Sarnıç Plato - Ankara Fotoğraf & Video Çekim Platosu yorumlar

Sarnıç Plato - Ankara Fotoğraf & Video Çekim Platosu yakın Balıkhisar, Akyurt, Ankara, Central Anatolia Region, 06750

  • Enlem, Boylam: 40.109186, 33.0073397

Sarnıç Plato - Ankara Fotoğraf & Video Çekim Platosu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sarnıç Plato - Ankara Fotoğraf & Video Çekim Platosu yorumlar

Perfect ???? …

It is an area that can be preferred for fashion photo shoots, especially weddings. This plateau, which is close to Esenboğa Airport, can offer you many options. …

We came from Eskişehir. The day we enjoyed the most during our wedding process was the shooting day in Sarnıç. It was a day that we will not forget for the rest of our lives and that we will remember with happiness. Thank you very much Sarnıç family and we recommend it to everyo …

2023-09-18 Ayşe

Harika bir deneyimdi. Fotoğrafçılar çok profesyonel ve mükemmel bir çalışma ortamı sağladılar.

2023-09-18 Mehmet

Ankara'da en iyi stüdyolardan biri. Fotoğrafçılar çok yetenekli ve misafirperverlikleri çok iyiydi.

2023-09-18 Fatma

Sarnıç Plato'nun düğün fotoğrafçılığı için harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Hem yakın bir konumda olması hem de çeşitli olanaklar sunması avantajlı.

2023-10-03 Mustafa

Sarnıç'ta düğün çekimlerimiz için gelmiştik. Bu süreçte en çok eğlendiğimiz gün Sarnıç'ta çekim günü oldu. Hayatımızın geri kalanında unutmayacağımız ve mutlulukla hatırlayacağımız bir gün oldu. Çok teşekkür ederiz Sarnıç ailesi ve herkese tavsiye ederiz.

2023-10-08 Zeynep

Sarnıç Plato Ankara Fotoğraf & Video Çekim Platosu'nun düğün çekimleri için harika bir ortam sunduğunu düşünüyorum. Kaliteli hizmetleri ve güler yüzlü personeliyle memnun kaldık.

2023-10-13 Ahmet

Sarnıç Plato'da düğün çekimleri için harika bir deneyim yaşadık. Fotoğrafçılar çok profesyoneldi ve isteklerimizi tam olarak karşıladılar.

2023-10-18 Gül

Sarnıç Plato'yu düğün çekimi için tercih ettik ve çok memnun kaldık. Özellikle manzara muhteşemdi ve fotoğraflarımız harika çıktı.

2023-10-23 Ali

Ankara'da fotoğrafçılık hizmeti almak için Sarnıç Plato'yu tercih ettik ve çok memnun kaldık. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyonel.

2023-10-28 Şeyma

Sarnıç Plato'da düğün çekimi yaptık ve sonuçtan çok memnun kaldık. Fotoğraflarımız harika çıktı ve çalışanlar çok cana yakındı.

2023-11-02 Kadir

Sarnıç Plato Ankara'da düğün çekimi için harika bir seçenek. Hem konumu hem de hizmet kalitesi çok iyiydi.

2023-11-07 Ceren

Sarnıç Plato düğün çekimi için tercih ettiğimiz bir yer ve hiç pişman olmadık. Fotoğrafçılar çok yetenekli ve misafirperverlikleri çok iyi.

2023-11-12 Hakan

Sarnıç Plato'da düğün çekimlerimizi yaptık ve çok memnun kaldık. Çalışanlar çok profesyonel ve hizmet kalitesi harikaydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sarnıç Plato - Ankara Fotoğraf & Video Çekim Platosu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?