Sait Çiftçi İlkokulu yorumlar

Sait Çiftçi İlkokulu yakın Bubble Istanbul, 14, Levazım Tüneli, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Teşvikiye Mahallesi, Harbiye Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region

  • Adres: Teşvikiye, Şakayık Sk. No:10, 34365 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 247 15 18
  • Enlem, Boylam: 41.0495779, 28.995854

Sait Çiftçi İlkokulu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sait Çiftçi İlkokulu yorumlar

Sait Çiftçi İlkokulu’nda İngilizce öğretmenliği yapmakta olan saygıdeğer benim için çok çok kıymetli bir eğitimci yer almakta. Buradan yıllarca benim üzerimde çok çok büyük emeği olan İngilizce öğretmenim Esin Eser hocama teşekkür etmek … Daha fazla

Merhabalar yorumları okurken soyismi bile yanlış yazılan İngilizce öğretmeni Esin Hnm hakkında yoruma denk geldim! Esin hanım daha önce görev yaptığı okulda benim kızımın da öğretmeniydi bizler veliler ve çocukları olarak Esin hanımın … Daha fazla

Esin hoca benim 3 4 yıllık ingilizce öğretmenim ve bana çok şey kattı onun sayesinde İngilizceyi sevdim herşey için tüm emekleri için teşekkürler. Sizi seviyoruz hocam biz sizi biliyoruz iyiki varsınız.

2023-09-23 Ayşe

Sait Çiftçi İlkokulu’nda İngilizce öğretmenliği yapmakta olan saygıdeğer benim için çok çok kıymetli bir eğitimci yer almakta. Buradan yıllarca benim üzerimde çok çok büyük emeği olan İngilizce öğretmenim Esin Eser hocama teşekkür etmek istedim. Gerçekten alanında çok başarılı bir öğretmen olduğunu düşünüyorum. Çocuklarla çok güzel iletişim kuruyor, öğretim metodu her bir öğrenciye göre ayarlıyor ve onların daha iyi şekilde öğrenmesini sağlıyor. İngilizceyi sevdiren ve öğrencilerin başarılı olmasını sağlayan bir öğretmendir. Kendisine teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

2023-09-23 Mehmet

Merhabalar yorumları okurken soyismi bile yanlış yazılan İngilizce öğretmeni Esin Hanım hakkında yoruma denk geldim! Esin hanım daha önce görev yaptığı okulda benim kızımın da öğretmeniydi bizler veliler ve çocukları olarak Esin hanımın öğrencilerle olan iletişimi, onları motive etmesi ve öğretim metodlarından çok memnunuz. Esin Hanım gerçekten alanında yetkin ve başarılı bir öğretmendir. Kendisi çocukları sevdiği için daha başarılı öğretmenlik yapmaktadır. Kendisine buradan teşekkür etmek istiyorum. İnşAllah uzun yıllar böyle başarılı devam eder.

2023-09-23 Ali

Esin hoca benim 3 4 yıllık ingilizce öğretmenim ve bana çok şey kattı onun sayesinde İngilizceyi sevdim herşey için tüm emekleri için teşekkürler. Sizi seviyoruz hocam biz sizi biliyoruz iyiki varsınız.

2023-10-08 Gül

Okulun tüm eğitmenleri oldukça deneyimli ve başarılı. Özellikle İngilizce öğretmeni Esin Eser hocanın çocuklarla kurduğu iletişim çok güzel. Çocuklarınızın hem eğleneceği hem de kendini ilerleme kaydedeceği bir eğitim vereceğini düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Can

Oğlum bu okula bu seneden itibaren devam ediyor ve gerçekten çok memnunuz. Okulun imkanları çok güzel, öğretmenlerin iletişimi harika. İngilizce öğretmeni olan Esin Hoca gerçekten çok iyi bir öğretmen. Çocuklarla çok güzel bir ilişkisi var ve çocukları özendirerek İngilizce öğrenmelerini sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Zeynep

Çocuğumun bu okula başlamasını sağlayan en önemli faktörlerden biri İngilizce öğretmeni olan Esin Eser oldu. Esin hocanın çocuklarla kurduğu güzel iletişim, öğretme metodu ve öğrencileri motive etme konusundaki başarısı gerçekten takdire şayan. Okuldaki tüm öğretmenler titiz ve başarılı ancak Esin hoca gerçekten bir adım önde. Teşekkür ederiz.

2023-10-23 Emine

Sait Çiftçi İlkokulu'nun İngilizce öğretmeni Esin Eser gerçekten alanında uzman ve başarılı bir öğretmendir. Çocuklarla güzel bir iletişim kurar ve onları öğrenciyi motive ederek öğretir. İngilizceyi sevdirmesi ve öğrencilere özendirici etkinlikler yapması gerçekten takdire şayan. Kendisine buradan teşekkür etmek istedim.

2023-10-28 Ayhan

Esin Eser hocam 5 yıldır İngilizce öğretmenliği yapıyor. Gerçekten çok başarılı bir öğretmen. Çocukların dikkatini çekerek İngilizceyi sevdiren ve motive eden bir öğretmendir. Kendisine buradan teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız hocam.

2023-11-02 Fatma

Sait Çiftçi İlkokulu'ndaki tüm öğretmenler gerçekten çok başarılı ancak İngilizce öğretmeni Esin Eser hocamız gerçekten biraz daha öne çıkıyor. Çocuklarla kurduğu iletişim, öğretme metodu ve öğrencileri motive etme konusunda çok başarılı. Kendisine teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

2023-11-07 Hakan

İngilizce öğretmeni Esin Eser hocaya çocuğumuzun çok yardımcı olduğunu düşünüyoruz. İngilizceyi sevdirmesi, çocukları motive etmesi ve öğretme metodu gerçekten başarılı. Kendisine buradan teşekkür etmek istedik.

2023-11-12 Gizem

Okuldaki bütün öğretmenlere gerçekten teşekkürler. Ancak İngilizce öğretmeni Esin Eser'in çocuklara yaklaşımı ve öğretme metodu gerçekten takdire şayan. Kendisine bu platformdan teşekkür etmek istedim.

2023-11-17 Mustafa

Sait Çiftçi İlkokulu'ndaki tüm öğretmenler gerçekten çok başarılı. Ancak İngilizce öğretmeni Esin Eser hocanın çocuklarla kurduğu iletişim, öğretme metodu ve öğrencileri özendirme konusundaki başarısı gerçekten takdire şayan. Kendisine teşekkür etmek istedim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sait Çiftçi İlkokulu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?