Quick China Çayyolu yorumlar

Quick China Çayyolu yakın Quick China, 2864. Cd., Dragos Villaları, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06810

  • Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, 2864. Cd. 15/C, 06810 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 241 14 14
  • Web sitesi: quickchina.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.871486, 32.6819538

Quick China Çayyolu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Quick China Çayyolu yorumlar

Mekan çok şık, sevgiliyle gitmek için çok hoş bir atmosferi var. Çocuklarıyla beraber aileler de tercih ediyor. Rahat bir ortam ama özellikle hafta sonu için rezervasyon yaptırmanızda fayda var. Çalışanlar ilgili, yemekler içecekler … Daha fazla

Kardeşimle birlikte gittiğimiz, çalışanların ilgili olduğu, dekorasyonu güzel, ferah, aile ile birlikte gitmeye uygun hoş bir atmosfere sahip bir çin lokantası. Quick China’ya her gittiğimde farklı sushi tatlarını denemeyi seviyorum. Sushi … Daha fazla

Yediğimiz tüm yemekler uzakdoğu restoranları arasında hem oldukça kaliteli hem de kelimenin tam anlamıyla fiyat performans, çok memnun kaldık. Çalışanların ilgisi de oldukça güzel ve özverili, özellikle bizimle ilgilenen Batuhan Bey'e … Daha fazla

2023-09-25 Ebru

Mekan çok şık, sevgiliyle gitmek için çok hoş bir atmosferi var. Çocuklarıyla beraber aileler de tercih ediyor. Rahat bir ortam ama özellikle hafta sonu için rezervasyon yaptırmanızda fayda var. Çalışanlar ilgili, yemekler içecekler lezzetli.

2023-09-25 Mustafa

Kardeşimle birlikte gittiğimiz, çalışanların ilgili olduğu, dekorasyonu güzel, ferah, aile ile birlikte gitmeye uygun hoş bir atmosfere sahip bir çin lokantası. Quick China’ya her gittiğimde farklı sushi tatlarını denemeyi seviyorum. Sushi çeşitleri oldukça lezzetli ve tazeydi. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Betül

Yediğimiz tüm yemekler uzakdoğu restoranları arasında hem oldukça kaliteli hem de kelimenin tam anlamıyla fiyat performans, çok memnun kaldık. Çalışanların ilgisi de oldukça güzel ve özverili, özellikle bizimle ilgilenen Batuhan Bey'e teşekkür ederiz. restoranın hem iç dekorasyonu hem dış cephesi gayet şık ve ferah. Fiyatlar ortalamanın biraz üstünde olsa da yaptığınız harcamaya değecek bir mekan.

2023-10-10 Gamze

Çok tatlı bir yer. Önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. İç dekorasyon çok güzel ve özenli. Yemekten sonra kesinlikle sunulan japon yeşil çayı ( Matcha ) denemenizi tavsiye ederim. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü hizmet veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Mehmet

Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü, yemek servisleri hızlı ve porsiyonlar çok iyiydi. Sushi çeşitleri oldukça geniş ve taze. Ayrıca miso çorbası da oldukça lezzetliydi. Atmosfer ve dekorasyon da başarılı. Fiyatlar da makul düzeyde. Tavsiye ederim.

2023-10-20 Ayşe

Çin mutfağını sevenler için mükemmel bir mekan. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Yemekler lezzetli ve porsiyonları da büyük. Sushiyi en çok burada seviyorum. Restoranın dekorasyonu da çok şık ve rahat bir atmosfere sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Emre

Quick China Çayyolu, çin restoranlarının tadına ilk kez baktığında sevilen bir mekan. Benim için, çalışanların ilgisi ve hızı çok iyiydi. Yemekler de lezzetli ve taze. Özellikle sushi ve kızarmış tavuğu tavsiye ederim. Fiyatlar da makul düzeyde. Tavsiye ederim.

2023-10-30 Özge

Çok şık bir mekan. Çalışanlar çok ilgili ve hızlılar. Yemeklerin lezzeti de kesinlikle çok güzel. Sushi çeşitleri de oldukça geniş ve taze. Dışarıda oturduğunuzda bahçe manzarasına da sahip olabilirsiniz. Kesinlikle denemeye değer bir yer.

2023-11-04 Kemal

Yemeklerin hepsi tazeydi ve çok lezzetliydi, özellikle sushiler enfesti. Restoranın atmosferi ve dekorasyonu da çok hoş. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Kesinlikle tekrar gidilecek bir yer.

2023-11-09 Sevim

Quick China Çayyolu, gerçekten de en beğendiğim restoranlardan biri. Yemekler lezzetli ve porsiyonları büyük. Sushi çeşitleri oldukça geniş ve taze. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Atmosfer ve dekorasyon da çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Murat

Çalışanları güler yüzlü ve ilgili, yemekler çok lezzetli ve taze. Fiyatları biraz yüksek olsa da yemek kalitesi ve porsiyonlarını göz önünde bulundurursak makul. Atmosfer ve dekorasyon da çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 İpek

Quick China Çayyolu'na sevgilimle birlikte gittik ve çok güzel vakit geçirdik. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlüydü. Yemekler ve içecekler çok lezzetliydi. Restoranın atmosferi de rahattı. Kesinlikle tavsiye ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Quick China Çayyolu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?