sahra uygur restaurant yorumlar

sahra uygur restaurant yakın Recep Yazıcıoğlu Sokağı, Yenikapı, Aksaray Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34096

  • Adres: Aksaray, Recep Yazıcıoğlu Sk., 34096 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: sahrauygurlokantasi.eatbu.com
  • Enlem, Boylam: 41.008963, 28.9485645

sahra uygur restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
sahra uygur restaurant yorumlar

Food is amazing and very authentic. The waiting time is unfortunately long but it’s because it’s ran by a couple only and it’s super popular. The owners do not speak good English and that’s why it may appear a bit difficult to communicate. … Daha fazla

It is small place with delicious Uyghur style foods, we enjoyed every bite . Specially beef noodle soup i would recommend and also other spicy dishes also worth to try if you love spicy. Daha fazla

Porsiyonlar çok büyük. Dana etli nuddle 90 TL civarıydı. Lezzetliydi. Bir porsiyon söyleyin doymazsanız başka şeyler alın. Daha fazla

2023-09-19 Ahmet

Yemekler harika ve çok otantik. Ne yazık ki bekleme süresi uzun, ancak bunun nedeni sadece bir çift tarafından işletiliyor olması ve çok popüler olması. Sahipler iyi İngilizce konuşmuyor ve bu nedenle iletişim biraz zor görünebilir.

2023-09-19 Mehmet

Lezzetli Uygur tarzı yemeklerin olduğu küçük bir yer, her ısırık keyif aldık. Özellikle dana etli noodle çorbasını öneririm ve ayrıca diğer acılı yemekler de acı sevenler için denemeye değer.

2023-09-19 Ayşe

Porsiyonlar çok büyük. Dana etli noodle 90 TL civarıydı. Lezzetliydi. Bir porsiyon söyleyin doymazsanız başka şeyler alın.

2023-09-28 Selin

Yemekler harika ve çok otantik. Ne yazık ki bekleme süresi uzun, ancak bunun nedeni sadece bir çift tarafından işletiliyor olması ve çok popüler olması.

2023-10-16 Emre

The waiting time is unfortunately long but it’s because it’s ran by a couple only and it’s super popular. The owners do not speak good English and that’s why it may appear a bit difficult to communicate.

2023-10-21 Yaren

It is small place with delicious Uyghur style foods, we enjoyed every bite. Specially beef noodle soup i would recommend and also other spicy dishes also worth to try if you love spicy.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? sahra uygur restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?