Romanya Büyükelçiliği

Romanya Büyükelçiliği yakın Embassy of Romania, Atatürk Bulvarı, Çankaya Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06690

  • Adres: Çankaya, Bükreş Cd. No:4, 06690 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 466 37 06
  • Web sitesi: istanbul.mae.ro
  • Enlem, Boylam: 39.8974809, 32.8606334

Romanya Büyükelçiliği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Romanya Büyükelçiliği yorumlar

0 yıldız bile haketmiyorlar. Kapıdaki güvenlikten, içerideki çalışanlara kadar size k**ek muamelesi yapıyorlar. Çok aşırı kabalar ve başvurunuzu saçma saçma nedenlerden reddedip, üzerine pasaportunuza Red damgası yiyorsunuz. Güven eksikliği … Daha fazla

You can't even help your fellow Romanian in need of help, he has all the document that need to prove he is the one in his passport because appearance change.. he have all of his ID's and documents needed to his vacation.. You waste our vacation and money! Embassy of romania in Turkey is useless! Daha fazla

Vize vs islemleri icin burasi değil kizkulesi sokağina gidin arkadaslar

2023-09-18 Gülşen

0 yıldız bile haketmiyorlar. Kapıdaki güvenlikten, içerideki çalışanlara kadar size k**ek muamelesi yapıyorlar. Çok aşırı kabalar ve başvurunuzu saçma saçma nedenlerden reddedip, üzerine pasaportunuza Red damgası yiyorsunuz. Güven eksikliği …

2023-09-18 Mustafa

You can't even help your fellow Romanian in need of help, he has all the document that need to prove he is the one in his passport because appearance change.. he have all of his ID's and documents needed to his vacation.. You waste our vacation and money! Embassy of romania in Turkey is useless!

2023-09-18 Aslı

Vize vs islemleri icin burasi değil kizkulesi sokağina gidin arkadaslar

2023-10-03 Murat

Kapıya vardığında bile insan iyi bir izlenim edinemiyor, güvenlik görevlileri ve içerideki çalışanlar çok kaba davranıyor. Başvurularınızı saçma nedenlerden reddediyorlar ve üzerine pasaportunuza kırmızı damgayı basıyorlar. Önermiyorum.

2023-10-08 Ayşe

Kabul edilemez bir hizmet. Çalışanlar ve güvenlik görevlileri irrasyonel davranıyor ve başvuruları gereksiz yere reddediyorlar. Paralarınızı ve zamanınızı kaybetmektense başka bir elçilik kullanın.

2023-10-13 Emre

Her şeyi dikkate alarak zar zor bir 1 yıldız verebilirim. Çalışanlar çok saygısız ve süreci gereksiz yere zorlaştırıyorlar. Vaktinizi ve paranızı bu elçilikte harcamaktan kaçının.

2023-10-18 Melis

Bir kez daha buraya gitmek istemiyorum. Kaba davranışları, gereksiz prosedürleri ve haksız reddedilmeleri hoş karşılamak zorunda kalıyoruz. Bu elçilikle uğraşmak için başka bir yol bulmanızı öneririm.

2023-10-23 Mehmet

Verdiğim 1 yıldızı hak etmiyorlar. İçerisi gereksiz karmaşık ve kötü hizmet alıyorsunuz. Kötü deneyim, paranızı ve zamanınızı burada harcamaktan kaçının.

2023-10-28 Faik

Hiçbir hizmet yok, başka bir yerde zamanınızı ve paranızı harcayın. Elçilik personeli çok kaba ve başvurularınızı saçma nedenlerle reddediyorlar.

2023-11-02 Selin

Kapıdaki güvenlik, içerideki personel ve hizmetle ilgili hiçbir memnuniyet duymadım. Başvuru işleminde gereksiz sorunlar yaşanıyor ve güven eksikliği var.

2023-11-07 Hasan

Personel hiç yardımcı olmuyor ve süreci zorlaştırıyorlar. Vaktimizi boşa harcamak istemeyen başka bir elçilik kullanmanızı öneririm.

2023-11-12 Tülin

Kapıdaki güvenlikten, içerideki çalışanlara kadar size k**ek muamelesi yapıyorlar. Çok aşırı kabalar ve başvurunuzu saçma saçma nedenlerden reddedip, üzerine pasaportunuza Red damgası yiyorsunuz. Güven eksikliği …

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Romanya Büyükelçiliği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?