Prof. Dr. Deniz Arslan yorumlar

Prof. Dr. Deniz Arslan yakın Medicana International Hastanesi, Beylikdüzü Caddesi, Büyükşehir Mahallesi, Beylikdüzü, Istanbul, Marmara Region, 34521

  • Adres: Büyükşehir, Beylikdüzü Cd. No:3, 34520 Beylikdüzü/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 811 6725
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 41.0129315, 28.6451318

Prof. Dr. Deniz Arslan, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Deniz Arslan yorumlar

Onkoloji doktorumuz Profesör Dr. Deniz Aslan hastasıyla kurduğu iletişim ve samimi davranışıyla Ailemizden biri oldu sevgili doktorumuza bir kere daha teşekkür ederiz..

Prof Deniz Aslan Harikalar yaratan mükemmel bir doktor Ailemden biri gibi Başarılarının devamını diliyorum

2023-10-18 Sevgi Kaya

Onkoloji doktorumuz Profesör Dr. Deniz Aslan hastasıyla kurduğu iletişim ve samimi davranışıyla Ailemizden biri oldu sevgili doktorumuza bir kere daha teşekkür ederiz..

2023-10-18 Hakan Yılmaz

Prof Deniz Aslan Harikalar yaratan mükemmel bir doktor Ailemden biri gibi Başarılarının devamını diliyorum

2023-10-18 Gizem Aydın

Prof. Dr. Deniz Arslan Dahiliye Uzmanı'na gitmeden önce büyük bir beklenti içerisindeydim. Ancak kendisinin güler yüzü, ilgisi ve uzmanlığı beni çok memnun etti. Tedavi sürecimde her konuda bilgilendirildim ve destek aldım. Kendisi gerçekten alanında çok başarılı bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ayşe Çakır

Prof. Dr. Deniz Arslan'a çocuğumun sağlık sorunu için başvurduk ve kendisi gerçekten çok yardımcı oldu. Çok sabırlı bir şekilde sorularımızı yanıtladı ve doğru tedavi yöntemini bize gösterdi. Çok memnun kaldık. Teşekkür ederiz.

2023-11-07 Mehmet Yıldırım

Prof. Dr. Deniz Arslan çok özenli ve nazik bir doktor. Kendisiyle olan iletişimimiz çok iyiydi. Hastalığımla ilgili her konuda bana yardımcı oldu ve detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Kesinlikle pozitif bir deneyimdi.

2023-11-12 Sema Ertürk

Profesyonel ve uzman bir doktor olan Prof. Dr. Deniz Arslan'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Hastalığım hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildim ve tedavi sürecim başarılı bir şekilde devam etti. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-17 Ahmet Demir

Prof. Dr. Deniz Arslan'a baş ağrısı şikayetiyle başvurdum ve kendisi çok ilgili bir şekilde benimle ilgilendi. Detaylı bir muayene yaptı ve doğru tedavi yöntemini belirledi. Başarılı bir tedavi süreci geçirdim. Kendisine teşekkür ederim.

2023-11-22 Emine Ay

Prof. Dr. Deniz Arslan'ın kliniği son derece modern ve ferah bir ortama sahip. Hastalar için rahat bir bekleme alanı ve konforlu bir muayene odası bulunuyor. Hijyen konusunda da son derece titizler. Personel ise çok samimi ve yardımcı. Ben memnun kaldım.

2023-11-27 Murat Kocaoğlu

Prof. Dr. Deniz Arslan'ın kliniği randevu sistemiyle çalışıyor ve randevu almak oldukça kolay. Bekleme süresi ise çok fazla değil. Kendi deneyimimden söyleyebilirim ki, zamanında randevulara uygun şekilde muayene ediliyorsunuz.

2023-12-02 Binnur Yılmaz

Prof. Dr. Deniz Arslan'tan aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Kendisi ilgili, güler yüzlü ve bilgili bir doktor. Hastalarına karşı çok sabırlı ve anlayışlı. İlk görüşmemden itibaren güvenimi kazandı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-07 Nuray Öztürk

Prof. Dr. Deniz Arslan'ın kliniği çok profesyonel bir hizmet sunuyor. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Muayene odaları temiz ve rahat. Bekleme süresi ise oldukça kısa. Genel olarak çok olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-12-12 Ali Çelik

Prof. Dr. Deniz Arslan'dan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili ve uzman bir doktor. Benimle detaylı bir şekilde ilgilendi ve tedavi sürecim başarılı bir şekilde tamamlandı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Deniz Arslan?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?