Santé Natural Wellness (Glutensiz & Vegan) Cafe - Restoran yorumlar

Santé Natural Wellness (Glutensiz & Vegan) Cafe - Restoran yakın 81204, Güzelyalı Mahallesi, Çukurova, Adana, Mediterranean Region, 01160

  • Adres: Güzelyalı Mahallesi 81204 Sokak No:9 Özcan Apartmanı Zemin Kat, 01360 Çukurova/Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 322 244 10 54
  • Web sitesi: sante01.com
  • Enlem, Boylam: 37.054495, 35.2864

Santé Natural Wellness (Glutensiz & Vegan) Cafe - Restoran, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Santé Natural Wellness (Glutensiz & Vegan) Cafe - Restoran yorumlar

Glutensiz pizza da glutensiz mantı da çok lezzetli. Fiyatlar porsiyonun küçüklüğü göz önünde bulundurulduğunda yüksek. Doyurucu değil. Doymak için iki porsiyon yemek lazım. Ortam çok nezih. Lavabolar bakımsız ne yazık ki. Vegan ve glutensiz beslenenler için büyük bir hizmet. Daha fazla

Vegan, glutensiz, ketojenik ve laktozsuz ürünlerin ve yemeklerin olduğu çok güzel bir yer. Yeni keşiflerimden arasında ve tavuklu salatasına bayıldım. Özel zamanlarsa pasta tercihimi de buradan yana kullanabilirim. Özellikle pizza için tekrar geleceğim????????Çok ilgili ve kibar bir işletme???? … Daha fazla

2023-09-24 Elif

Glutensiz pizza da glutensiz mantı da çok lezzetli. Fiyatlar porsiyonun küçüklüğü göz önünde bulundurulduğunda yüksek. Doyurucu değil. Doymak için iki porsiyon yemek lazım. Ortam çok nezih. Lavabolar bakımsız ne yazık ki. Vegan ve glutensiz beslenenler için büyük bir hizmet.

2023-09-24 Yasemin

Vegan, glutensiz, ketojenik ve laktozsuz ürünlerin ve yemeklerin olduğu çok güzel bir yer. Yeni keşiflerimden arasında ve tavuklu salatasına bayıldım. Özel zamanlarsa pasta tercihimi de buradan yana kullanabilirim. Özellikle pizza için tekrar geleceğim????????Çok ilgili ve kibar bir işletme????

2023-10-09 Fatma

Lezzetli ve sağlıklı yemeklerin adresi bir mekan. Burada hem vegan hem de glütensiz yemek seçenekleri bulabilirsiniz. İlgili personel ve güler yüzlü hizmetleri de oldukça memnun edici. Atmosferi de oldukça hoş ve sakin. Fiyatlar ise normalin biraz üstünde.

2023-10-14 Murat

Kendimi evimde gibi hissettiğim nadir mekanlardan biri. Hem glutensiz hem vegan yemek seçeneklerinin olması büyük bir avantaj. Yemekler lezzetli ve doyurucu. Ortamın sakin olması da ayrıca hoş. Biraz yüksek fiyatlı olsa da bu sağlıklı yemekler için değer.

2023-10-19 Ayşe

Glutensiz ve vegan seçeneklere sahip bir restoran. Yemekler lezzetli ve sunumları da oldukça güzel. Fiyatlar biraz pahalı olsa da sağlıklı yemekler için değer. Personel ilgili ve güler yüzlü. Ortam temiz ve ferah. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Ahmet

Sağlıklı beslenmek için tercih edebileceğiniz bir mekan. Vegan ve glutensiz seçenekleri oldukça geniş. Yemeklerin lezzeti de bir o kadar güzel. Fiyatlar ise biraz yüksek. Ortam temiz ve ferah. Tavsiye ederim.

2023-10-29 Selin

Glutensiz ve vegan yemeklerin adresi. Yemekler lezzetli ve sunumları da oldukça güzel. Fiyatlar biraz pahalı olsa da sağlıklı yemekler için değer. Personel ilgili ve güler yüzlü. Ortam temiz ve ferah. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Eren

Glutensiz ve vegan seçenekleri olan bir mekan. Yemekler lezzetli ve doyurucu. Fiyatlar biraz yüksek olsa da sağlıklı yemekler için değer. Personel ilgili ve güler yüzlü. Ortam temiz ve ferah. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Gül

Mekanın atmosferi çok güzel. Vegan ve glutensiz yemek seçenekleri sunuyorlar. Yemekler lezzetli ve doyurucu. Fiyatlar biraz yüksek ama sağlıklı yemekler için değer. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Santé Natural Wellness (Glutensiz & Vegan) Cafe - Restoran?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?