Saat Park Airport AVM Şubesi yorumlar

Saat Park Airport AVM Şubesi yakın Airport AVM, E-5 Airport AVM Yanyol, Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34158

  • Adres: Londra Asfaltı, Kuleli Mevki & Karayolu Üzeri Airport AVM No:42 E-5, 34158 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 433 58 58
  • Web sitesi: saatpark.com
  • Enlem, Boylam: 40.9915635, 28.8307123

Saat Park Airport AVM Şubesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Saat Park Airport AVM Şubesi yorumlar
2023-09-25 Ali

Genel deneyimim oldukça iyiydi. Mağaza güzel bir atmosfere sahipti ve tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatları da makul düzeydeydi. Çalışanlar yardımcı ve nazikti. İlk izlenimim de oldukça olumlu idi. Bekleme sürem de çok uzun değildi ve rezervasyon yaptırabildim.

2023-09-25 Ayşe

Saatçi mağazasında oldukça iyi bir deneyim yaşadım. Mağazanın iç dekorasyonu çok hoşuma gitti ve tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da uygun buldum. Çalışanlar da çok yardımcı ve nazikti. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Bekleme sürem de kısa oldu ve rezervasyon yaptırabildim.

2023-09-25 Mehmet

Saat Park Airport AVM Şubesi Saatçi'ye gittiğimde oldukça memnun kaldım. Mağaza çok şık bir atmosfere sahipti ve tesisler temizdi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da uygun buldum. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgiliydi. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Bekleme sürem de kısa oldu ve rezervasyon yaptırabildim.

2023-10-10 Emine

Saatçi mağazasında oldukça memnun kaldım. Mağazanın atmosferi hoştu ve tesisler temizdi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da uygun buldum. Çalışanlar da çok yardımcı ve düşünceliydi. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Bekleme sürem de kısa oldu ve rezervasyon yaptırabildim.

2023-10-15 Mustafa

Saat Park Airport AVM Şubesi Saatçi'ye gittiğimde oldukça memnun kaldım. Mağazanın atmosferi güzeldi ve tesisler temizdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Çalışanlar da yardımcı ve nazikti. İlk izlenimim oldukça iyi idi. Bekleme sürem makul düzeydeydi ve rezervasyon yaptırabildim.

2023-10-20 Ahmet

Saatçi mağazasında güzel bir deneyim yaşadım. Mağazanın dekorasyonu hoştu ve tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da uygun buldum. Çalışanlar da çok yardımcıydı. İlk izlenimim olumluydu. Bekleme sürem de oldukça kısa oldu ve rezervasyon yaptırabildim.

2023-10-25 Fatma

Saat Park Airport AVM Şubesi Saatçi'ye gittiğimde güzel bir deneyim yaşadım. Mağaza hoş bir atmosfere sahipti ve tesisler temizdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Çalışanlar da yardımcı ve güler yüzlüydü. İlk izlenimim de olumluydu. Bekleme sürem de kısa oldu ve rezervasyon yaptırabildim.

2023-10-30 Ayhan

Saatçi mağazası oldukça güzeldi. Mağazanın atmosferi hoştu ve tesisler temizdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da uygun seviyedeydi. Çalışanlar da çok yardımcı ve nazikti. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Bekleme sürem de makul düzeydeydi ve rezervasyon yaptırabildim.

2023-11-04 Gül

Saat Park Airport AVM Şubesi Saatçi'ye gittiğimde güzel bir deneyim yaşadım. Mağazanın atmosferi hoştu ve tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da makul düzeydeydi. Çalışanlar da yardımcıydı. İlk izlenimim olumluydu. Bekleme sürem de kısa oldu ve rezervasyon yaptırabildim.

2023-11-09 Merve

Saatçi mağazası güzel bir deneyim sunuyor. Mağaza atmosferi hoştu ve tesisler temizdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Çalışanlar da yardımcı ve nazikti. İlk izlenimim olumluydu. Bekleme sürem de oldukça kısa oldu ve rezervasyon yaptırabildim.

2023-11-14 Kemal

Saat Park Airport AVM Şubesi Saatçi'yi ziyaret ettiğimde güzel bir deneyim yaşadım. Mağazanın atmosferi hoştu ve tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da uygun buldum. Çalışanlar da yardımcı ve ilgiliydi. İlk izlenimim olumluydu. Bekleme sürem de kısa oldu ve rezervasyon yaptırabildim.

2023-11-19 Sevgi

Saatçi mağazasında çok güzel bir deneyim yaşadım. Mağazanın dekorasyonu hoştu ve tesisler temizdi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da uygun buldum. Çalışanlar da çok yardımcı ve nazikti. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Bekleme sürem de kısa oldu ve rezervasyon yaptırabildim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Saat Park Airport AVM Şubesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?