SAVANA SPA WELLNESS & TURKISH BATH

SAVANA SPA WELLNESS & TURKISH BATH yakın Club Belcekiz Beach, 230. Sokak, Belceğiz, Ölüdeniz, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48340

  • Adres: Ölüdeniz, Belcekız Beach otel Ölüdeniz Mahallesi,227 sok Dışkapı no:2A, 48300 Fethiye/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 617 05 53
  • Web sitesi: savanaspawellness.com
  • Enlem, Boylam: 36.5458062, 29.1237877

SAVANA SPA WELLNESS & TURKISH BATH, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
SAVANA SPA WELLNESS & TURKISH BATH yorumlar

My husband and I walked past this spa several times & we were curious about the services. Billy talked us through different options & we opted for the Magic Package. … Daha fazla

During the whole treatment you will be "enjoying" the sounds of scratching chairs. No apologies whatsoever from the manager: "It's restaurant upstairs, it's normal". Spa etiquette, requiring absolute tranquility? Nope, never heard of it. … Daha fazla

I got a massage from komang. I couldn’t believe how much it affected me spiritually. I had a lot of negative energy that had been removed. A massage is not only rubbing oil on sore muscles,it removes build up of toxins and if done by a … Daha fazla

2023-09-18 Emre

Eşimle birlikte birkaç kez bu spayı geçerken gördük ve hizmetler hakkında merak ettik. Billy farklı seçenekler hakkında bize bilgi verdi ve Sihirli Paketi tercih ettik.

2023-09-18 Ayşe

Tüm tedavi süresince, tırmalanan sandalyelerin seslerini 'keyifle' dinleyeceksiniz. Hiçbir özür olmadan: 'Üst katta bir restoran var, bu normal' dedi müdür. Tamamen sakinlik gerekliliği olan bir spa etiketi? Hayır, hiç duymadım.

2023-09-18 Murat

Komang'dan bir masaj aldım. Ne kadar çok etkileyebileceğine inanamadım. Ruhani olarak üzerimde birçok negatif enerji vardı ve hepsi temizlendi. Bir masaj sadece acıyan kaslara yağ sürmek değildir, aynı zamanda toksin birikimini de temizler ve eğer doğru yapılırsa...

2023-10-03 Zeynep

Burada Türk hamamı deneyimi yaşadım ve gerçekten harikaydı. Ortam ve dekorasyon çok güzeldi. Personel çok yardımcı oldu ve servis mükemmeldi. Fiyatlar da oldukça makuldu.

2023-10-08 Mehmet

Bu hamamda Lüks Paketi deneyimledim ve mutlu ayrıldım. Hamam çok temizdi ve tüm olanaklar sağlanmıştı. Masaj hizmeti çok iyiydi ve personel profesyoneldi. Tek dezavantaj, rezervasyon yapılmadan önce biraz beklemek zorunda kalmanızdı.

2023-10-13 Begüm

Bu hamamda Doğal Tedavi Paketi aldım ve gerçekten memnun kaldım. Masaj terapisti çok yetenekliydi ve hizmetleri çok rahatlatıcıydı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-18 Ahmet

Hamamda beklediğimden daha iyi bir deneyimim oldu. Atmosfer çok rahattı ve personel çok dostça. Masaj hizmeti pahalıydı ama hakkını veriyordu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Selin

Savana Spa Wellness & Turkish Bath Hamam'da Ayurvedic Masajı yaptırdım ve çok hoşuma gitti. Masaj terapisti çok profesyonel ve rahatlatıcı bir atmosfer yarattı. Fiyatlar biraz yüksekti ama değdi. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-28 Kadir

Bu hamamda VIP Paketi deneyimledim ve kesinlikle tavsiye ederim. Ortam çok temiz ve rahattı, personel de çok yardımcı oldu. Masaj hizmeti çok iyiydi ve fiyatlar uygun.

2023-11-02 Esra

Türk hamamında harika bir deneyim yaşadım. Atmosfer çok sakin ve huzurlu idi. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Fiyatlar da uygun olduğu için memnun kaldım.

2023-11-07 Ali

Bu hamama birkaç kez gittim ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Masaj hizmeti çok iyiydi ve personel çok yardımcı oldu. Fiyatlar da uygun.

2023-11-12 Derya

Savana Spa Wellness & Turkish Bath Hamam'da Yüz Bakımı hizmeti aldım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Yüzüm daha parlak ve sağlıklı görünüyor. Personel güler yüzlü ve işinde uzman. Kesinlikle tekrar geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? SAVANA SPA WELLNESS & TURKISH BATH?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?