Polyester Heykel yorumlar

Polyester Heykel yakın MTK Çarşısı, Meriç Mahallesi, Bornova, Izmir, Aegean Region, 35090

  • Adres: Meriç, 5748/6. Sk. no:15/1 D:2, 35090 Bornova/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 532 311 62 25
  • Enlem, Boylam: 38.4206061, 27.1851459

Polyester Heykel, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Polyester Heykel yorumlar
2023-09-23 Mehmet

Polyester Heykel şirketinden çok memnunum. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyidir. Personel çok yardımcı ve profesyoneldir. Atmosfer rahatlatıcı ve sakin bir his yaratır. Bekleme süresi oldukça kısadır. Fiyatlar da oldukça makuldür. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-23 Elif

Polyester Heykel şirketinden son derece memnun kaldım. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi mükemmel. Ambiyans ve dekor çok şık ve hoş bir his yaratır. Tesisler ve imkanlar çok iyi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Müşteri hizmetleri personeli çok dostane ve yardımsever. Müşteriye bıraktığı ilk izlenim çok olumludur. Paraya değer bir deneyim yaşattıkları kesin.

2023-10-08 Ahmet

Polyester Heykel şirketinin ürün ve hizmetlerini beğendim. Birinci sınıf kalitede olan ürünlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Tesisler ve imkanlar oldukça iyi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Müşteri hizmetleri personeli çok yardımcı ve profesyonel. Atmosfer oldukça rahat ve sakin. Paraya değer bir deneyim yaşattıklarını düşünüyorum.

2023-10-13 Fahriye

Polyester Heykel şirketinden oldukça memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve hizmetler mükemmel. Ambiyans ve dekor sıcak ve davetkar. Tesisler ve imkanlar harika. Beklemek çok uzun sürmez ve rezervasyon yapmak kolay. Müşteri hizmetleri personeli çok nazik ve yardımcı. Müşteriye bıraktığı ilk izlenim olumludur. Paraya değer bir deneyim yaşadım.

2023-10-23 Gamze

Polyester Heykel şirketinden oldukça memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi çok yüksek. Ambiyans ve dekor şık ve hoş bir his yaratır. Tesisler ve imkanlar harika. Bekleme süresi kısa ve rezerasyon yapmak kolay. Müşteri hizmetleri personeli çok profesyonel ve yardımcı. Müşteriye bıraktığı ilk izlenim olumludur. Paraya değer bir deneyim yaşadım.

2023-10-28 Selma

Polyester Heykel şirketinin hizmet kalitesinden memnunum. Ürünlerde ve hizmetlerde birinci sınıf bir kaliteye sahipler. Ambiyans ve dekor şık ve hoş hissettirir. Tesisler ve imkanlar oldukça iyi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Müşteri hizmetleri personeli çok dostça ve yardımcı. Müşteriye bıraktığı ilk izlenim oldukça olumludur. Var olan paranın karşılığını fazlasıyla veriyorlar.

2023-11-07 Zehra

Polyester Heykel şirketinden çok memnunum. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel. Ambiyans ve dekor çok şık ve hoş bir his yaratır. Tesisler ve imkanlar çok iyidir. Bekleme süresi oldukça kısadır ve rezervasyon yapmak kolay. Müşteri hizmetleri personeli çok ilgili ve yardımcıdır. Müşteriye bıraktığı ilk izlenim oldukça olumludur. Paraya değer bir deneyim yaşattıklarını düşünüyorum.

2023-11-17 Nur

Polyester Heykel şirketinden oldukça memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel. Ambiyans ve dekor sıcak ve davetkar. Tesisler ve imkanlar harika. Beklemek hayli uzun sürmez ve rezervasyon yapmak kolaydır. Müşteri hizmetleri personeli çok nazik ve yardımcıdır. Müşteriye bıraktığı ilk izlenim olumludur. Paraya değer bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Polyester Heykel?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?