Poseidon Spor Merkezi

Poseidon Spor Merkezi yakın Çamlık Caddesi, Uluç Mahallesi, Konyaaltı, Antalya, Mediterranean Region, 07070

  • Adres: Uncalı Mahallesi Çamlık Cad. A/2 114/B, 07070 Konyaaltı/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 850 532 7896
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 36.8846878, 30.630313

Poseidon Spor Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Poseidon Spor Merkezi yorumlar

Ister hocalariyla ister makineleriyle gercekten cok kaliteli ve uygun bir gym ozellikle ozan hoca her istediginiz harekete yardim eder sizinle sohbet eder derdinizi dinler her hoca icin boyle kesinlikle gelmenizi oneririm

Keyifle gittiğim çok hoş bir spor salonu. Spor hocalarının güler yüzlülüğü ve salonun hijyen açısından eksiksiz olması bana fazlasıyla güven veriyor. Yaklaşık 3 aydır Kübra hocamdan reformer dersi alıyorum çok memnunum. İlgisi alakası ve donanımı takdire şayan kendisine çok teşekkür ederim. Birlikte çok daha fazla zaman geçireceğiz.

Kübra hocadan reformer dersi alıyorum. Kendisinin güler yüzlü ve derslerde göstermiş olduğu arkadaşça tutum beni spor yapmaya teşvik ediyor kendilerine teşekkür ediyorum. Spor salonu da Konyaaltı bölgesinde gittiğim spor salonlarına kıyasla en iyisi ilgili alaka ve temizlik de oldukça başarılı.

2023-09-17 Meltem

Ister hocalarıyla ister makineleriyle gerçekten çok kaliteli ve uygun bir gym. Özellikle Ozan hoca her istediğiniz harekete yardım eder, sizinle sohbet eder, derdinizi dinler. Her hoca için böyle kesinlikle gelmenizi öneririm.

2023-09-17 Mert

Keyifle gittiğim çok hoş bir spor salonu. Spor hocalarının güler yüzlülüğü ve salonun hijyen açısından eksiksiz olması bana fazlasıyla güven veriyor. Yaklaşık 3 aydır Kübra hocamdan reformer dersi alıyorum, çok memnunum. İlgisi alakası ve donanımı takdire şayan, kendisine çok teşekkür ederim. Birlikte çok daha fazla zaman geçireceğiz.

2023-09-17 Ayşe

Kübra hocadan reformer dersleri alıyorum. Kendisinin güler yüzlü ve derslerde gösterdiği arkadaşça tutum beni spor yapmaya teşvik ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Spor salonu da Konyaaltı bölgesinde gittiğim spor salonlarına kıyasla en iyisi. İlgili alaka ve temizlik de oldukça başarılı.

2023-10-02 Ahmet

Spor salonunun atmosferine ve personelinin güler yüzlülüğüne bayılıyorum. Hocalarım ister makinelerle ister serbest hareketlerle çalışmak isterseniz size yardımcı oluyorlar. Salonun fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Elif

Harika bir spor salonu. Gittiğim ilk günden beri çok memnunum. Hocaları çok ilgili ve yardımsever. Makineler ve ekipmanlar da kaliteli. Fiyatları da diğer spor salonlarına göre daha uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-12 Murat

Spor salonunda Kübra hocadan reformer dersi alıyorum. Çok güzel bir deneyim. Hocanın enerjisi ve anlatım tarzı beni motive ediyor. Ayrıca spor salonunun temiz ve düzenli olması da çok hoşuma gidiyor. Kesinlikle başka bir salon aramanıza gerek yok.

2023-10-17 Sevgi

Spor salonu gerçekten kaliteli ve temiz. Hocalar da çok ilgili ve sabırlı. Kendi hedeflerimize ulaşmamız için bize yardımcı oluyorlar. Ayrıca salonun fiyatları da oldukça uygun. İçerideki atmosfer de çok iyi. Çok memnunum.

2023-10-22 Emre

Güzel bir spor salonu. Temiz ve düzenli. Hocaları da ilgili ve yardımsever. Makineler ve ekipmanlar da yeni. Ancak bazen çok kalabalık olabiliyor. Biraz daha genişleme yapılması gerekebilir.

2023-10-27 Nil

Salonun atmosferi çok hoş. Hocalarımız da güler yüzlü ve yardımsever. Çalışma saatleri esnek. Makineler ve ekipmanlar da kaliteli. Tek olumsuz tarafı bazen beklemek zorunda kalmamız. Daha fazla ekipman eklenirse daha iyi olur.

2023-11-01 Fatma

Spor salonu çok temiz ve düzenli. Hocalar da çok iyi eğitimli ve ilgili. Benim kişisel deneyimlerim oldukça olumlu. Hem spor yapmak hem de keyifli vakit geçirmek isteyenlere tavsiye ederim.

2023-11-06 Berkay

Spor salonunda Ozan hoca ile çalıştım ve gerçekten çok memnun kaldım. Her hareketi doğru bir şekilde uygulamamı sağladı. Hareketlerin etkili olması için bana önerilerde bulundu. Çok teşekkür ederim.

2023-11-11 Ebru

Spor salonuna ilk gidişimde çok hoş bir karşılama ile karşılaştım. Hocalar ilgili ve yardımcı. Salonun temizliği de oldukça iyi. Şimdiye kadar hem spor yapmak hem de eğlenmek için en ideal yer diyebilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Poseidon Spor Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?