Prof. Dr. Nizamettin Kılıç yorumlar

Prof. Dr. Nizamettin Kılıç yakın 1. Sedir Sokağı, Bağlarbaşı, Bağlarbaşı Mahallesi, Osmangazi, Bursa, Marmara Region, 16150

  • Adres: Bağlarbaşı, 1. Sedir Sk. No:15, 16110 Osmangazi/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 249 38 00
  • Web sitesi: nizamettinkilic.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.2309004, 28.9864496

Prof. Dr. Nizamettin Kılıç, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Nizamettin Kılıç yorumlar

Nizamettin bey 6 aylık oğlumuzun hipospadias ameliyatı ve sünnetini yaptı güler yüzlü ve işinin ehli bir hoca. Ameliyat süreci bizim için çok stresliydi ama bize süreci anlatarak psikolojik … Daha fazla

Oğlumuz ileri derecede hidrenefroz idi hep up hem uv darlık vardı. Parankim iyice incelmişti. Ve 4.5 aylık iken Nizamettin hocam ameliyat etti. O elleri dert görmesin Allah bin kere razı olsun. Oğlumuz şuan 1 yaşına geldi ve çok hızlı … Daha fazla

Oğlumda sol böbrekte hidronefroz ve up darlık mevcut. 8 günlükken görmeye başladık hocamı ve şimdi oğlum 20 aylık. Bizleri anlayacağımız şekilde gayet sakinleştirici bir şekilde aydınlattı yolumuzu çizdi. İnşallah karşılaşmazsınız ama ihtiyaç halinde hiç tereddüt etmeyin

2023-09-19 Canan

Nizamettin bey 6 aylık oğlumuzun hipospadias ameliyatı ve sünnetini yaptı güler yüzlü ve işinin ehli bir hoca. Ameliyat süreci bizim için çok stresliydi ama bize süreci anlatarak psikolojik destek verdi. Ameliyat sonrası da düzenli olarak takiplerimizi yaparak herhangi bir sorun çıkmadığından emin oldu. Şimdi oğlumuz sağlıklı bir şekilde büyüyor. Kendisine teşekkür ediyoruz.

2023-09-19 Selin

Oğlumuz ileri derecede hidronefroz idi hep up hem uv darlık vardı. Parankim iyice incelmişti. Ve 4.5 aylık iken Nizamettin hocam ameliyat etti. O elleri dert görmesin Allah bin kere razı olsun. Oğlumuz şuan 1 yaşına geldi ve çok hızlı bir şekilde gelişmekte hocamın sayesinde. Kendisine minnettarız.

2023-09-19 Emir

Oğlumda sol böbrekte hidronefroz ve up darlık mevcut. 8 günlükken görmeye başladık hocamı ve şimdi oğlum 20 aylık. Bizleri anlayacağımız şekilde gayet sakinleştirici bir şekilde aydınlattı yolumuzu çizdi. İnşallah karşılaşmazsınız ama ihtiyaç halinde hiç tereddüt etmeyin

2023-10-04 Ece

Nizamettin Hocam, bebeğimizin böbreğindeki sorunu tespit edip tedavi etti. Güler yüzü ve işine olan hakimiyeti sayesinde, bebeğimizin tedavi süreci oldukça rahat geçti. Kendisine teşekkür ediyoruz.

2023-10-09 Cem

Kızımın ileri derecede hidronefroz ve böbrek pelvisinde yuvarlak kitle tespit edildi. Nizamettin Hocamızın önerisi üzerine genel anestezi altında laserli UPloatiyopiyelostomi ameliyatına karar verdik. Ameliyat sonrasında kızımızın sağlığı günden güne düzeldi. Nizamettin Hocamıza minnettarız.

2023-10-14 Ayşe

Nizamettin Hocam, oğlumun böbreğindeki tıkanma sorununu hızlı bir şekilde teşhis edip tedavi etti. Ameliyat sürecinde ve sonrasında bize büyük destek oldu. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-10-19 Fatma

Nizamettin hocam gerçekten bu işin ustası. Oğlumuzun up darlığı ve hidronefroz sorununu hızlı bir şekilde çözdü. İşini titizlikle yapan bir doktor. Kendisine teşekkür ediyoruz.

2023-10-24 Özlem

Nizamettin Hocam, oğlumuzun hidronefroz sorununu başarılı bir şekilde tedavi etti. Ameliyat sürecinde bize çok destek oldu ve her şeyi detaylı bir şekilde açıkladı. Kendisine minnettarız.

2023-10-29 Merve

Oğlumuzun hidronefroz nedeniyle ameliyat olması gerekiyordu. Nizamettin Hocamız bize ameliyat sürecini açıklayarak endişelerimizi giderdi. Ameliyat sonrasında da düzenli olarak takip etti ve herhangi bir sorun olmadığından emin oldu. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-11-03 Ali

Nizamettin bey bizi çok iyi karşıladı ve gayet profesyonel bir şekilde ameliyatı gerçekleştirdi. Kendisi işinde gerçekten uzman bir doktor. Ameliyat sonrası da düzenli olarak kontrol ederek herhangi bir sorun olup olmadığını takip etti. Kendisine teşekkür ediyoruz.

2023-11-08 Kadir

Nizamettin Hocam, oğlumuzun böbreğindeki sorunu hızlı bir şekilde teşhis etti ve tedavi sürecini yönlendirdi. Kendisinin uzmanlığı ve tecrübesi sayesinde ameliyat süreci başarıyla tamamlandı. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-11-13 Gülay

Nizamettin Bey, oğlumuzun tedavi sürecinde bize büyük destek oldu. Ameliyatın riskli bir süreç olduğunu biliyorduk, ancak Nizamettin Beyin güven veren tavırları sayesinde endişelerimiz azaldı. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Nizamettin Kılıç?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?