Prof. Dr. Tarkan Soygür yorumlar

Prof. Dr. Tarkan Soygür yakın Arnova Home Textile, Çankaya Caddesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06700

  • Adres: Gaziosmanpaşa, Çankaya Cd. 17/3, 06700 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 448 02 22
  • Web sitesi: tarkansoygur.com
  • Enlem, Boylam: 39.8931556, 32.8680246

Prof. Dr. Tarkan Soygür, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Tarkan Soygür yorumlar

Daha önce başarısız bir hipospadias ameliyatı geçiren oğlumuzu Allah'ın izniyle sağlığına kavuşturan Tarkan hocamıza çok teşekkür ederiz. Başarısız ameliyat sonrası birden fazla operasyonla düzelir denildi. Ama Tarkan hocamız tek … Daha fazla

Oğlumuz doğduğu zaman hipospadias ameliyatı olması gerektiğini öğrendik ve çok tedirgin olmuştuk. Sonrasında tarkan hocamla tanıştık ilk muayenemizden ameliyat sonrasına kadar kendi evladı gibi ilgilendi. Sık sık kontrole çağırdı. Zor bir … Daha fazla

9yaş oğlumuzu muayeneye getirdik, doktor beyin ilgisi yaklaşımı çok çok rahatlatıcı, çocukla ayrı ebeveynle ayrı alakadar olması, detaylandırarak yaptığı işi anlatması işini profesyonel yapıyor oluşundan, oğlumuza konuyu anlayabileceği … Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

Daha önce başarısız bir hipospadias ameliyatı geçiren oğlumuzu Allah'ın izniyle sağlığına kavuşturan Tarkan hocamıza çok teşekkür ederiz. Başarısız ameliyat sonrası birden fazla operasyonla düzelir denildi. Ama Tarkan hocamız tek bir operasyonla sorunu çözdü. Kendisi çok tecrübeli, işinde uzman bir doktor. İlgisi ve bilgisiyle bize güven verdi. Çocuğumuzun sağlığına kavuşmasında büyük katkısı oldu.

2023-09-19 Mehmet

Oğlumuz doğduğu zaman hipospadias ameliyatı olması gerektiğini öğrendik ve çok tedirgin olmuştuk. Sonrasında Tarkan hocamla tanıştık ilk muayenemizden ameliyat sonrasına kadar kendi evladı gibi ilgilendi. Sık sık kontrole çağırdı. Zor bir ameliyat olmasına rağmen başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Kendisine minnettarız.

2023-09-19 Fatma

9 yaşındaki oğlumuzu muayeneye getirdik. Doktor beyin ilgisi ve yaklaşımı çok çok rahatlatıcı. Hem çocukla hem de ayrı ayrı ebeveynle çok ilgileniyor. İşini profesyonel bir şekilde yapıyor ve detaylarla işi açıklıyor. Oğlumuza da konuyu anlayabileceği bir şekilde anlattığı için çok memnunuz.

2023-10-04 Ali

Kendisine teşekkür ederim. Benim için çok önemli bir sorun olan hipospadias konusunda başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Çok memnun kaldım.

2023-10-09 Esra

Oğlumuzun hipospadias sorununun çözülmesi için Tarkan hocamızı tercih ettik ve çok doğru bir karar verdiğimizi gördük. Kendisi gerçekten işinde uzman ve tecrübeli bir doktor. İlgisi ve alakası harika. Ameliyat sonrası da çok ilgilendi. Şimdi oğlumuz sağlığına kavuştu. Kendisine minnettarız.

2023-10-14 Kadir

Kendisi gerçekten alanında uzman ve işini çok iyi yapan bir doktor. Oğlumuzun hipospadias sorununu başarılı bir şekilde çözdü. Çok memnun kaldık. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-10-19 Hacer

Tarkan hocam gerçekten çok başarılı bir ameliyat yaptı. Oğlumuzun hipospadias sorunu için kendisine güvendik ve kararımızın doğru olduğunu gördük. Hem işinde çok başarılı hem de çok ilgili bir doktor. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-10-24 Murat

Çok fazla araştırdıktan sonra Tarkan hocayı tercih ettik. Oğlumuzun hipospadias sorununu başarılı bir şekilde tedavi etti. Kendisi gerçekten işinde uzman bir doktor. İlgisi ve alakası da çok memnun edici. Kendisine minnettarız.

2023-10-29 Gül

Oğlumuzun hipospadias sorununu çözmek için çeşitli doktorlara gittik ama sonuç alamadık. Tarkan hocamızı önerdiler ve kendisine gittik. Gerçekten çok iyi bir doktor. İşini profesyonel bir şekilde yapıyor. Oğlumuzun sağlığına kavuşmasında büyük katkısı oldu. Kendisine çok teşekkür ederiz.

2023-11-03 Ayhan

Tarkan hocamızla çok iyi bir deneyim yaşadık. Oğlumuzun hipospadias sorununu çözmesi için kendisine başvurduk ve gerçekten çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Kendisi işinde gerçekten çok uzman. İlgisi ve alakası da çok memnun edici. Kendisine çok teşekkür ederiz.

2023-11-08 Ebru

Oğlumuzun hipospadias sorununu çözebilmek için Tarkan hocamıza başvurduk ve gerçekten doğru bir karar verdiğimizi anladık. Kendisi işinin uzmanı, tecrübeli ve çok ilgili bir doktor. Ameliyat sonrası da çok güzel ilgilendi. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-11-13 Mustafa

Hipospadias sorunu için doktor arayışında iken Tarkan hocamızı önerdiler. Kendisi gerçekten işinde uzman ve bilgili bir doktor. Oğlumuzun sorununu başarılı bir şekilde çözdü. Kendisine teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Tarkan Soygür?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?