PROJESAN HOSPITAL FURNITURE CO yorumlar

PROJESAN HOSPITAL FURNITURE CO yakın 5083. Sokak, Mobilyacılar Sitesi, Oymaağaç Mahallesi, Kocasinan, Kayseri, Central Anatolia Region, 38090

  • Adres: Oymaagac Mahallesi, Mobilyacilar sitesi, 5067 sokak 5/D, 38090 Kocasinan/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 352 221 45 17
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 38.7751751, 35.4346279

PROJESAN HOSPITAL FURNITURE CO, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
PROJESAN HOSPITAL FURNITURE CO yorumlar

Projesan yurtdışı pazarda kendini ispatlamış, hastane ekipmanları temininde yeterli düzeyde deneyim ve tecrübeye sahip bir firmadır.

2023-09-26 Mehmet

Ben Projesan Hospital Furniture Co ile çalışmaktan çok memnunum. Yurtdışındaki bir hastane için ekipman sağladık ve hizmetleri şimdiye kadar harika oldu. Personel oldukça profesyonel ve yardımcı olmaya istekli. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Ayşe

Projesan Tıbbi Malzeme Deposu'ndan çok olumlu bir ilk izlenim aldım. Tesisler oldukça modern ve temiz. Personel de son derece dostça ve yardımcı olmayı bilen bir ekipten oluşuyor. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-09-26 Mustafa

Projesan Hospital Furniture Co'dan alışveriş yaparken büyük bir beklentiye sahiptim ve bu beklenti tamamen karşılandı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar oldukça makul. Ayrıca, personel de oldukça yardımcı oldu ve bana doğru ekipmanı seçme konusunda rehberlik etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Ahmet

Projesan Hospital Furniture Co'dan birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde harika bir hizmet aldım. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar oldukça rekabetçi. Personel de çok yardımcı ve müşterilere öncelik veriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-21 Fatma

Ben Projesan Tıbbi Malzeme Deposu'ndan çok memnun kaldım. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Murat

Projesan Hospital Furniture Co'dan alışveriş yapmak çok kolaydı. Personel çok yardımcı oldu ve beni doğru ürünü seçme konusunda yönlendirdi. Ürünlerin kalitesi de beklediğim kadar iyiydi. Kesinlikle başkalarına tavsiye ederim.

2023-11-05 İbrahim

Projesan Hospital Furniture Co'da çalışan personel son derece yardımcı ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim ve başkalarına tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? PROJESAN HOSPITAL FURNITURE CO?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?