Prof. Dr. Orkan Ergün yorumlar

Prof. Dr. Orkan Ergün yakın Sunucu Plaza, Sunucu Plaza-Megapol Group, Çınarlı Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35170

  • Adres: Adalet mah, Şht. Polis Fethi Sekin Cd No:1, Martı Plaza Yanı Kat:20 D:2008, 35530 İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 486 67 77
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 38.4503371, 27.1791458

Prof. Dr. Orkan Ergün, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Orkan Ergün yorumlar

Türkiyenin en iyi cerrahı. Oğlumun doğuştan gelen (tip3 koledok kisti) vardı. Buna bağlı olarak defalarca pankreatit geçirdi. Kimsenin yapmaya yanaşamadığı bu zorlu ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi. Oğlumuzun sağlığını bize geri … Daha fazla

5 yaşındaki çocuğum can. Bağarsak düğümlenmesi oldu ve acil müdahale edilmesi gerekiyordu. Doktorumuz bülent serçin Orkan hocamıza yönlendirdi ve çok başarılı bir operasyonla çocuğumuzun sağlığı şu an çok iyi. Mükemmel bir hoca ailecek size … Daha fazla

Orkan hocamızı tavsiye üzerine bulduk ve çok memnun kaldık. Kızımın doğuştan Rektoperineal Fistüllü Arm tanısı vardı. Yani makat deliği farklı yerde oluşmuş. Aylarca araştırdık. Kime gittiysek yanlış bilgilendirme yapilmis. En sonunda … Daha fazla

2023-09-21 Elif

Türkiyenin en iyi cerrahı. Oğlumun doğuştan gelen (tip3 koledok kisti) vardı. Buna bağlı olarak defalarca pankreatit geçirdi. Kimsenin yapmaya yanaşamadığı bu zorlu ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi. Oğlumuzun sağlığını bize geri verdi.

2023-09-21 Mehmet

5 yaşındaki çocuğum can. Bağarsak düğümlenmesi oldu ve acil müdahale edilmesi gerekiyordu. Doktorumuz bülent serçin Orkan hocamıza yönlendirdi ve çok başarılı bir operasyonla çocuğumuzun sağlığı şu an çok iyi. Mükemmel bir hoca ailecek size teşekkür ederiz.

2023-09-21 Ayşe

Orkan hocamızı tavsiye üzerine bulduk ve çok memnun kaldık. Kızımın doğuştan Rektoperineal Fistüllü Arm tanısı vardı. Yani makat deliği farklı yerde oluşmuş. Aylarca araştırdık. Kime gittiysek yanlış bilgilendirme yapilmis. En sonunda Orkan hocamız sayesinde hastalığın nedenini ve tedavisini öğrendik. Başarılı bir operasyon geçirdik. Çok teşekkür ederiz.

2023-10-06 Ali

Prof. Dr. Orkan Ergün Doktor, muhteşem bir cerrah! Ben uzun süredir kronik pankreatit nedeniyle zorluklarla karşı karşıyaydım. Birçok doktora gittim ve hiçbiri beni iyileştiremedi. Sonunda Orkan hocayla tanıştım ve gerçekten mucizevi bir şekilde beni tedavi etti. Ona minnettarım ve kendisini en iyi cerrah olarak kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-11 Gül

Orkan hocamın kliniğine 2 hafta önce apandisit ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. Ameliyat öncesinde ve sonrasında profesyonel ve hassas bir şekilde ilgilendi. Kendisi çok deneyimli bir doktor ve kesinlikle güvenilir biri. Tüm ekibe teşekkür ederim!

2023-10-16 Ahmet

Mükemmel bir doktor! Ben 2 yıl boyunca şiddetli karın ağrısı çekiyordum ve birçok doktora gittim ancak hiçbiri gerçek bir teşhis koymadı. Sonunda Orkan hocayla tanıştım ve olaya hemen hakim oldu. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve gerçekten hayatımı değiştirdi. Kendisine minnettarım!

2023-10-21 Fatma

Doktor Orkan Ergün gerçek bir profesyonel ve onunla yaptığım herhangi bir operasyon için hiç tereddüt etmedim. Kendisi son derece yetenekli ve tecrübeli bir cerrah. Ameliyatımdan sonra hemen iyileştim ve herhangi bir komplikasyon yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-26 Mustafa

Prof. Dr. Orkan Ergün çok başarılı bir doktor. Kendisiyle birçok kez ameliyat oldum ve her seferinde son derece memnun kaldım. O her zaman benimle ilgilendi ve benim için en iyi tedaviyi sağladı. Bana güven veriyor ve her zaman rahat hissetmemi sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-31 Feyza

Orkan hocam gerçekten mükemmel bir doktor! Ameliyat olmam gereken bir durumum vardı ve o gerçekten işinin ehli bir cerrah olduğunu kanıtladı. Hazırlık aşamasından ameliyat sonrasına kadar her adımda benimle ilgilendi ve durumum hakkında sürekli bilgilendirdi. Kendisine minnettarım ve onu herkese tavsiye ederim!

2023-11-05 Cem

Doktor Orkan Ergün ile yaptığım tedaviden son derece memnun kaldım. Kendisi son derece profesyonel ve bilgili bir cerrah. Benim durumumda en iyi tedavi planını belirledi ve ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Kesinlikle ona güveniyorum ve tavsiye ederim!

2023-11-10 Aysel

Prof. Dr. Orkan Ergün hakkında sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. O son derece deneyimli ve yetenekli bir cerrah. Benim durumumda, beklediğimden daha hızlı bir iyileşme süreci yaşadım ve herhangi bir komplikasyon yaşamadım. Kendisiyle çalışmaktan mutluluk duydum ve kesinlikle herkese tavsiye ederim!

2023-11-15 İbrahim

Orkan hocam gerçekten harika bir doktor! Kendisi gerçekten alanında uzmanlaşmış ve son derece yetenekli bir cerrah. Benim durumumda, ihtiyaç duyduğum tedaviyi sağladı ve her adımda benimle ilgilendi. Kesinlikle ona güveniyorum ve onu herkese tavsiye ediyorum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Orkan Ergün?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?