-10-10 Emre

Scuba Turtle Diving'de harika bir dalış deneyimi yaşadık. Kamil ve Piter inanılmaz eğitmenlerdi ve bize büyük bir öğretim sunuyorlardı. Zaten sertifikalı dalgıcız ve burada becerilerimizi geliştirebildik.

2023-10-15 Seda

Scuba Turtle Diving School Dalış Merkezi'nde birkaç dalış turu rezervasyonu yaptık ve her birinde harika bir deneyim yaşadık. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-10-25 İpek

Scuba Turtle Diving School Dalış Merkezi'ndeki dalış turundan çok memnun kaldım. Öğretmenler harikaydı ve sürekli güvende hissetmemi sağladılar. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-30 Alper

Birkaç dalış merkezi denedim ve Scuba Turtle Diving School Dalış Merkezi en iyisiydi. Eğitmenler çok profesyonel ve yardımseverdi. Çok keyifli bir deneyimdi.

2023-11-09 Can

Scuba Turtle Diving School Dalış Merkezi'nde eşim ve çocuklarımızla birlikte tatil yaptık. Sertifikalı dalgıçlar olduğumuz için yerel sularda dalış yapmaya karar verdik. Bu yer harika bir seçenekti ve eğitmenler çok profesyoneldi.

2023-11-14 Elif

Scuba Turtle Diving'i gerçekten tavsiye edebilirim, Kamil ve Piter harika eğitmenlerdir. Amatör olarak dalış okullarına gittim ve hiçbir şey bilmiyordum. Kamil her şeyi açıkladı ve en üst düzeyde bize ilgi gösterdi. Çok güzel bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Scuba Turtle Diving School?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?