Prof. Dr. Ahmet Turan Aydın yorumlar

Prof. Dr. Ahmet Turan Aydın yakın Eser&Küçük Avukatlık ve Arabuluculuk Ofisi, Yüzüncü Yıl Bulvarı, Varlık Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07386

  • Adres: Muratpaşa, Varlık Mahallesi Yüzüncü Yıl Bulvarı Güven Apt.No: 52 Kat:2 Daire :7, 07050 Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 248 81 91
  • Web sitesi: researchgate.net
  • Enlem, Boylam: 36.8898426, 30.6865653

Prof. Dr. Ahmet Turan Aydın, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Ahmet Turan Aydın yorumlar

93 yılında ablamı ameliyat eden yokluk içinde olan aileme birçok yardımı dokunan annemin her duasında olan değerli hocam birgün yüz yüze görüşmek ümidiyle Allaha emanetsiniz

Ahmet Turan Bey 2005 yılında ilk dogru teşhisimi koyan doktordur ona gitmeden once bir suru doktora gitmistik fakat sonuc alamamıştık. Yuruyemez haldeydim. Kendisi dogru teshis koyarak tedaviye baslamami sagladi Ayrica 2014 yilinda … Daha fazla

Babam 83 yaşında düşüp kalça kemiği kırılmıştı ve yüksek tansiyon, Şeker ve kalp ritim bozukluğu vardı kimse ameliyat etmeye yanaşmıyordu sağolsun Ahmet Turhan hocam ameliyatını üstlendi çok babacan tavrı ve güzel izahları ile mükemmel bir insan. Çok şükür şimdi babamız çok iyi Allah Ahmet Turhan Hocamdan razı olsun tuttuğu altın olsun.

2023-09-18 Sevim

93 yılında ablamı ameliyat eden yokluk içinde olan aileme birçok yardımı dokunan annemin her duasında olan değerli hocam birgün yüz yüze görüşmek ümidiyle Allaha emanetsiniz.

2023-09-18 Güneş

Ahmet Turan Bey 2005 yılında ilk dogru teşhisimi koyan doktordur ona gitmeden once bir suru doktora gitmistik fakat sonuc alamamıştık. Yuruyemez haldeydim. Kendisi dogru teshis koyarak tedaviye baslamami sagladi Ayrica 2014 yilinda ameliyat oldum o ameliyat benim yurume yeteneğime kavuşmamı sagladi. Eger ona gitmeseydim hala tekerlekli sandalyede oturuyorcaktim. Ahmet Turan Hocama minnettarim. Herkese de tavsiye ederim.

2023-09-18 Ayşe

Babamın kalça ameliyatını başarıyla gerçekleştiren değerli hocama sonsuz teşekkürler. Babamın sağlığına kavuşmasında büyük rolü oldu. İlgisi, bilgisi, deneyimi ve babacan tavırlarıyla tanıdığım en iyi doktordur. Allah kendisinden razı olsun.

2023-10-03 Mehmet

İki kez ameliyat oldum. İkisinde de Ahmet Turan Hocam beni tedavi etti. Çok başarılı bir doktor, işini çok iyi yapıyor. Birincisinde büyük bir bel fıtığından kurtuldum, ikincisinde ise omurga kayması sorunumu çözdü. Herkese tavsiye ederim. Emin ellerdesiniz.

2023-10-08 Fatma

Ahmet Hoca gerçekten işini iyi yapan, hastalarıyla ilgilenen bir doktor. Benim de ameliyatımda yardımı oldu ve sonrasında takibi çok iyi oldu. Kendisine minnettarım. Herkese güvenle tavsiye edebilirim.

2023-10-13 Murat

Yıllardır diz ağrısı çekiyordum ve birçok doktora gitmiştim ancak çözüm bulamamıştım. Ahmet Turan Hoca'nın kapısını çaldığımda sonunda çözüm buldum. Ameliyat olup protez taktırdım ve şimdi ağrısız bir şekilde hayatıma devam ediyorum. Kendisine çok teşekkür ederim.

2023-10-18 Ali

Benim annemde bel fıtığı vardı ve çok acı çekiyordu. Çevremizdeki doktorlar ameliyatı riske etmek istemiyordu, ancak Ahmet Turan Hoca ameliyatı yapabileceğine inandı ve gerçekleştirdi. Annem ameliyat sonrasında çok daha iyi hissediyor ve rahat hareket edebiliyor. Hocama minnettarız.

2023-10-23 Feyza

Annemin kalça kırığı ameliyatını Ahmet Turan Hoca gerçekleştirdi ve mükemmel bir iş çıkardı. Babacan tavırları ve açıklayıcı yaklaşımı sayesinde annem ameliyat sürecini çok daha kolay atlattı. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-28 Cemal

Ahmet Turan Hocam babamın kalça kırığı ameliyatını gerçekleştirdi. Kendisi çok başarılı bir doktor ve iyi bir insan. Ameliyat sonrası rehabilitasyon sürecinde de bize büyük destek oldu. Kendisine minnettarız.

2023-11-02 Nur

Ahmet Turan Hocama diz ağrılarım için gittim ve tedavi sürecimden çok memnun kaldım. Hocam işinde gerçekten uzman ve çok anlayışlı bir doktor. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-07 Özgür

Ahmet Turan Hocam, işinin ehli bir doktor. Kendisiyle yaptığım ameliyat öncesinde ve sonrasında her zaman ilgisi ve desteğiyle yanımda oldu. İyileşme sürecimde büyük bir rolü oldu. Teşekkür ederim.

2023-11-12 Ayten

Ahmet Turan Bey, annemin kalça kırığı ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyat sürecinde ve sonrasında bize büyük bir destek ve güven verdi. Kendisine teşekkür ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Ahmet Turan Aydın?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?