Salıpazarı Gençlik Merkezi yorumlar

Salıpazarı Gençlik Merkezi yakın 100. Yıl Bulvarı, Bereket Mah., Dikencik, Salıpazarı, Samsun, Black Sea Region, 55530

  • Adres: Bereket, 55530 Salıpazarı/Samsun, Türkiye
  • Telefon: +90 543 934 79 11
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 41.0877416, 36.8236245

Salıpazarı Gençlik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Salıpazarı Gençlik Merkezi yorumlar

Salon çok güzel. Antrenörler ve çalışanlar çok ilgili davranıyor. Temizlik ve malzeme konusunda araç gereç her şey bulunuyor..

Spor salonumuzdaki kurslar cok faydalı oldugunu düşünüyorum bir suru faaliyet yapılıyor ve o sayede bircok insana ulaşiliyor orada cok sıcak bir ortam var kitap kahve yeri cok güzel temiz ve sessiz yapilan her sey icin açılan her kurs icin tesekkur etmek istiyorum ???????????? …

Salıpazarı için bu güzel imkanları sunan emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.Bütün antrenörlerimiz işlerinde başarılı ve deneyimliler.Ders çalışmak için ve çeşitli spor faaliyetlerinin yapıldığı alanları görmek bizi mutlu eder.

2023-10-22 Ayşe

Salon çok güzel. Antrenörler ve çalışanlar çok ilgili davranıyor. Temizlik ve malzeme konusunda araç gereç her şey bulunuyor.

2023-10-22 Mehmet

Spor salonumuzdaki kurslar cok faydalı oldugunu düşünüyorum bir suru faaliyet yapılıyor ve o sayede bircok insana ulaşiliyor orada cok sıcak bir ortam var kitap kahve yeri cok güzel temiz ve sessiz yapilan her sey icin açılan her kurs icin tesekkur etmek istiyorum ????????????

2023-10-22 Ahmet

Salıpazarı için bu güzel imkanları sunan emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.Bütün antrenörlerimiz işlerinde başarılı ve deneyimliler.Ders çalışmak için ve çeşitli spor faaliyetlerinin yapıldığı alanları görmek bizi mutlu eder.

2023-11-06 Elif

Salon çeşitli spor etkinlikleri için çok iyi bir mekan. Gençlik merkezi çalışanları çok ilgili ve yardımcı. Özellikle tenis kursları ve basketbol antrenörleri çok başarılı.

2023-11-11 Fatma

Salıpazarı Gençlik Merkezi'ndeki hizmetlerden çok memnunum. Hem spor yapabileceğiniz aktiviteler hem de keyifli vakit geçirebileceğiniz ortamlar sunuyorlar. Personel çok yardımcı ve profesyonel.

2023-11-16 Ali

Salonun atmosferi oldukça sıcak ve hoş. Ben genellikle fitness derslerine katılıyorum ve antrenörler çok profesyonel ve motive edici. Temizlik ve malzemeler de kaliteli.

2023-11-21 Zeynep

Salon gençlerin ve spor yapmayı seven herkesin ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş. Personel her zaman yardımsever ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Eren

Salonumuzda zaman geçirmekten çok keyif alıyorum. Ekip çok profesyonel ve yardımcı. Özellikle pilates dersleri çok kaliteli ve faydalı.

2023-12-01 Gizem

Spordan sonra kitap okumak ve kahve içmek istiyorsanız, burası harika bir seçenek! Hem spor yapabileceğiniz alanlar hem de dinlenebileceğiniz bir kafe mevcut. Personel de çok ilgili ve nazik.

2023-12-06 Can

Salon çok temiz ve düzenli. Malzemelerin hepsi yeterli ve kaliteli. Antrenörler profesyonel ve ilgili. Kurslar çok faydalı ve çeşitli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-11 Ayhan

Salona gitmek için rezervasyon yaptırdığımda hiç beklemiyorum. Hizmet hızlı ve düzenli. Salonun konforu ve imkanları mükemmel.

2023-12-16 Burcu

Salonun dekoru çok modern ve ferah. Farklı spor aktiviteleri için hazırlanmış alanlar mevcut. Personel samimi ve yardımsever. Spor salonu deneyimimden çok memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Salıpazarı Gençlik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?