Peugeot Deniz yorumlar

Peugeot Deniz yakın D100, Sahrayıcedit Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34734

  • Adres: Sahrayıcedit Mah, E5 Üzeri, 34734 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 285 55 55
  • Web sitesi: peugeot.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9887138, 29.0824658

Peugeot Deniz, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Peugeot Deniz yorumlar

Başta sayın Merve Saraylıoğlu hanımefendi olmak üzere tüm Deniz Otomotiv çalışanlarına teşekkür ediyorum.0 km 2008 aracımıza Deniz Otomotiv güvencesiyle sahip olduk. Merve Hanım gibi bir satış temsilcimiz olduğu için bu süreçte çok şanslıydık. Kendilerine özel olarak teşekkürlerimizi sunarız.

3 yıl arayla ikinci aracımı aldım. Ayın 11'i gibi kapora verdim, ay sonu teslim dendi ve 29'unda araç geldi. Her konuda fazlasıyla yardımcı olan kral satış temsilcim Bulut bey'e teşekkürlerimi sunarım. Yeni yeri güzel olmuş, Anadolu'dan gelip araç alanlar için çok güzel lokasyon.

2023-09-25 Merve

Başta sayın Merve Saraylıoğlu hanımefendi olmak üzere tüm Deniz Otomotiv çalışanlarına teşekkür ediyorum. 0 km 2008 aracımıza Deniz Otomotiv güvencesiyle sahip olduk. Merve Hanım gibi bir satış temsilcimiz olduğu için bu süreçte çok şanslıydık. Kendilerine özel olarak teşekkürlerimizi sunarız.

2023-09-25 Bulut

3 yıl arayla ikinci aracımı aldım. Ayın 11'i gibi kapora verdim, ay sonu teslim dendi ve 29'unda araç geldi. Her konuda fazlasıyla yardımcı olan kral satış temsilcim Bulut bey'e teşekkürlerimi sunarım. Yeni yeri güzel olmuş, Anadolu'dan gelip araç alanlar için çok güzel lokasyon.

2023-09-27 Melike

Temmuz ayında senelik bakım için peugeot 3008 yeni kasa suv aracımı götürdüm,sürekli beylikdüzündeki denizoto serviste bakıma giriyordu araç alındığı günden itibaren,fakat orası kapandı ve erenköydeki yerine taşındım. Yeni yer çok daha güzel ve yenilenmiş bir hizmet anlayışı var. Çalışanlar güler yüzlü, ilgili ve işlerini düzgün yapıyorlar. Bakım işlemleri zamanında ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Tekrar gelişimde anladığım kadarıyla bir de bireysel randevu aldıktan sonra hizmetlerinin avantajlarından yararlanmak mümkün. Şu ana kadar başarılı bir deneyim yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-27 Ayşe

Deniz Oto Galeri'de hem aracımı satın aldım hem de servis hizmetinden yararlandım. Öncelikle satış temsilcisi Merve Hanım'a çok teşekkür ederim. Son derece profesyonel ve ilgili bir şekilde yardımcı oldu. Araç alım sürecinde her aşamada bilgilendirildim ve her sorum yanıtlandı. Hizmet kalitesi oldukça yüksek ve müşteri odaklı. Ayrıca servis hizmeti de çok memnun kaldım. Aracımın bakımı zamanında ve titizlikle yapıldı. İlgi ve alaka için teşekkür ederim.

2023-09-27 Emre

Peugeot Deniz Oto Galeri'yi tercih ettim ve memnun kaldım. Bulut Bey'e özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Satış sürecinde çok yardımcı oldu ve her konuda destek verdi. Aracımı hızlı bir şekilde teslim aldım ve memnuniyetle kullanmaya başladım. Peugeot Deniz Oto Galeri'nin hizmet kalitesi gerçekten yüksek. Onlara teşekkür ederim.

2023-10-12 Fatma

Deniz Oto Galeri'yi tercih ettim ve çok memnun kaldım. Satış temsilcisi Merve Hanım çok profesyonel ve ilgiliydi. Şüphelerimi ve sorularımı açıklayıcı bir şekilde yanıtladı. Aracımı hızlı bir şekilde teslim aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Deniz Oto Galeri'nin hizmet kalitesi gerçekten yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Can

Peugeot Deniz Oto Galeri'den aracımı satın aldım ve çok memnun kaldım. Satış temsilcisi Bulut Bey son derece profesyonel ve yardımcı oldu. Her aşamada bilgilendirildim ve sorularıma cevap almak için her zaman iletişimde oldum. Aracımı sorunsuz bir şekilde teslim aldım ve hiçbir problem yaşamadım. Peugeot Deniz Oto Galeri'nin hizmet kalitesi gerçekten yüksek. Tavsiye ederim.

2023-10-22 Cem

Peugeot Deniz Oto Galeri'yi tercih ettim ve memnun kaldım. Satış temsilcisi Bulut Bey'e teşekkür etmek istiyorum. İlgili ve yardımcı oldu. Aracımı hızlı bir şekilde teslim aldım ve memnuniyetle kullanıyorum. Peugeot Deniz Oto Galeri'nin hizmetleri gerçekten kaliteli. Teşekkürler.

2023-10-27 Derya

Peugeot Deniz Oto Galeri'yi tercih ettim ve çok memnun kaldım. Satış temsilcisi Merve Hanım çok ilgili ve yardımcı oldu. Aracımı hızlı bir şekilde teslim aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Deniz Oto Galeri'nin hizmet kalitesi gerçekten yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Ergün

Peugeot Deniz Oto Galeri'yi tercih ettim ve memnun kaldım. Satış temsilcisi Merve Hanım'a teşekkür etmek istiyorum. Aracımı hızlı bir şekilde teslim aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Peugeot Deniz Oto Galeri'nin hizmet kalitesi gerçekten yüksek. Tavsiye ederim.

2023-11-06 Gizem

Deniz Oto Galeri'de aracımı aldım ve çok memnun kaldım. Satış sürecinde Bulut Bey yardımcı oldu ve her zaman iletişimde kaldı. Aracımı sorunsuz bir şekilde teslim aldım ve hiçbir problem yaşamadım. Deniz Oto Galeri'nin hizmet kalitesi gerçekten yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Hakan

Peugeot Deniz Oto Galeri'den aracımı aldım ve çok memnun kaldım. Satış temsilcisi Bulut Bey son derece profesyonel ve yardımcı oldu. Her zaman iletişimde kaldık ve her aşamada bilgilendirildim. Aracımı sorunsuz bir şekilde teslim aldım ve memnuniyetle kullanıyorum. Peugeot Deniz Oto Galeri'nin hizmetlerini kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 İlayda

Deniz Oto Galeri'de aracımı aldım ve çok memnun kaldım. Satış temsilcisi Merve Hanım çok yardımcı oldu. Her aşamada bilgilendirildim ve sorularıma cevap aldım. Aracımı sorunsuz bir şekilde teslim aldım ve hiçbir problem yaşamadım. Deniz Oto Galeri'nin hizmet kalitesi gerçekten yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-21 Kerem

Peugeot Deniz Oto Galeri'yi tercih ettim ve memnun kaldım. Satış temsilcisi Bulut Bey son derece yardımcı oldu. Her aşamada iletişimde kaldık ve her sorumu yanıtladı. Aracımı hızlı bir şekilde teslim aldım ve memnuniyetle kullanıyorum. Peugeot Deniz Oto Galeri'nin hizmet kalitesi gerçekten yüksek. Teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Peugeot Deniz?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?