Prof. Dr. Ali Vefa YÜCETÜRK, Kulak Burun Boğaz yorumlar

Prof. Dr. Ali Vefa YÜCETÜRK, Kulak Burun Boğaz yakın 8019/16. Sokak, Ataşehir Mahallesi, Çiğli, Çiğli, Izmir, Aegean Region, 35620

  • Adres: Ataşehir, 8019/16. Sk. No: 18, 35620 Çiğli/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 715 40 00
  • Web sitesi: alivefayuceturk.com
  • Enlem, Boylam: 38.4830398, 27.0580104

Prof. Dr. Ali Vefa YÜCETÜRK, Kulak Burun Boğaz, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Ali Vefa YÜCETÜRK, Kulak Burun Boğaz yorumlar

Ali Vefa Hocamı internetten araştırarak buldum, iyikide bulmuşum, 37 yaşındayım burnumdan nefes alamıyordum, bademcikler kocamandı, nefes alma sıkıntım, horlama, uyku apnem vardı, 3 hafta önce başarılı bir ameliyat oldum, gerçekten şuan … Daha fazla

23 kasım tarihinde eşim burun ameliyatı oldu doktor bey çok ilgili ve tüm sorularımıza cevap verdi, çok samimi ameliyat süresi ve sonrası sorunsuz bir şekilde bitti. nefes alma ve cok horlama sorunu vardı nefes alma sorunu tamamen çözüldü … Daha fazla

Hastaya yakinligi mütevaziliği en önemlisi işindeki başarısıyla sagligin ve doğallığın doğru adresi.Hocam iyi ki tanımışım sizi iyi ki varsınız.Daha 1 ay olmasına rağmen gece uykularım düzene girdi Allah sizden razı olsun

2023-09-28 Emre

Ali Vefa Hocamı internetten araştırarak buldum, iyikide bulmuşum, 37 yaşındayım burnumdan nefes alamıyordum, bademcikler kocamandı, nefes alma sıkıntım, horlama, uyku apnem vardı, 3 hafta önce başarılı bir ameliyat oldum, gerçekten şuan nefes alabildiğim için çok mutluyum, değerli hocamın nazik ve insancıl tavrıyla hiç korkmadan ameliyat oldum ve şu an kendimi çok iyi hissediyorum, teşekkürler hocam.

2023-09-28 Ebru

Bir süre önce burun ameliyatı oldum. Sayın doktorum ve ekibi müthişler. Olumsuz hiçbir şey yaşamadım. Şu aşamada ilk ameliyatı olduğumu düşünemezsiniz. Sayın doktorum ellerine sağlık, epey iyileştim. İşini iyi yapan bir uzman. Şiddetle tavsiye ederim. Neşesine hayran kaldık. Gözünüz kapalı ameliyat olabilirsiniz. Doktordan muaşşerık aldığım zaman çok yüksek bir referansı olan bir doktor olduğunu bir kez daha belirtmek isterim.

2023-09-28 Nazlı

Ben ve eşim gerçekten memnun kaldık, herkese tavsiye ederim. Ali bey sağolsun çok ilgili ve konusuna gerçekten hakim bir doktor. Kendisi burun estetiği ameliyatı yaptırdım eşimin ise bademcikleri küçültme işlemi gerçekleştirildi, ikimizde ameliyat sürecinde hiç bir dert yaşamadan sorunsuz bir şekilde iyileştik. İyi ki varsınız, başarılar dilerim.

2023-10-13 Melike

Bir süre önce ameliyat oldum gerçekten burun ameliyatı konusunda kendisi uzaman gibi, benimle ilgili her şey sıra dışıydı, herkesten okuduğum kadarıyla en iyi olduğumu düşünüyorum. kendisine bu emekleri için teşekkür ediyorum

2023-10-18 Ayşe

Eşim 2 hafta önce burun ameliyatı oldu, doktor bey çok yardımcı oldu, ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgilendi. Eşim şu an çok iyi, sorunsuz bir ameliyat geçirdi. Teşekkürler

2023-10-23 Gökhan

Hastaya yakinligi mütevaziliği en önemlisi işindeki başarısıyla sağlığın ve doğallığın doğru adresi. Hocam iyi ki tanımışım sizi, iyi ki varsınız. Daha 1 ay olmasına rağmen gece uykularım düzene girdi. Allah sizden razı olsun.

2023-10-28 Gamze

Eşim ve annem burun ameliyatı için gittiler ve gerçekten çok memnun kaldık. Doktor bey işini çok iyi yapıyor, son derece titiz bir doktor. Herkese tavsiye edebileceğimiz bir doktor. Çok teşekkürler doktor bey.

2023-11-02 Murat

Eşim ve ben Ali Vefa hocama burun estetiği yaptırmak için gittik. İlgisi, alakası ve işindeki başarısı bizi çok memnun etti. Gerçekten burunda tam bir değişim oldu. Doktorumuza ve ekibine çok teşekkür ederiz.

2023-11-07 Yasemin

Bir süre önce burun estetiği oldum, doktor bey gerçekten işini çok iyi yapan biri. Çok memnun kaldım, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.

2023-11-12 Kaan

Ameliyat öncesi ve sonrası hem doktor bey hem de ekibi gereken tüm desteği verdi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor. Sonuçtan da çok memnun kaldım.

2023-11-17 Hülya

Muayenehanesine eşim için gitmiştik, bizimle çok iyi ilgilendi. Ameliyat süreci de sorunsuz geçti. Doktorumuzun samimiyeti ve uzmanlığı bizi çok etkiledi. Herkese tavsiye edebileceğimiz bir doktor.

2023-11-22 Mehmet

Eşim ve ben Ali Vefa Yücetürk'e kızımın geçmeyen sinüzit rahatsızlığı için başvuru yaptık. Kendisi bizi çok detaylı bir şekilde dinledi ve çözüm önerileri sundu. Çok ilgili ve alakalı bir doktor. Kızım şu an çok daha iyi, çok teşekkür ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Ali Vefa YÜCETÜRK, Kulak Burun Boğaz?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?