REMODERN-Atlantik İklimlendirme yorumlar

REMODERN-Atlantik İklimlendirme yakın Yeşiloba Mahallesi, Adana, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 01100

  • Adres: Yeşiloba, Yeşiloba Mah. Orta, 46239 Sok Ölçek Sanayi Sitesi No:15/N, 01100 Seyhan/Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 322 226 85 76
  • Web sitesi: atlantikiklimlendirme.com.tr
  • Enlem, Boylam: 36.9778747, 35.2529579

REMODERN-Atlantik İklimlendirme, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
REMODERN-Atlantik İklimlendirme yorumlar

Remodern- Atlantik İklimlendirmeye Profesyonel ekibiyle kaliteli hizmet sunumundan dolayı sonsuz teşekkürler. Ayrıca montaj ekibinin söz verdiği sürede gelmesi çıkan ufak tefek aksiliklere rağmen çözüm odaklı çalışıp kurulumu gerçekleştirip … Daha fazla

temiz hızlı ve dikkatli bir şekilde klimalarımız takıldı çok memnun kaldık

2023-09-19 Burak

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. İşlerini çok profesyonel bir şekilde yapıyorlar ve kaliteli hizmet sunuyorlar. Montaj ekibi de söz verdikleri sürede gelip klimaları dikkatli bir şekilde takdı. Herhangi bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Nazlı

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Klimalarım hızlı ve temiz bir şekilde takıldı. Personel çok dikkatli çalıştı ve hiçbir aksilik yaşanmadı. Çok teşekkür ederim.

2023-09-19 Ayşe

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Klimalarımızı söz verdikleri sürede takdılar ve işlerini çok kaliteli bir şekilde yaptılar. Montaj ekibine teşekkür ederim.

2023-10-04 Mehmet

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Klimalarımız hızlı bir şekilde takıldı ve hiçbir sorun yaşamadık. Çalışanlar çok işlerinde uzman ve dikkatli. Teşekkürler.

2023-10-09 Selin

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. Montaj ekibi biraz gecikse de aksilikler çözüme kavuşturuldu ve klimalarımız takıldı. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-14 Emre

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. Fiyat performans oranı oldukça yüksek. Klimalarımız hızlı bir şekilde takıldı ve kaliteli bir hizmet sunuldu. Teşekkürler.

2023-10-19 Yasemin

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Klimalarımız temiz bir şekilde takıldı ve kaliteli hizmet sunuldu. Personel çok yardımcı oldu. Teşekkür ederiz.

2023-10-24 Ahmet

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. Klimalarımız temiz ve hızlı bir şekilde takıldı. Personel çok saygılı ve işlerine hakim. Teşekkürler.

2023-10-29 Tuğba

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. Klimalarımız söz verdikleri sürede takıldı ve herhangi bir sorun yaşamadık. Çalışanlar çok yardımcı ve işlerinde uzman. Teşekkürler.

2023-11-03 Ozan

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. Klimalarımız temiz ve sağlam bir şekilde takıldı. Hızlı bir şekilde hallettiler. Beğendim.

2023-11-08 Ebru

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. Fiyat performans oranı çok iyi. Klimalarımız temiz ve titizlikle takıldı. Teşekkürler.

2023-11-13 Berk

Remodern-Atlantik İklimlendirme Klima Sistemleri'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. Kaliteli hizmet sunuldu ve klimalarımız hızlı bir şekilde takıldı. Teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? REMODERN-Atlantik İklimlendirme?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?