Radisson Blu Hotel Ankara yorumlar

Radisson Blu Hotel Ankara yakın Radisson Blu Hotel Ankara, 20, İstiklal Caddesi, Ulus, Hacı Bayram Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06050

  • Adres: Anafartalar, Istiklal Cd. No:20, 06050 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 310 48 48
  • Web sitesi: radissonhotels.com
  • Enlem, Boylam: 39.939803, 32.8515623

Radisson Blu Hotel Ankara, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Radisson Blu Hotel Ankara yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Radisson Blu Hotel Ankara'da çok güzel bir deneyim yaşadım. Otelin tüm olanakları ve imkanları gerçekten harikaydı. Personel çok yardımcı oldu ve her zaman nazik ve güleryüzlüydü. Odalar çok temiz ve rahattı. Özellikle yemeklerin kalitesi çok iyiydi. Fiyatlar da oldukça makuldi. Benim için genel deneyim mükemmeldi.

2023-09-21 Mehmet

Radisson Blu Hotel Ankara'daki konaklamamdan çok memnun kaldım. Personel gerçekten profesyonel ve yardımseverdi. Odalar temiz ve konforluydu. Otelin dekorasyonu güzeldi ve genel bir hoş atmosfer vardı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da hizmetlerin kalitesi buna değerdi. Kesinlikle tekrar bu otelde konaklayacağım.

2023-09-21 Elif

Radisson Blu Hotel Ankara kesinlikle harika bir otel. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımsever. Odalar temiz ve ferah. Otelin olanakları da oldukça iyi. Yemekler lezzetli ve çeşitliydi. Tek olumsuzluk rezervasyon yaparken biraz beklememiz gerekti. Bunun dışında mükemmel bir deneyimdi.

2023-10-06 Okan

Radisson Blu Hotel Ankara'da kalırken çok memnun kaldım. Personel her zaman yardımsever ve cana yakın. Odalar temiz ve rahattı. Otelin havuzu ve spa alanı oldukça güzeldi. Yemekler de lezzetliydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle tekrar bu otelde konaklayacağım.

2023-10-11 Gül

Radisson Blu Hotel Ankara'da geçirdiğim zamandan kesinlikle memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Odalar temiz ve rahattı. Otelin dekorasyonu da çok güzeldi. Yemeklerin lezzeti de harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da hizmetin kalitesi buna değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Cihan

Radisson Blu Hotel Ankara hizmetleri mükemmel. Personel her zaman yardımcı olmak için hazır. Odalar temiz ve güzel dekore edilmiş. Otelin imkanları da harikaydı. Yemeklerin lezzeti de çok iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle tekrar bu oteli tercih edeceğim.

2023-10-21 Nil

Radisson Blu Hotel Ankara'da misafirperverlikleri, temiz odaları ve güzel dekorasyonuyla çok memnun kaldım. Personel her zaman güleryüzlü ve yardımseverdi. Yemekler çok lezzetli ve çeşitliydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da hizmetin kalitesi buna değerdi. Kesinlikle tekrar bu otelde konaklayacağım.

2023-10-26 Burak

Radisson Blu Hotel Ankara'da harika bir konaklama deneyimi yaşadım. Personel her zaman yardımcı ve cana yakındı. Odalar temiz ve konforluydu. Otelin havuzu ve spa alanı çok güzeldi. Yemekler de lezzetliydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da mükemmel bir deneyimdi.

2023-10-31 Ebru

Radisson Blu Hotel Ankara'da hoş bir deneyim yaşadım. Personel her zaman yardımcı ve güler yüzlüydü. Odalar temiz ve rahattı. Otelin olanakları da oldukça iyi. Yemekler de lezzetliydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da genel olarak mutlu ayrıldım.

2023-11-05 Emre

Radisson Blu Hotel Ankara'da kaldığım süre boyunca her şey harikaydı. Personel her zaman yardımcı ve nazikti. Odalar temiz ve konforluydu. Otelin dekorasyonu harikaydı. Yemekler de lezzetliydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da mükemmel bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Radisson Blu Hotel Ankara?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?