Prof.Dr.Engin Ersöz (Diş Hekimi) yorumlar

Prof.Dr.Engin Ersöz (Diş Hekimi) yakın 16, Meşrutiyet Caddesi, Meşrutiyet Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06420

  • Adres: Kızılay, Meşrutiyet Cd. No:16 D:6, 06640 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 418 15 05
  • Web sitesi: enginersoz.com
  • Enlem, Boylam: 39.9177292, 32.856778

Prof.Dr.Engin Ersöz (Diş Hekimi), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof.Dr.Engin Ersöz (Diş Hekimi) yorumlar

Engin hocamla iyi ki yolum kesişti kendimi bu konuda aşırı şanslı hissediyorum. Mükemmel bir diş hekimi olmasının yanında mütevazı tavırlarıyla, hasta ve yakınları ile iletişim, doğru teşhis ve tedavi, samimi ve dürüstlük açısından tam bir … Daha fazla

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. İyi ki gitmişim. Engin hocam çok güler yüzlü esprili boş yere dişçi fobiniz oluşmasın. Ben ımplant yaptırdım. Bi sorun yaşamadım hocamın ellerine sağlık. Kevser hanım ve büşra hanıma da ayrıca … Daha fazla

He is a highly recommended, very respectable, and competent dentist. You feel comfortable with a safe pair of hands. His team is pretty helpful after the treatment. He is very selective about successful and satisfying treatment, so you just need to lay your body out on the table and relax. Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

Engin hocamla iyi ki yolum kesişti kendimi bu konuda aşırı şanslı hissediyorum. Mükemmel bir diş hekimi olmasının yanında mütevazı tavırlarıyla, hasta ve yakınları ile iletişim, doğru teşhis ve tedavi, samimi ve dürüstlük açısından tam bir 5 yıldız hakediyor.

2023-09-19 Mustafa

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. İyi ki gitmişim. Engin hocam çok güler yüzlü esprili boş yere dişçi fobiniz oluşmasın. Ben ımplant yaptırdım. Bi sorun yaşamadım hocamın ellerine sağlık. Kevser hanım ve büşra hanıma da ayrıca teşekkür ederim.

2023-09-19 Elif

İlk başlarda dişçi korkum vardı ama Engin hocam çok rahatlattı beni. Çok ilgili ve güler yüzlü bir diş hekimi. Tedavim gayet başarılı geçti. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-04 Mehmet

Prof. Dr. Engin Ersöz gerçekten işini iyi yapan, hastalarını önemseyen ve güler yüzüyle rahatlatan bir diş hekimi. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.

2023-10-09 Fatma

Muhteşem bir deneyim oldu. Engin hocam çok başarılı ve ilgili bir diş hekimidir. Tedavimde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

2023-10-14 Ahmet

Prof. Dr. Engin Ersöz ve ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. İyi bir diş kliniği arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Gizem

Engin hocamın kliniği son derece hijyenik ve düzenli. Deneyimli bir diş hekimi. Kendisine güvendiğim için tedavimi rahatlıkla yaptırdım.

2023-10-24 Ömer

Engin hocam gerçekten mükemmel bir diş hekimi. Tedavimden son derece memnun kaldım. İlgisi, bilgisi ve profesyonelliği sayesinde kendimi her zaman güvende hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Selin

Engin hocam güler yüzlü, samimi ve işini iyi yapan bir diş hekimidir. Kendisine güvendiğim için tedavim çok rahat geçti. Çok teşekkür ederim.

2023-11-03 Murat

Engin hocama pek çok arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Çok başarılı ve tecrübeli bir diş hekimi. Kendisine minnettarım.

2023-11-08 Ayhan

Engin hocam çok yetenekli bir diş hekimi. İşini sabırla ve özenle yapması beni etkiledi. Buraya gitmekten her zaman mutlu ayrılıyorum.

2023-11-13 Fatih

Engin hocamın diş kliniğine iyi ki gitmişim. Kendisine her zaman güvendim ve hep memnun kaldım. İşini gerçekten iyi yapıyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof.Dr.Engin Ersöz (Diş Hekimi)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?