Rahmi M. Koç Müzesi yorumlar

Rahmi M. Koç Müzesi yakın Rahmi M. Koç Müzesi, No: 1, Koyunpazarı Sokak, Kale Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06230

  • Adres: Hacettepe, Kale, Depo Sokak No:1, 06230 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 309 68 00
  • Web sitesi: rmk-museum.org.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9372464, 32.8634883

Rahmi M. Koç Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Rahmi M. Koç Müzesi yorumlar

Ankara kalesinin hemen altında otobüs veya minibüsle ulaşım kolay ancak 10-15 dk yokuş yürüme mesafesi var. Araçla gidildiğinde park sıkıntısı mevcut yine aşağı sokaklarda inip yürümeniz gerekecektir. Çocuklarla gidilip eğlenceli zaman … Daha fazla

Daha önce birkaç farklı lokasyonda Rahmi Koç müzesi gezdim ama burası efsane. Giriş ücreti sivil 80 tl, öğrenci ve öğretmen 40 tl. Girirken abartılı buldum fiyatı ama değdi. Hatta buradan aldığınız biletle hemen alt tarafındaki arkeoloji … Daha fazla

2023-09-24 Cihan

Ankara kalesinin hemen altında otobüs veya minibüsle ulaşım kolay ancak 10-15 dk yokuş yürüme mesafesi var. Araçla gidildiğinde park sıkıntısı mevcut yine aşağı sokaklarda inip yürümeniz gerekecektir. Çocuklarla gidilip eğlenceli zaman geçirmek mümkün.

2023-09-24 Ahmet

Daha önce birkaç farklı lokasyonda Rahmi Koç müzesi gezdim ama burası efsane. Giriş ücreti sivil 80 tl, öğrenci ve öğretmen 40 tl. Girerken abartılı buldum fiyatı ama değdi. Hatta buradan aldığınız biletle hemen alt tarafındaki arkeoloji müzesine ücret ödemezseniz. Önceden planlayarak arkeoloji müzesini gezebilirsiniz.

2023-10-09 Ayşe

Muhteşemir. İlk gittiğimde ormanın içinde olduğu için korkmuştum ancak bitki ve hayvan evlerine kadar giden bir yoldan geziyorsunuz. Hayvanat bahçesi 30 dk kadar sürüyor ve bu turda birkaç tane evin içine girip inceleyebiliyorsunuz. Ormanda yürüyüş yapabilirsiniz. İşletmeciler girişte ve tur boyunca neredeyse hiç görünmüyor, ancak cep telefonundan uygulama yardımı alarak hayvanların isimlerini, özelliklerini öğrenebilirsiniz. İşletme sahipleri tarih öncesi zamanlardan beri devam eden etkinlikler düzenliyorlar. Aktiviteler küçük detaylara kadar düşünülmüş. Eğer şansınız varsa uçan harf avına kendi adınızı da ekleyen sevdiklerinizle bu efsanevi aktiviteye katılmanızı kesinlikle öneririm.

2023-10-14 Ali

Çok güzel bir yer kesinlikle gidilmesi gereken özellikle üç tane müze var eğer hızlıysanız 1,5 saatte bitirebilirsiniz aksi takdirde 3,4 saat zaman harcamanız gerekiyor ama değer. Yan tarafta arkeoloji müzeside ücretsiz. İyi gezmeler.

2023-10-19 Serap

Ailecek ta Türkiye'nin çeşitli noktalarında ziyaret ettiğimiz Rahmi Koç müzesi ni ilk defa çocuğum ile ziyaret ettik. memnun olduk çok beğendi. tül 8 yaşında ki kız çocuğum makineleri ilgi çekici buldu. robot resmi ile adını girdi sisteme robot agızi ile gelmesi çok güzeldi. keyifle oynadık. Daha önceki Ankara koç müzesine talep ettiğim robot modelini hediye etmişlerdi. teşekkür ederiz. yani bitmez gideceginiz bir müze. tavsiye ederiz

2023-10-29 Fatih

İstanbul ve Eskisehirde ki aynı sergilere sahip. Keyifli bir gezinti olur. Otobanda tabelalarla rahatca bulunabiliyorsunuz. Güzel yerler sergileniyor. sıramatikle bilet almanızı öneririm. Bilet ucretlerini fiyat tarifesinden ögrenip gitmenizde fayda var. Güzel bir gun geçirirsiniz.

2023-11-08 İbrahim

Kadim bir Pilot Lokasyonu. Şehre giriş ve çıkışta çok zorlanacağınız bir şehir ve bu lokasyonda zaten gerek ortaçağ döneminden gerekse Osmanlıdan kalma Sokullu Mehmet Paşa Camii türbesi, kümbetler var. Hediyelik eşya olarak hatayla basan reçellere kadar bir çok çeşit ürün satışı yapılan mağaza içerisinde daha önceden restorasyon çalışmaları ve projede görev yapan ve kendi seramik atölyesini kurmuş olan bir mimar arkadaşın işi mevcut. Müze olarak ziyaretçilere giriş için bilet işlemi yapılıyor ayni zaman da bu mekanda süzgeç yapılan atölye de yer alıyor.

2023-11-13 Mehmet

Muze kamera cikisi yapilmasina izin vermiyordu. Izin verilince bolca resim cektim. Giris 20 TL. Rahmi Koc muzeleri cok raht devir kazandigimiz maddeleri sunan muzeler. Repova gelince ise tanidik bir ihtiyar bekliyor. Kendisi bizi karşılamak için ziyaret günümüzü beklemekte.

2023-11-18 Selin

Rahmi Koç müzesi öncelikle lokasyon olarak çok iyi bulunuyor. Gelişim ve uyandığım tüm müzelerde hiç beklediğim kadar temiz bir yer bulamadım. İyi organize edilmiş bir arkeoloji müzesi. Çalışanlar inanılmaz cana yakın ve sabırlılar. Çok satan kulübü belki de size spor salonu tadı vermekte. Önemli olan da bu değil güzel dışa açilan halkalar daha fazla tanıyan sadece müze girişinde arkeoloji kısmında giris prıcelerne odenebilri ama genellikle çeşitli müzelerden birine gittiysen istediğinle birlikte kullanabiliyorsun. Müthişçe. Eğer Ankara'ya gelirse müze isteğinizi yerine getiren bu tek müze olduğunu düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Rahmi M. Koç Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?