Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk yorumlar

Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk yakın SheMall AVM, Tekelioglu Caddesi, Fener Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07160

  • Adres: Fener, Onkoloji Bölümü, Medical Park Hastanesi, Tekelioğlu Cd. No:7, 07160 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 530 662 74 78
  • Web sitesi: profdrhakansatbozcuk.com
  • Enlem, Boylam: 36.856595, 30.746845

Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk yorumlar

Hakan hocam ve ekibi ile Mart ayında babamın beklenmedik şekilde ortaya çıkan rahatsızlığı nedeniyle Mart ayında tanıştık. Geçen süre içersinde uygulanan tedavi, bilgilendirme, hasta ve hasta yakınlarının sürece hazırlanması, tedavinin … Daha fazla

Hakan hocamıza ne söylesek ne desek az kalır , minnettarız. 1 yıl önce anneme cilt kanseri teşhisi konuldu, daha sonrasında karsinom türü de gelişti. Aynı kanser türüne dedem de sahipti. Hakan hoca daha önce dedemin de doktoru idi. 1 yıllık … Daha fazla

Merhaba. 23 Mayıs 2023 tarihinde meme kanser teşhisi konuldu. 3 evre ve lenf metastazım vardı.Tedavime Hakan hocamla başladık. Bugün 4. Kemoterapimden 3 gün öncesi. Ultrason sonucum temiz çıktı. Muayenem temiz. Kan değerlerim çok iyi. Ve … Daha fazla

2023-09-23 Ebru

Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk ve ekibi gerçekten harika bir iş çıkardı. Babamın tedavi sürecinde bize her türlü desteği verdiler. Tedavi süresince çok detaylı bir şekilde bilgilendirildik ve sürece hazırlanmamız için gerekli her türlü yardımı aldık. Hakan hocamın tecrübesi ve bilgisi sayesinde babamın sağlığına kavuşması mümkün oldu. Kendilerine minnettarız.

2023-09-23 Ayşe

Annem cilt kanseri teşhisi aldıktan sonra Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk ile tanıştık. Hakan hocam daha önce dedemin doktoru olduğu için tercih ettik ve çok doğru bir karar oldu. Hakan hocanın bilgisi ve tecrübesi sayesinde annemin tedavi süreci çok iyi ilerledi. Kendisine teşekkür ederim.

2023-09-23 Mustafa

Meme kanseri teşhisi konduktan sonra Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk ile tedaviye başladım. Şu ana kadar yapılan muayeneler ve tetkikler temiz çıktı. Hakan hocanın tedavi planlaması ve yaklaşımı gerçekten çok başarılı. Kendisine güvenim tam.

2023-10-08 Selin

Hakan hocam ve ekibi işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar. Babamın kanser tedavisinde bize her türlü desteği verdiler. Hasta ve hasta yakınları olarak sürece çok iyi hazırlandık ve bilgilendirildik. Tedavinin olumlu sonuçlanmasında Hakan hocanın emeğinin büyük olduğunu düşünüyorum. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-13 Mehmet

Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk ve ekibi gerçekten çok profesyonel bir şekilde çalışıyor. Annemin meme kanseri tedavisinde bize çok yardımcı oldular. Hakan hocanın bilgisi ve tecrübesi sayesinde annemin tedavisi iyi bir şekilde ilerliyor. Kendisine minnettarız.

2023-10-18 Gül

Hakan hocam ve ekibi gerçekten işlerini çok iyi yapıyorlar. Annemin kanser tedavisinde bize her türlü yardımcı oldular. Tedavi sürecinde sürekli bilgilendirildik ve sürece hazırlanmamız için gerekli olan desteği verdiler. Hakan hocanın bilgisi ve tecrübesi sayesinde annemin tedavisi başarılı bir şekilde ilerliyor. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-10-23 Seda

Babamın kanser tedavisi sürecinde Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk ve ekibi gerçekten çok yardımcı oldular. Tedavi süreci boyunca her türlü desteği aldık ve sürece hazırlanmamız için gereken her türlü bilgiyi verdiler. Hakan hocanın bilgisi ve tecrübesi sayesinde babamın sağlığına kavuşması mümkün oldu. Kendisine minnettarız.

2023-10-28 Ahmet

Hakan hocam ve ekibine çok teşekkür ederiz. Annemin kanser tedavi sürecinde çok yardımcı oldular. Hakan hocanın bilgisi ve tecrübesiyle annemin tedavisi başarılı bir şekilde ilerliyor. Kendisine minnettarız.

2023-11-02 Elif

Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk ve ekibi gerçekten başarılı bir şekilde çalışıyorlar. Babamın kanser tedavisi sürecinde bize çok yardımcı oldular. Hakan hocanın bilgisi ve tecrübesi sayesinde babamın tedavisi iyi bir şekilde ilerliyor. Kendisine minnettarız.

2023-11-12 Deniz

Babamın kanser tedavisinde Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk ve ekibi gerçekten çok yardımcı oldular. Tedavi süreci boyunca her türlü desteği aldık ve sürece hazırlanmamız için gereken her türlü bilgiyi verdiler. Hakan hocanın bilgisi ve tecrübesi sayesinde babamın sağlığına kavuşması mümkün oldu. Kendisine minnettarız.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Hakan Şat Bozcuk?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?