Rainbow Balloons yorumlar

Rainbow Balloons yakın Özgür, Göreme yolu, Avanos İlçe Merkezi, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50500

  • Adres: Cumhuriyet, Göreme Yolu No:1, 50500 Avanos/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 384 219 33 08
  • Web sitesi: rainbowballoons.net
  • Enlem, Boylam: 38.7021154, 34.8422317

Rainbow Balloons, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Rainbow Balloons yorumlar

Had the best time this morning with Rainbow balloons. From the lovely driver who picked us up from our hotel to the balloon staff. So interesting watching the balloons being fired up and then floating in the sky with all the other balloons. … Daha fazla

We just back to our hotel. The ride was amazing.great and professional stuff .we enjoyed it . If I will repeat the sdperience I will choose rainbow balloons again. Cheers

Had the most magnificent time this morning with Rainbow Balloons and their crew Thank you to Caner and Sulo for making the ride more enjoyable and safe. Best experience ever Steve and Ruth from South Africa Daha fazla

2023-09-20 Elif

Harika bir deneyimdi. Personel çok profesyonel ve bilgilendiriciydi. Balonları ateşlemek ve gökyüzünde süzülürken izlemek gerçekten ilginçti. Kesinlikle tekrar yaparım.

2023-09-20 Ahmet

Muhteşem bir deneyimdi. Harika ve profesyonel bir ekip. Keyfini çıkardık. Eğer tekrar yaşarsam yine Rainbow Balloons'u seçerim. Şerefe!

2023-09-20 Ayşe

Bu sabah Rainbow Balloons ile muhteşem bir zaman geçirdim. Bizi otelimizden alıp getiren sevgili şoföre ve balon ekibine. Balonların ateşlendiğini izlemek ve diğer balonlarla birlikte gökyüzünde süzülmek gerçekten ilginçti.

2023-10-05 Mehmet

Rainbow Balloons ve ekibiyle bu sabah muhteşem bir zaman geçirdik. Caner ve Sülo'ya daha keyifli ve güvenli bir yolculuk için teşekkür ederim. Güney Afrika'dan Steve ve Ruth'dan en iyi deneyim.

2023-10-10 Ali

Yolda geri döndük. Sürüş muhteşemdi. Harika ve profesyonel ekip. Keyif aldık. Eğer tecrübeyi tekrar yaşayacaksam yine Rainbow Balloons'u seçerim. Şerefe!

2023-10-15 Ceren

Baloonda Gezi Acentesi ile harika bir zaman geçirdim. Her şey harikaydı. Onlarla birlikte göğün ortasında süzülürken huzurlu bir yolculuk yaşadım. İnanılmaz bir deneyimdi.

2023-10-20 Eren

Bir süre önce Rainbow Balloons ile bir geziye katıldım ve gerçekten çok keyif aldım. Personel çok yardımcı oldu ve balonlarla uçmak muhteşem bir deneyimdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Seda

Rainbow Balloons ile çok keyifli bir gezi geçirdik. Personel harikaydı ve bizi güvende hissettirdi. Gökyüzünde balonlarla uçmanın keyfini çıkardık.

2023-10-30 Deniz

Rainbow Balloons ile yapılan balon gezisinden çok keyif aldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Gökyüzünde süzülmek gerçekten harika bir deneyimdi.

2023-11-04 Emre

Rainbow Balloons ve personeliyle bugün muhteşem bir zaman geçirdik. Balonları ateşlemek ve gökyüzünde süzülmek gerçekten ilginçti. Ekibin tüm çalışanları çok yardımcı ve dostane idi.

2023-11-09 Yasemin

Bugün Rainbow Balloons ile muhteşem bir zaman geçirdik. Personel çok profesyonel ve bilgiliydi. Balonları ateşlemek ve gökyüzünde süzülürken izlemek gerçekten ilginçti. Tavsiye ederim.

2023-11-14 Furkan

Rainbow Balloons ile birlikte bu sabah en muhteşem zamanı geçirdik. Personel Caner ve Sülo daha keyifli ve güvenli bir yolculuk için teşekkür ederim. Güney Afrika'dan Steve ve Ruth, en iyi deneyim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Rainbow Balloons?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?