Saka Medikal yorumlar

Saka Medikal yakın Kurtuluş Sokak, Kurtuluş Mahallesi, Trabzon, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61050

  • Adres: Kurtuluş, Kahramanmaraş Cd. No:234, 61040 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 229 00 11
  • Enlem, Boylam: 41.0055652, 39.7055375

Saka Medikal, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Saka Medikal yorumlar
2023-09-25 Ayşe

Saka Medikal Sağlık Merkezi'ne son birkaç haftadır gidiyorum ve şimdiye kadar çok memnun kaldım. Doktorlar, hemşireler ve personel oldukça profesyonel ve dostça. Tedavi sürecim boyunca her adımda bana rehberlik ettiler ve herhangi bir sorumu yanıtlamaktan mutluluk duydular. Sağlık merkezi ferah ve temiz ve tüm modern tıbbi ekipmanlar ile donatılmıştır. Hizmetleri sunulan hizmetin kalitesinden çok memnunum ve kesinlikle başkalarına tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

Saka Medikal Sağlık Merkezi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Çok rahat bir beklememe alanı ve güzel bir dekor ile karşılandım. Çalışanlar son derece zarif ve yardımseverlerdi. Randevum zamanında başladı ve hiç beklememe gerek kalmadı. Doktorum çok bilgili ve benim sorularıma sabırla cevap verdi. Sağlık merkezi, modern cihazlara sahip geniş bir tıbbi donanım sunmaktadır. Hizmetin kalitesi için kesinlikle para değerdi. Beni rahat hissettiren etkili bir tedavi aldım ve buradan ayrılmadan önce randevu aldım.

2023-09-25 Fatma

Saka Medikal Sağlık Merkezi'nde birkaç kez tedavi aldım ve her seferinde çok etkileyici bir deneyim yaşadım. Çalışanlar son derece profesyonel ve misafirperverler. Onlarla iletişim kurmak çok kolay ve bana her adımda rehberlik ettiler. Sağlık merkezi temiz ve ferah, hoş bir atmosfere sahiptir. Tedavi sürecim boyunca herhangi bir beklemem olmadı ve hizmetin kalitesinden çok memnunum. Sağlık merkezini tüm arkadaşlarıma ve aileme tavsiye ediyorum.

2023-10-15 Zeynep

Saka Medikal Sağlık Merkezi'ni çok beğendim. Personel son derece cana yakın ve yardımsever. Karşılamam beklediğimden daha hızlı ve randevum tam zamanında başladı. Doktorum herhangi bir soruya sabırla cevap verdi ve tedavi sürecim boyunca bana eşlik etti. Sağlık merkezi modern ve temiz bir atmosfere sahip ve hizmetin kalitesi kesinlikle harikaydı. Kesinlikle tekrar buraya geleceğim.

2023-10-25 Aysel

Saka Medikal Sağlık Merkezi'ni şiddetle tavsiye ediyorum. Doktorlar ve personel son derece profesyonel ve dostça. Sağlık merkezi temiz ve modern cihazlarla donatılmıştır. Randevuları zamanında başlamış ve hiç bekleme yapmadım. Hizmetin kalitesi beni çok memnun etti ve kesinlikle geri geleceğim.

2023-11-04 Buse

Saka Medikal Sağlık Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar cana yakın ve yardımseverdi. Bekleme süresi kısaydı ve randevum tam zamanında başladı. Doktorum çok yetenekli ve bilgiliydi ve benimle ilgili tüm sorularımı yanıtladı. Sağlık merkezi modern bir dekora sahiptir ve tıbbi ekipmanlar yeni ve güncel. Hizmetin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve kesinlikle memnun ayrıldım.

2023-11-14 Hatice

Saka Medikal Sağlık Merkezi'ni çok beğendim. Çalışanlar oldukça samimi ve profesyoneldi. Bekleme alanı temiz ve rahat. Randevum tam zamanında başladı ve hiç beklememe gerek kalmadı. Doktorum çok bilgiliydi ve tedavi sürecim boyunca her adımda bana rehberlik etti. Hizmetin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve kesinlikle buradan memnun ayrıldım.

2023-11-19 Selin

Saka Medikal Sağlık Merkezi'ni oldukça beğendim. Personel son derece nazik ve yardımseverdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve randevum tam zamanında başladı. Doktorum işini çok iyi yaptı ve benimle nazikçe ilgilendi. Sağlık merkezi temizdi ve tedavi hizmeti mükemmeldi. Kesinlikle tekrar geleceğim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Saka Medikal?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?