Queb Lounge Rooftop Restaurant yorumlar

Queb Lounge Rooftop Restaurant yakın Byzantium Hotel, Akbıyık Caddesi, Cankurtaran Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34122

  • Adres: Cankurtaran, The Byzantium Hotel Teras, Akbıyık Cd. No:29 D:Kat, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 458 08 80
  • Web sitesi: queblounge.com
  • Enlem, Boylam: 41.0055509, 28.9803879

Queb Lounge Rooftop Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Queb Lounge Rooftop Restaurant yorumlar

Wonderful night with my girls! Beautiful views, yummy food, loved the cheesecake dessert. Amazing service by Salahattin :) … Daha fazla

Excellent atmosphere. Visit during sunset. You will get a view of Hagia Sofia and Blue mosque on one side and the Bosphorus river on the other side. Sit in the roof top area. Polite waiters and tasty food. We had Alinazik (lamb preparation), which is one of the best dishes here. Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Arkadaşlarımla harika bir akşam geçirdik! Güzel manzaralar, lezzetli yemekler, peynirli pasta tatlısını sevdim. Salahattin tarafından harika bir hizmet aldık :)

2023-09-21 Mert

Harika bir atmosfer. Gün batımında ziyaret edin. Bir tarafta Ayasofya ve Mavi Cami'yi, diğer tarafta Boğaziçi'ni göreceksiniz. Çatı terasında oturun. Kibar garsonlar ve lezzetli yemekler. Buradaki en iyi yemeklerden biri olan Alinazik'i denedik.

2023-10-13 Ayşe

Kızlarım ile harika bir gece geçirdik! Güzel manzaralar, lezzetli yemekler, peynirli pasta tatlısını çok sevdik. Salahattin tarafından şaşırtıcı bir hizmet aldık :)

2023-10-13 Mustafa

Muhteşem bir atmosfer. Güneş batarken ziyaret edin. Bir tarafta Ayasofya ve Mavi Camii, diğer tarafta ise Boğaziçi Nehri manzarası alırsınız. Çatı terasında oturun. Kibar garsonlar ve lezzetli yemekler. Alinazik yemeği buradaki en iyi yemeklerden biri.

2023-11-17 Kemal

Muhteşem bir atmosfer. Güneş batarken ziyaret edin. Bir tarafta Ayasofya ve Mavi Camii, diğer tarafta ise Boğaziçi Nehri manzarası alırsınız. Kibar garsonlar ve lezzetli yemekler. Alinazik yemeği buradaki en iyi yemeklerden biri.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Queb Lounge Rooftop Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?