Proshop yorumlar

Proshop yakın Pıtrak Sokağı, Göztepe Mahallesi, Beykoz, Istanbul, Marmara Region, 34815

  • Adres: Anadolu Hisarı, Pıtrak Sk. No:16, 34810 Beykoz/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 465 77 55
  • Web sitesi: proshoptr.com
  • Enlem, Boylam: 41.0827694, 29.0836815

Proshop, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Proshop yorumlar

Atomic başta olmak üzere ünlü markaların kayak,snowboard vb. ürünlerini gönül rahatlığı ile satın alabileceğiniz,doğru malzeme seçiminde çok ama çok bilgili,kayaklarınızın ve ayakkabılarınızın ilk montajı sonrası bakımlarını en iyi şekilde … Daha fazla

Hizmet kalitesi tek kelime ile harika , Özellikle kayak ayakkabılarının kişinin ayayaginin şekline göre ayarlanması müthiş. ATOMIC markasini Şiddetle tavsiye ederim ..

One of the best ski equipment shops in Istanbul , or not the best, i was trying numerous shops, could not find anything, then found Proshop on google maps, bought everything what i needed, people there are very professional and friendly. 100 % recommend Daha fazla

2023-09-20 Denizşah

Atomic başta olmak üzere ünlü markaların kayak,snowboard vb. ürünlerini gönül rahatlığı ile satın alabileceğiniz,doğru malzeme seçiminde çok ama çok bilgili,kayaklarınızın ve ayakkabılarınızın ilk montajı sonrası bakımlarını en iyi şekilde yapıyorlar detaylarını sormayı,hepsini bilgisini öğrenmeyi ihmal etmeyin!

2023-09-20 Emre

Hizmet kalitesi tek kelime ile harika, Özellikle kayak ayakkabılarının kişinin ayayaginin şekline göre ayarlanması müthiş. ATOMIC markasini Şiddetle tavsiye ederim.

2023-09-20 Merve

One of the best ski equipment shops in Istanbul, or not the best, i was trying numerous shops, could not find anything, then found Proshop on google maps, bought everything what i needed, people there are very professional and friendly. 100 % recommend

2023-09-25 Ayşe

Atomic markasını deneyeyim dedim ve çok memnun kaldım. Harika bir hizmet, profesyonel çalışanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

Proshop en iyi kayak malzemeleri satan dükkanlardan biri. İhtiyacım olan her şeyi buldum ve çalışanlar çok profesyonel ve dostane. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Deniz

Proshop'ta satılan kayak malzemeleri gerçekten kaliteli. Ben de birkaç mağazayı denedim ama istediğim hiçbir şey bulamadım. Sonunda Proshop'u buldum ve aradığım her şeyi buldum. İnsanlar gerçekten profesyonel ve dost canlısı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Ahmet

Proshop gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Özellikle kayak ayakkabılarını kişisel ihtiyaca göre ayarlamaları mükemmel. ATOMIC markasını kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Elif

Proshop'ta birçok ünlü markanın kayak ve snowboard ekipmanlarını bulabilirsiniz. Çalışanlar çok bilgili ve doğru seçim yapmanıza yardımcı oluyorlar. Kayaklarınızın ve ayakkabılarınızın bakımlarını da en iyi şekilde yapıyorlar. Kesinlikle detayları öğrenmeyi unutmayın!

2023-10-20 Can

Proshop, İstanbul'daki en iyi kayak malzemeleri dükkanlarından biri. Diğer birçok mağazayı denedim ama hiçbir şey bulamadım, sonra google haritalarda Proshop'ı buldum, ihtiyacım olan her şeyi satın aldım, çalışanlar çok profesyonel ve dost canlısı. %100 tavsiye ederim

2023-10-25 Selin

Proshop'da kayak malzemeleri alırken hiç tereddüt etmeyin. Atomic başta olmak üzere ünlü markaların ürünlerini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Malzeme seçiminde çok bilgililer ve ekipmanlarınızın montajını ve bakımını en iyi şekilde yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Emre

Proshop'ta kayak malzemeleri almak için doğru adres. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımsever. İhtiyacım olan her şeyi buldum ve satın aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Ayhan

Proshop, İstanbul'da bulabileceğiniz en iyi kayak malzemeleri dükkanlarından biri. Diğer birçok mağazayı denedim ama hiçbir şey bulamadım, sonra google haritalarda Proshop'ı buldum, ihtiyacım olan her şeyi satın aldım, çalışanlar çok profesyonel ve dost canlısı. %100 tavsiye ederim

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Proshop?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?