Salaş Meyhane | Bestekar Salaş yorumlar

Salaş Meyhane | Bestekar Salaş yakın Bestekar Cd., Kavaklıdere Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06680

  • Adres: Kavaklıdere, Bestekar Cd 22/B, 06880 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 549 418 57 18
  • Web sitesi: salasmeyhane.business.site
  • Enlem, Boylam: 39.9110894, 32.8578757

Salaş Meyhane | Bestekar Salaş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Salaş Meyhane | Bestekar Salaş yorumlar

İşkembe meze ilk defa denedim muhteşemdi????70 lik Altınbaş, 2 adet arasıcak Uykuluk ve Ciğer,Roka salata,Sumaklı yoğur meze,Salaş meze,meyve, 3 kişi 2300 TL hesap geldi. Hafta içi daha sakin oluyor, Haftasonu çok gürültülü ve içeride arka … Daha fazla

Evlilik yıldönümümüz için Ankara'da sade keyifli bir meyhane olsun derken kendimizi Salaş meyhanede bulduk. Önce önyargılıydık ama mekana gelince tüm önyargılarımız yerle bir oldu. … Daha fazla

Biz gündüz rakısı içmeye gittik sakindi ama geç gideçekler muhakkak rezervazyon yapmalısınız. Çalışanlar ilgilisi bizi menmun etti. Mutfak çok başarılı. Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

İşkembe meze ilk defa denedim muhteşemdi????70 lik Altınbaş, 2 adet arasıcak Uykuluk ve Ciğer,Roka salata,Sumaklı yoğur meze,Salaş meze,meyve, 3 kişi 2300 TL hesap geldi. Hafta içi daha sakin oluyor, Haftasonu çok gürültülü ve içeride arka masa oturmak yok gibi. Müzik sistemi kötü yeni bir tane yapmaları gerekiyor. Kesinlikle gidin. Her zaman gidin. Şöyle bir yer.

2023-09-18 Mehmet

Evlilik yıldönümümüz için Ankara'da sade keyifli bir meyhane olsun derken kendimizi Salaş meyhanede bulduk. Önce önyargılıydık ama mekana gelince tüm önyargılarımız yerle bir oldu. Muhteşem bir atmosferi var.Çalışanlar samimi ve ilgiliydi. Yiyecekler taptazeydi.Hazırlanan mezeler kadar dikkat çeken ön ve ara sıcaklar ve ana yemeklere de önem verilmiş.Kısacası hem yemek hem ambiyans hem de çalışanların ilgisi açısından Türkiye'nin en iyi meyhanesi olabilir.Sadece içki fiyatlarını biraz fazla bulduk ama mekanı öneriyoruz.

2023-09-18 Ali

Biz gündüz rakısı içmeye gittik sakindi ama geç gideçekler muhakkak rezervazyon yapmalısınız. Çalışanlar ilgilisi bizi menmun etti. Mutfak çok başarılı.

2023-09-22 Can

Biz gündüz rakısı içmeye gittik sakindi ama geç gideçekler muhakkak rezervazyon yapmalısınız. Çalışanlar ilgilisi bizi menmun etti. Mutfak çok başarılı.

2023-09-26 Hande

İşkembe meze ilk defa denedim muhteşemdi. 70 lik Altınbaş, 2 adet arasıcak Uykuluk ve Ciğer, Roka salata, Sumaklı yoğur meze, Salaş meze, meyve, 3 kişi 2300 TL hesap geldi. Hafta içi daha sakin oluyor, Haftasonu çok gürültülü ve içeride arka masa oturmak yok gibi. Müzik sistemi kötü yeni bir tane yapmaları gerekiyor. Kesinlikle gidin. Her zaman gidin. Şöyle bir yer.

2023-09-26 Ayşe

Evlilik yıldönümümüz için Ankara'da sade keyifli bir meyhane olsun derken kendimizi Salaş meyhanede bulduk. Önce önyargılıydık ama mekana gelince tüm önyargılarımız yerle bir oldu. Muhteşem bir atmosferi var. Çalışanlar samimi ve ilgiliydi. Yiyecekler taptazeydi. Hazırlanan mezeler kadar dikkat çeken ön ve ara sıcaklar ve ana yemeklere de önem verilmiş. Kısacası hem yemek hem ambiyans hem de çalışanların ilgisi açısından Türkiye'nin en iyi meyhanesi olabilir. Sadece içki fiyatlarını biraz fazla bulduk ama mekanı öneriyoruz.

2023-09-26 Canan

Biz gündüz rakısı içmeye gittik sakindi ama geç gideçekler muhakkak rezervasyon yapmalısınız. Çalışanlar ilgilisi bizi memnum etti. Mutfak çok başarılı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Salaş Meyhane | Bestekar Salaş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?