Primer Fizyoterapi Merkezi yorumlar

Primer Fizyoterapi Merkezi yakın Aydın Yuva Sokağı, Kartaltepe Mahallesi, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34145

  • Adres: Kartaltepe, Aydın Yuva Sk. No:15 D:3, 34145 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 544 644 45 00
  • Web sitesi: primerterapi.com
  • Enlem, Boylam: 40.9943658, 28.8736381

Primer Fizyoterapi Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Primer Fizyoterapi Merkezi yorumlar

Daha önce eşimin tedavisini yürütmüştü Primer fizyoterapi merkezinden Deniz Bey Şimdi de kendim için tedavi almaya gelmiştim. Benim boyum fıtığım vardı boyunda ve sol omuzunda Sol kolunda ağrı vardı o Ağrı ile kendilerine başvurdum ilk … Daha fazla

Deniz hocama özellikle çok teşekkür ediyorum.Bugun eşimin son seansı sona erdi.eşim yaklaşık 1 ay önce kol ağrısı şikayeti ile doktora gittik çekilen mr sonucunda boyun fitigi teşhisi kondu verilen igne ve ilaclar maalesef hiçbir sonuç … Daha fazla

Deniz Bey ile tanışmamız bel fıtığım sebebiyle oldu. İki tane fıtığım vardı ve sebep oldukları ağrılar günlük aktivitelerimi etkileyecek düzeye gelmişti. Bu zamana kadar sayısız tedavi yöntemi denemiştim fakat hiçbirinden bu kadar hızlı ve … Daha fazla

2023-09-26 Ayşe

Daha önce eşimin tedavisini yürütmüştü Primer fizyoterapi merkezinden Deniz Bey Şimdi de kendim için tedavi almaya gelmiştim. Benim boyum fıtığım vardı boyunda ve sol omuzunda Sol kolunda ağrı vardı o Ağrı ile kendilerine başvurdum ilk seansta ağrımı hafiflettiler ve sonraki seanslarda tamamen yok ettiler. Deniz Bey samimi ve güler yüzlü yaklaşımıyla çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-26 Fatma

Deniz hocama özellikle çok teşekkür ediyorum.Bugun eşimin son seansı sona erdi.eşim yaklaşık 1 ay önce kol ağrısı şikayeti ile doktora gittik çekilen mr sonucunda boyun fitigi teşhisi kondu verilen igne ve ilaclar maalesef hiçbir sonuç alamadık ve hemen sonrasında deniz beyin internet sitelerinden birinde yaptığı yorumu okudum ve araştırma yaptırdım .fatma hanim aracılığıyla tanıştık.cok ilgili ve alakalı bir şekilde ilgilendi ve eşim kontrole gitmemizi söyledi eşimle birlikte gidip o eşlik etti ve eşimin kaliteli bir uyku ve sonrasında daha iyi hissettiğini söylememle birlikte belirli bir seanstan sonra koldaki uyuşma ve ağrılarında azalma olmuştu kısacası son derece ilgili ve samimi bir insan kendisi.Gönül rahatlığıyla görüşebileceğiniz biri.Sonucunda ve yapılan tetkiklerde boyun fıtığı kaybolmuş onun yerinde de kitlesel lezyon teşhis ve bunun uygun tedavi planlaması neticesinde sol kol ağrısı geçmiş ve uyuşukluğum son bulmuş oldu.Patient tanıma ve açıklama noktasında çok zengin bilgiye sahip olan ve deneyimli bir beyfendi. Kendisine burdan da teşekkür etmek istiyorum İnşallah işi rast gider nice hastalara şifa olur.

2023-09-26 Mehmet

Deniz Bey ile tanışmamız bel fıtığım sebebiyle oldu. İki tane fıtığım vardı ve sebep oldukları ağrılar günlük aktivitelerimi etkileyecek düzeye gelmişti. Bu zamana kadar sayısız tedavi yöntemi denemiştim fakat hiçbirinden bu kadar hızlı ve etkili sonuç alamamıştım. Deniz Bey'in bana uyguladığı fizyoterapi ile ağrılarım şiddetli olmaktan çıktı ve hareket kabiliyetimde büyük bir artış yaşadım. Kendisi çok profesyonel ve ilgili bir fizyoterapist. Hastalarına gerçekten değer veren birisi. Tedavi sürecim boyunca her zaman yanımda oldu ve beni motive etti. Kendisine çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-11 Ahmet

Fizik tedavi kliniklerini çok kullanmış biri olarak primer fizik tedavi merkezi, gerçekten de en iyi olanlardan birisi. Deniz bey ve ekibi hastalara çok iyi bir hizmet sunuyor. Özellikle iletişim konusunda çok başarılılar. Hemşireler ve diğer personel sürekli olarak hastaların ihtiyaçlarıyla ilgileniyor. Tedavi sürecim boyunca her zaman rahat hissettim ve desteklendiğimi hissettim. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Zeynep

Primer Fizyoterapi Merkezi'ne omuz ağrısı şikayetiyle başvurdum ve çok memnun kaldım. Deniz Bey güleryüzlü ve samimi bir şekilde beni karşıladı. Detaylı bir muayene sonrasında bana uygun tedavi planını anlattı ve tedavi sürecine başladık. Tedavi sırasında her adımı açıkladı ve herhangi bir sorun yaşamamam için her türlü önlemi aldı. Ağrılarım giderek azaldı ve sonunda tamamen geçti. Deniz Bey'in teknik bilgisi ve uzmanlığı gerçekten takdire şayandı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-21 Emre

Daha önce Primer Fizyoterapi Merkezi'nde tedavi olmuş birisi olarak, bu kliniği 5 yıldızla değerlendiriyorum. Deniz Bey ve ekibi gerçekten mükemmel bir iş çıkarıyor. İlgileri ve yardımseverlikleri için kendilerine teşekkür ederim. Tedavi sürecim boyunca her zaman rahat ve güvende hissettim. Deniz Bey'in uzmanlığı sayesinde ağrılarım hızla azaldı ve eski sağlığıma kavuştum. Hem atmosfer hem de hizmet kalitesi açısından çok başarılı bir klinik. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-26 Sevgi

Primer Fizyoterapi Merkezi'nde tedavi almak gerçekten doğru bir karar oldu. Deniz Bey ve ekibi tüm süreç boyunca benimle ilgilendiler ve tedavi sürecini kontrol altında tuttular. Profesyonel yaklaşımları ve güler yüzleri sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Tedavi sürecim boyunca ağrılarım azaldı ve hareket kabiliyetimde büyük bir artış yaşadım. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça iyi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-31 Selim

Deniz Bey ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır. Başvurduğumda sırt ağrılarımdan dolayı günlük aktivitelerimi yapmam neredeyse imkansız hale gelmişti. Ancak Deniz Bey'in uyguladığı fizyoterapi sayesinde ağrılarım hızla azaldı ve kısa sürede tamamen geçti. Kendisi gerçekten işini çok iyi yapıyor. İlgili ve profesyonel bir yaklaşımı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Gülay

Primer Fizyoterapi Merkezi'nde tedavi oldum ve son derece memnun kaldım. Deniz Bey çok ilgili ve uzman bir fizyoterapist. Ağrılarımın nedenini hızla tespit etti ve ona göre bir tedavi planı uyguladı. Tedavi sürecim boyunca sürekli olarak gelişimimi takip etti ve herhangi bir sorun yaşamamam için önerilerde bulundu. Şu anda ağrılarım tamamen geçti ve çok daha iyiyim. Kendisine teşekkür ederim.

2023-11-10 Hasan

Deniz Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim. Tedavi sürecim boyunca her zaman yanımda oldular ve destek verdiler. Deniz Bey'in yaklaşımı gerçekten takdire şayandı. Ağrılarımın nedenini anlamak için detaylı bir muayene yaptı ve buna göre bir tedavi planı hazırladı. Her seans sonrasında ağrılarım hızla azaldı ve sonunda tamamen geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Tuba

Primer Fizyoterapi Merkezi'nde tedavi oldum ve çok memnun kaldım. Deniz Bey ve ekibi gerçekten işlerini çok iyi yapıyorlar. Kendileri çok profesyonel ve ilgili bir yaklaşım sergiliyorlar. Tedavi sürecim boyunca sürekli olarak gelişimimi takip ettiler ve herhangi bir sorun yaşamamam için gerekli önlemleri aldılar. Şu anda ağrılarım tamamen geçti ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-20 Cem

Deniz Bey gerçekten çok iyi bir fizyoterapist. Kendisine omuz ağrılarımdan dolayı başvurdum ve çok memnun kaldım. Detaylı bir muayene sonrasında bana uygun bir tedavi planı hazırladı ve tedavi sürecime başladık. Her seans sonrasında ağrılarım hızla azaldı ve sonunda tamamen geçti. Kendisi çok profesyonel ve uzman bir yaklaşım sergiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Primer Fizyoterapi Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?