Rheinzink Gmbh & Co. Kg. yorumlar

Rheinzink Gmbh & Co. Kg. yakın Lapis Han, 25, Erdoğan Sokak, Esentepe Mahallesi, Kartal, Istanbul, Marmara Region, 34870

  • Adres: Esentepe Mah. Cevizli D-100 Güney Yanyol, Lapishan No:25/108 4.kat, 34870 Kartal/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 550 62 92
  • Web sitesi: rheinzink.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9116807, 29.1928714

Rheinzink Gmbh & Co. Kg., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Rheinzink Gmbh & Co. Kg. yorumlar
2023-09-27 Murat

Sipariş ettiğim çatı kaplama ürünleri zamanında teslim edildi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. Firma yetkilileri çok yardımcı oldular ve herhangi bir sorun veya soru olduğunda hızlıca cevap verdiler. Genel olarak, iyi bir deneyim yaşadım.

2023-09-27 Ayşe

Rheinzink Çatı Kaplama Firması'ndaki deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu. Sipariş verdiğim ürünler değer açısından çok iyiydi ve kaliteleri harikaydı. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı oldular ve personel çok profesyoneldi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmama gerek yoktu. Firma ile olan deneyimimden memnun kaldım ve genel olarak son derece olumlu bir atmosfere sahipti.

2023-09-27 Emre

Çatı kaplama malzemeleri için Rheinzink Çatı Kaplama Firması'na gittim ve deneyimim oldukça memnun ediciydi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da oldukça makuldi. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcıydı ve her türlü soruya cevap verdiler. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmama gerek yoktu. Genel olarak, harika bir deneyim yaşadım ve bu firma tavsiye ederim.

2023-10-12 Zeynep

Rheinzink Çatı Kaplama Firması'ndaki deneyimim oldukça memnun ediciydi. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlari da uygun. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı oldular ve herhangi bir sorun veya soru olduğunda hızlıca cevap verdiler. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmama gerek yoktu. Firma ile olan deneyimimden memnun kaldım ve genel olarak son derece olumlu bir atmosfere sahipti.

2023-10-17 Mehmet

Öncelikle, Rheinzink Çatı Kaplama Firması'ndaki deneyimim son derece olumlu oldu. İlk izlenim ve atmosfer harikaydı. Fiyat değeri açısından mükemmel bir deneyimdi ve ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve beklemem gerekmedi. Genel olarak, harika bir deneyim yaşadım ve bu firma ile olan deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-10-27 Nazli

Rheinzink Çatı Kaplama Firması'ndaki deneyimim oldukça memnun ediciydi. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu. Sipariş verdiğim ürünleri çok uygun bir fiyata aldım ve kaliteleri de çok iyiydi. Müşteri hizmetleri son derece yardımcı oldular ve personel çok profesyoneldi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmama gerek yoktu. Genel olarak, harika bir deneyim yaşadım ve bu firmayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Derya

Çatı kaplama işi için Rheinzink Çatı Kaplama Firması'na gittim ve oldukça memnun edici bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim ve atmosfer harikaydı. Ürünlerin değeri açısından mükemmel ve kaliteleri de son derece iyiydi. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı oldular ve beklemem gerekmedi. Genel olarak, bu firma ile olan deneyimimden çok memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Rheinzink Gmbh & Co. Kg.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?