Redstone Pozitif Gayrimenkul yorumlar

Redstone Pozitif Gayrimenkul yakın Adnan Kahveci Caddesi, Fatih Mahallesi, Büyükçekmece, Istanbul, Marmara Region, 34500

  • Adres: Fatih, Adnan Kahveci Blv. 20 / B, 34500 Büyükçekmece/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 533 421 73 32
  • Web sitesi: sabanturker.com
  • Enlem, Boylam: 41.0215815, 28.5867861

Redstone Pozitif Gayrimenkul, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Redstone Pozitif Gayrimenkul yorumlar

Gayrimenkulde güven veren bölgenin uzmanlarıyla çalışmak çok keyifliydi başarılarınızın devamını dilerim???????????? …

Şaban Türker sektördeki 17 yıllık tecrübesi ile emlak sektörüne değer katmaya devam ediyor. Eğitimci kimliğini emlak sektörü tecrübesiyle birleştirip danışmanlarına aktaran Şaban Hoca, son olarak Redstone markasıyla birlikte gücüne güç … Daha fazla

İşinin ehli, profesyonel ekibiyle gayrimenkul sektöründe bir numara olma yolunda ilerleyen Redstone'un Büyükçekmece ofisi Redstone pozitif ekibine çalışma hayatında başarılar diliyorum. Gayrimenkul alırken de satarken de Redstone'a danışmadan karar vermeyin derim.

2023-09-22 Tuğba Esen

Gayrimenkulde güven veren bölgenin uzmanlarıyla çalışmak çok keyifliydi başarılarınızın devamını dilerim????????????

2023-09-22 Şaban Türker

Şaban Türker sektördeki 17 yıllık tecrübesi ile emlak sektörüne değer katmaya devam ediyor. Eğitimci kimliğini emlak sektörü tecrübesiyle birleştirip danışmanlarına aktaran Şaban Hoca, son olarak Redstone markasıyla birlikte gücüne güç …

2023-09-22 Ayşe Yılmaz

Redstone'un Büyükçekmece ofisi sağlam bir ekipten oluşuyor. İşlerini ciddiyet ve titizlikle yürüten ekip, gayrimenkul alımı ve satımında gerçekten yardımcı oluyorlar. Başarılarınızın devamını dilerim.

2023-10-07 Can Çalışkan

Redstone Pozitif Gayrimenkul Emlak Bürosu'nda geçirdiğim zaman boyunca hizmet kalitesi mükemmeldi. Çalışanlar nazik ve profesyonel davrandılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Mustafa Kara

Redstone Pozitif Gayrimenkul Emlak Bürosu'ndaki hizmetten çok memnun kaldım. Gayrimenkul alımı konusunda uzman bir ekiple çalışmak kesinlikle rahatlatıcıydı. Teşekkür ederim.

2023-10-17 Ebru Yalçın

Redstone Pozitif Gayrimenkul Emlak Bürosu'nun hizmetinden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve süreci kolaylaştırdılar. Kesinlikle öneririm.

2023-10-22 Güray Demir

Redstone Pozitif Gayrimenkul Emlak Bürosu'nda harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Nilay Aydemir

Redstone Pozitif Gayrimenkul Emlak Bürosu'na gayrimenkul alımı konusunda danıştım ve çok memnun kaldım. Şaban Türker'e özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çok profesyonel ve yardımseverdi.

2023-11-01 Berkay Yıldırım

Redstone Pozitif Gayrimenkul Emlak Bürosu'ndaki çalışanlar çok yardımcı oldular. Emlak sektöründeki tecrübeleri sayesinde bana doğru yönlendirme yaptılar. Çok memnun kaldım.

2023-11-06 Ayşegül Dalkıran

Redstone Pozitif Gayrimenkul Emlak Bürosu çalışanları çok profesyonel ve yardımseverdi. Süreci kolaylaştırdılar ve güvende hissettirdiler. Teşekkür ederim.

2023-11-11 Tolga Ay

Redstone Pozitif Gayrimenkul Emlak Bürosu'na danıştığım için çok memnunum. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve gayrimenkul alım sürecini kolaylaştırdılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Seda Öztürk

Redstone Pozitif Gayrimenkul Emlak Bürosu'nun hizmetinden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve nazikti. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Redstone Pozitif Gayrimenkul?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?