Sayram Uygur Sofrası yorumlar

Sayram Uygur Sofrası yakın Ziraat Bankası, Başvekil Caddesi, Şehremini Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34104

  • Adres: Şehremini, Çapa, Başvekil Cd. No:22/A, 34104 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 588 58 88
  • Web sitesi: sayramuygursofrasi.com
  • Enlem, Boylam: 41.014123, 28.932823

Sayram Uygur Sofrası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sayram Uygur Sofrası yorumlar

Decoration is good and the taste of the food is authentic. However, the meat is very salty and the noodles are too sour. Would be much better if they put less seasonings.

Went to this restaurant twice today. Tavuk Lagman tasted so authentic and delicious, I finished quickly! They also served bread with a yummy chili sauce. The environment is very elegant with nice service and the price is quite cheap! Strongly recommend for anyone who wants to try Uyghur foods! Daha fazla

Good place to try Uyghur cuisine. Was our first time and we enjoyed it. Only sad thing is that they ran out of the Polov (looks like Kabuli palaw) and we really wanted to try that! The complimentary Samosas were really tasty! The tea was also very nice and the service was good. Daha fazla

2023-09-25 Mehmet

Bugün iki kez bu restorana gittim. Tavuk Lagman çok otantik ve lezzetliydi, hızlıca bitirdim! Ayrıca, lezzetli bir acı sosla ekmek servis ettiler. Ortam çok şık ve hoş bir hizmetle birlikte fiyatı oldukça ucuz! Uygur yemeklerini denemek isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim!

2023-09-25 Fatma

Uygur mutfağını denemek için iyi bir yer. İlk kez gittik ve keyif aldık. Tek üzücü şey, Polov'un (Kabuli palaw gibi görünüyor) tükendi ve gerçekten denemek istedik! Ücretsiz samosalar gerçekten lezzetliydi! Çay da çok güzeldi ve hizmet iyiydi.

2023-10-31 Kemal

Sayram Uygur Sofrası Restoran'a dün akşam gittik. Yemekler gerçekten enfesti. Özellikle Tavuk Lagman harikaydı. Personel çok misafirperverdi ve hizmet çok iyiydi. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-05 Ayhan

İlk kez Uygur yemekleri yedik ve çok beğendik. Etli Manti yemek zorunda kaldık çünkü Polov tükenmişti. Ama yine de çok lezzetliydi ve servis harikaydı.

2023-11-15 Levent

Yemeklerin lezzeti gerçekten otantikti. Ancak biraz daha az tuzlu olabilirler. Ayrıca, servis personeli çok kibar ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-30 Yasemin

Sayram Uygur Sofrası Restoran'a bugün akşam yemeğine gittik ve harika bir deneyimdi. Tavuk Lagman'ı denedik ve gerçekten enfesti. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sayram Uygur Sofrası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?