Sanayi Et Lokantası yorumlar

Sanayi Et Lokantası yakın Muş-Bitlis yolu, Yeni Mahalle, Muş Merkez, Muş, Eastern Anatolia Region, 49001

  • Adres: Saray, Muş Sanayi Sitesi, 49200 Muş Merkez/Muş, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.7401365, 41.5345515

Sanayi Et Lokantası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sanayi Et Lokantası yorumlar
2023-09-26 Ahmet

Personel çok ilgili ve güler yüzlü. Hizmetleri çok hızlı ve profesyonel. Yemekler lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Ayşe

Sanayi Et Lokantası Et Yemekleri Restoranı'na yakın bir arkadaşımın doğum günü için gittim ve harika bir deneyim geçirdim. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Yemekler lezzetli ve taze idi. Atmosfer rahat ve sakin bir şekilde yemek yiyebileceğiniz bir yerdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-09-26 Mehmet

Bu restoranı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine denemiştim ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım. Personel son derece dost canlısı ve yardımseverdi. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar çok büyüktü. Atmosfer sıcak ve samimi. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-11 Fatma

Personel çok kibar ve misafirperver. Yemekler çeşitli ve lezzetli. Restoranın atmosferi çok hoş. Tek olumsuz yanı rezervasyon yapmak zorunda olduğunuzdur çünkü oldukça popüler bir yerdir. Fakat beklemeye değer.

2023-10-16 Mustafa

Bu restoranı ilk kez ziyaret ettim ve çok etkilendim. Personel çok profesyonel ve nazik. Yemekler harikaydı ve lezzetliydi. Atmosfer rahat ve sakin. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-21 Hatice

Sanayi Et Lokantası Et Yemekleri Restoranı'na bir iş toplantısı için gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve hızlı hizmet verdi. Yemekler lezzetli ve sunumları göz alıcıydı. Mekan temiz ve şık. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-26 Ali

Bu restoranı bir arkadaşımın önerisi üzerine denedim ve çok beğendim. Personel çok dost canlısı ve yardımseverdi. Yemekler lezzetli ve taze idi. Atmosfer rahat ve sakin bir şekilde yemek yiyebileceğiniz bir yerdi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-31 Zeynep

Personel çok ilgili ve hızlı hizmet veriyor. Yemeklerin lezzeti muhteşem. Restoranın atmosferi çok güzel ve şık dekore edilmiş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Cem

Sanayi Et Lokantası Et Yemekleri Restoranı'na arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Yemekler taze ve lezzetliydi. Atmosfer rahat ve sakin bir şekilde yemek yiyebileceğiniz bir yerdi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-10 Ebru

Bu restoranı bir arkadaşımın doğum günü için tercih ettik ve çok memnun kaldık. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyüktü. Atmosfer sıcak ve samimi. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-11-15 Berk

Sanayi Et Lokantası Et Yemekleri Restoranı'na bir akşam yemeği için gittim ve mükemmel bir deneyim yaşadım. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Yemekler nefis ve taze idi. Atmosfer çok şık ve samimi bir şekilde yemek yiyebileceğiniz bir yerdi. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-20 Gül

Bu restoranı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine denedik ve çok memnun kaldık. Personel çok ilgili ve nazikti. Yemekler lezzetli ve sunumları göz alıcıydı. Mekan temiz ve modern. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sanayi Et Lokantası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?