Pulpa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

Pulpa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yakın Alpaslan 2 Apt., 30, Stad Caddesi, Kadıpaşa Mahallesi, Alanya, Antalya, Mediterranean Region, 07400

  • Enlem, Boylam: 36.5559018, 31.9897846

Pulpa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Pulpa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

I really liked it, I had pain on almost all of my right side. When I got there, I was greeted with a smile. I was quickly referred to a dentist, x-rays were taken and the tooth was extracted. The right side hurt because the wisdom tooth was …

We had a wonderful experience. Ms. Aysha was very organized, very pleasant and an excellent communicator. The dentist , Dr. Tuncer was gentle, friendly and had excellent competency. We had two crowns and a cap on an implant done. The …

Thank you so much for your service and good doctors in this clinic. The staff are very nice and kind. Svetlana is very helpful and doctors are the same. Thank you ???????? …

2023-09-17 Sevgi

Çok beğendim, sağ tarafımın neredeyse tamamında ağrı vardı. Oraya vardığımda güler yüzle karşılandım. Hızlı bir şekilde bir diş hekimine yönlendirildim, röntgenler çekildi ve diş çekildi. Sağ taraf ağır olduğu için akıl dişi nedeniyle ağrı oluyormuş.

2023-09-17 Uğur

Harika bir deneyim yaşadık. Ayşe Hanım çok düzenli, çok hoş ve mükemmel bir iletişimciydi. Diş hekimi, Tuncer Bey nazik, dostça ve mükemmel bir yeteneğe sahipti. İki tane porselen kaplama ve bir adet implant üzerine kapak yaptırdık.

2023-09-17 Gizem

Bu klinikteki hizmet ve iyi doktorlar için çok teşekkür ederim. Personel çok güzel ve kibar. Svetlana çok yardımcı oluyor ve doktorlar da öyle. Teşekkür ederim ????????

2023-09-20 Aylin

Bu klinikteki hizmet ve iyi doktorlar için çok teşekkür ederim. Personel çok güzel ve kibar. Svetlana çok yardımcı oluyor ve doktorlar da öyle. Teşekkür ederim ????????

2023-10-22 Ahmet

Bu klinikteki hizmet ve iyi doktorlar için çok teşekkür ederim. Personel çok güzel ve kibar. Svetlana çok yardımcı oluyor ve doktorlar da öyle. Teşekkür ederim ???????

2023-10-02 Alex

I really liked it, I had pain on almost all of my right side. When I got there, I was greeted with a smile. I was quickly referred to a dentist, x-rays were taken and the tooth was extracted. The right side hurt because the wisdom tooth was.

2023-10-02 Aysha

We had a wonderful experience. Ms. Aysha was very organized, very pleasant and an excellent communicator. The dentist , Dr. Tuncer was gentle, friendly and had excellent competency. We had two crowns and a cap on an implant done.

2023-10-02 Svetlana

Thank you so much for your service and good doctors in this clinic. The staff are very nice and kind. Svetlana is very helpful and doctors are the same. Thank you ????????

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Pulpa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?