Rakofoli Ocakbaşı

Rakofoli Ocakbaşı yakın Azapkapı, Arap Cami, Arap Cami Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34421

  • Adres: Azapkapı, Kürekçiler Sok No:12, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 249 23 04
  • Web sitesi: rakofoli.com
  • Enlem, Boylam: 41.0226066, 28.9736445

Rakofoli Ocakbaşı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Rakofoli Ocakbaşı yorumlar

The location of this fine dining restaurant was a little difficult to find, given that it was on a rooftop. This rooftop was located in the area where you can buy various types of hardware. … Daha fazla

The good: - One of the best views any restaurant in the city has to offer, especially at dusk. … Daha fazla

I have been to most of the popular restaurants that has the view of Galata Tower. So far, this has been the best restaurant with great atmosphere, great service, no wait lines, reservations are available on their website, affordable price … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Bu restorantın konumu biraz zordu bulmak, çünkü bir çatı katındaydı. Bu çatı katı, çeşitli donanım türlerini satın alabileceğiniz bir bölgedeydi.

2023-09-18 Mehmet

Şehirdeki bir restoranın sunabileceği en iyi manzaralardan birine sahip, özellikle alacakaranlıkta.

2023-09-18 Fatma

Galata Kulesi manzarasına sahip popüler restoranların çoğuna gittim. Şimdiye kadar, bu harika bir atmosferi, harika bir hizmeti, bekleme sıralarının olmadığı, rezervasyonların web sitelerinde mevcut olduğu, uygun fiyatlı bir restoran oldu.

2023-10-03 Ahmet

Rakofoli Ocakbaşı Mangal, başarılı bir deneyim sunuyor. Personel misafirperver ve yardımsever. Yemeklerin kalitesi oldukça yüksek ve lezzetli. Restoranın genel atmosferi hoş ve rahat. Tesisler ve olanaklar iyi muhafaza edilmiş. Dekorasyon ve ambiyans hoş bir his veriyor. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Ayrıca fiyatlar da makul ve ödeme yapmaya değer.

2023-10-08 Elif

Rakofoli Ocakbaşı Mangal, nefis yemekler ve profesyonel hizmet sunuyor. Personel özenli ve sıcakkanlı. Yemeklerin kalitesi harika ve lezzetleri şaşırtıcı. Restoranın konumu mükemmel bir manzaraya sahip ve atmosferi çok keyifli. Tesisler ve olanaklar temiz ve düzenli. Dekorasyon ve ambiyans şık ve zarif. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Fiyatlar ise oldukça uygun ve ödediğiniz değeri alıyorsunuz.

2023-10-13 Hasan

Rakofoli Ocakbaşı Mangal, mükemmel bir deneyim sunuyor. Personel çok dostane ve yardımsever. Yiyeceklerin kalitesi harika ve lezzetli. Restoranın genel atmosferi samimi ve rahat. Tesisler ve olanaklar iyi durumda. Dekorasyon ve ambiyans çok hoş. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapma imkanı var. Fiyatlar da çok makul ve ödeme yapmaya değer.

2023-10-18 Zeynep

Rakofoli Ocakbaşı Mangal'da harika bir deneyim yaşadım. Personel çok profesyonel ve dostane. Yemeklerin kalitesi harika ve lezzetli. Restoranın atmosferi özenle tasarlanmış ve çok şık. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi. Dekorasyon ve ambiyans inanılmaz. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Fiyatlar makul ve ödemeye değer.

2023-10-23 Selin

Rakofoli Ocakbaşı Mangal, lezzetli yemekler ve harika bir hizmet sunuyor. Personel güler yüzlü ve misafirperver. Yemeklerin kalitesi çok yüksek ve lezzetleri muhteşem. Restoranın buluştuğu konumun manzarası mükemmel ve atmosferi çok keyifli. Tesisler ve olanaklar oldukça temiz ve düzenli. Dekorasyon ve ambiyans çok şık ve hoş bir his veriyor. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmaya olanak sağlıyorlar. Fiyatlar ise oldukça uygun ve ödenen miktarın karşılığını alıyorsunuz.

2023-10-28 Burak

Restoranın konumu biraz zor bulunuyor. Donanım türlerinin satın alınabileceği bir bölgede yer alıyor. Manzarası çok güzel, özellikle alacakaranlıkta büyüleyici bir atmosfere sahip. Atmosferi oldukça hoş ve hizmetleri iyi. Bekleme yapmadan rezervasyon yapabilirsiniz ve ödemeleriniz için uygun fiyatlar sunuluyor. Bu restoranı tavsiye ederim.

2023-11-02 Ebru

Rakofoli Ocakbaşı Mangal, harika bir manzaraya sahip bir restoran. Özellikle alacakaranlıkta muhteşem bir atmosfer sunuyor. Galata Kulesi'ndeki diğer popüler restoranların çoğunu denedim ama bu, en iyi atmosfer, hizmet ve uygun fiyatı sunan restoran olduğunu söyleyebilirim. Rezervasyonlarınızı web sitesinden kolayca yapabilirsiniz.

2023-11-07 Ali

Rakofoli Ocakbaşı Mangal, mükemmel bir deneyim sunuyor. Personel samimi ve profesyonel. Yemeklerin kalitesi çok yüksek ve lezzetli. Restoranın atmosferi rahat ve samimi. Tesisler ve olanaklar temiz ve düzenli. Dekorasyon ve ambiyans hoş. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Fiyatlar da uygun ve ödeme yapmaya değer.

2023-11-12 Gül

Rakofoli Ocakbaşı Mangal, çok güzel bir deneyim sunuyor. Personel çok yardımsever ve misafirperver. Yemeklerin kalitesi mükemmel ve lezzetler de harika. Restoranın genel atmosferi hoş ve rahat. Tesisler ve olanaklar iyi muhafaza edilmiş. Dekorasyon ve ambiyans harika. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Fiyatlar da çok uygun ve ödediğiniz miktarın karşılığını alıyorsunuz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Rakofoli Ocakbaşı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?