powder coating Turkey yorumlar

powder coating Turkey yakın Yanyol Caddesi, Mahmutbey Mahallesi, Bağcılar, Istanbul, Marmara Region, 34218

  • Adres: Mahmutbey, O3 Güney Yanyolu No:5, 34218 Bağcılar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 545 206 85 77
  • Enlem, Boylam: 41.0628102, 28.8253424

powder coating Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
powder coating Turkey yorumlar
2023-10-13 Kadir

Toz boya hizmetinden çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı ve nazikti. Tesiste beklerken rahat edilecek bir ortam vardı. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Genel olarak harika bir deneyimdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ayşe

Toz boya hizmeti için bir rezervasyon yaptırdım ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Tesisin havası çok hoştu ve dekorasyonu çok şık. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimin üzerindeydi. Fiyat olarak da oldukça uygun bir hizmet aldım. Tavsiye ediyorum.

2023-10-13 Mehmet

Toz boya hizmeti için tesislerine gittim ve ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Personel çok dostça bir şekilde karşıladı ve tesisin atmosferi çok hoştu. Ürünlerin kalitesi kesinlikle çok yüksek ve beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi de çok uzun değildi. Fiyata göre çok iyi bir hizmet aldım.

2023-10-28 Hatice

Toz boya hizmeti için randevu aldım ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Personel çok kibardı ve yardımcı oldular. Tesisin atmosferi çok güzeldi ve dekorasyonu da oldukça şıktı. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-02 Ahmet

Toz boya hizmeti deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Tesiste beklenecek hoş bir ortam vardı. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimin üzerindeydi. Fiyata göre kaliteli bir hizmet aldım. Tavsiye ederim.

2023-11-07 Esra

Toz boya hizmetinden memnun kaldım. Personel çok yardımcı ve nazikti. Tesisin atmosferi de oldukça hoştu. Bekleme süresi de makul bir süreydi. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyat olarak da uygun bir hizmet aldım.

2023-11-12 Merve

Toz boya hizmetinden çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımcıydı. Tesisin atmosferi çok hoştu ve dekorasyonu da şıktı. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-17 Murat

Toz boya hizmetine gittiğimde personel çok kibardı ve yardımcı oldular. Tesiste güzel bir ortam vardı ve dekorasyonu da hoştu. Bekleme süresi de makul düzeydeydi. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyat olarak da mantıklı bir hizmet aldım.

2023-11-22 Gül

Toz boya hizmeti oldukça iyiydi. Personel çok kibardı ve yardımcı oldular. Tesisin dekorasyonu çok hoştu. Bekleme süresi de çok uzun değildi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyat olarak da uygun bir hizmet aldım.

2023-11-27 Ali

Toz boya hizmetinden memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımcıydı. Tesiste hoş bir ortam vardı. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyat olarak da iyi bir hizmet aldım.

2023-12-02 Zeynep

Toz boya hizmetini oldukça beğendim. Personel çok kibardı ve yardımcı oldular. Tesis güzel bir atmosfere sahipti. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Ürünlerin kalitesi de gayet iyiydi. Fiyat olarak da uygun bir hizmet aldım.

2023-12-07 Hasan

Toz boya hizmeti için tesislerine gittim ve personel gerçekten çok yardımcı oldu. Tesiste rahat edilebilecek bir atmosfer vardı. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyat olarak da makul bir hizmet aldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? powder coating Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?