Penti yorumlar

Penti yakın Forum Cappadocia, Mustafa Parmaksız Caddesi, 2000 Evler Mahallesi, Bahçelievler Mah., Bahçelievler Mahallesi, Nevşehir, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50130

  • Adres: Yeni Mah. Mustafa Parmaksız Cad. Forum Kapadokya No:56, D:18, 50200 Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 384 214 36 09
  • Web sitesi: penti.com
  • Enlem, Boylam: 38.6351355, 34.7093102

Penti, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Penti yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Bu mağazada alışveriş yapmak benim için harika bir deneyimdi. Personel çok yardımcıydı ve beni içeriye davet ederken çok sıcak ve misafirperver oldular. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve çok çeşitli seçenekler sunuyorlar. Sadece birkaç deri cekete bakmak için gelmiştim ama mağazadan ayrıldığımda birkaç daha fazla parça satın almıştım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Derya

Bu mağaza çok şık bir atmosfere sahip. Dekorasyon çok beğendim, modern ve rahat bir his veriyor. Mağazanın düzeni ve düzenlemesi kolay ve ürünleri kolayca bulmamı sağlıyor. Markaların çeşitliliği harika ve her tarza uygun ürünler bulmak mümkün. Burada zaman geçirmekten gerçekten keyif aldım.

2023-10-05 Mehmet

Mağazada alışveriş yapmak için rezervasyon yapmıştım ve hemen hizmete alındım. Bekleme yapmadan istediğim ürünleri bulmamı sağladılar. Bu benim için çok değerliydi çünkü acelem vardı ve mağazada geçireceğim zamanı en aza indirmek istedim. Aldığım ürünlerin kalitesi harikaydı ve paranın karşılığını aldığımı hissettim.

2023-10-10 Fatma

Kadın giyim mağazasına ilk girdiğimde, mağaza düzenlemesi çok hoşuma gitti. Mağaza geniş ve ferah hissettiriyor ve ürünleri sergilemek için yeterli alanı olduğunu düşünüyorum. Personel çok yardımcıydı ve herhangi bir sorum olduğunda benimle ilgilendiler. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve çeşitli fiyat aralıklarında seçenekler vardı. Genel deneyimim çok olumluydu.

2023-10-20 Sevim

Kadın giyim mağazasında hemen hemen her zaman alışveriş yapıyorum ve her seferinde harika bir deneyim yaşıyorum. Personel çok yardımcı ve bilgili ve herhangi bir sorum olduğunda beni yönlendiriyorlar. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve bütçeme uygun fiyatlar sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Hakan

Bu mağazada birkaç defa alışveriş yapmıştım ve her seferinde beklemek zorunda kaldım. Personel biraz daha hızlı hizmet verebilirdi ve sıraya hemen geçebilirim. Bunun dışında, ürünlerin kalitesi iyi ve mağazada rahat bir atmosfer var.

2023-10-30 Gülay

Kadın giyim mağazasına ilk girdiğimde hoş bir hoşgeldin hissi aldım. Personel güleryüzlü ve sıcakkanlıydı ve beni içeri davet ederken çok misafirperver davrandılar. Mağaza alanı geniştir ve ürünleri sergilemek için yeterli alanı vardır. Ürünlerin kalitesi oldukça iyidir ve mağaza sık sık yenilenen yeni ürünlerle güncellenir. Bu mağazada alışveriş yapmaktan gerçekten keyif aldım.

2023-11-04 Emre

Kadın giyim mağazasında bir ürün almak için mağazaya girdim ve mağazadaki personel çok yardımcı oldu. İstediğim ürünü hızlı bir şekilde bulmamı sağladılar ve bana ürün hakkında bilgi verdiler. Kalite açısından da memnun kaldım ve paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum. Genel deneyimim oldukça pozitifti.

2023-11-09 Esra

Bu mağaza oldukça modern ve şık bir atmosfere sahip. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve çok çeşitli seçenekler sunuyorlar. Personel her zaman yardımcı oluyor ve herhangi bir sorum olduğunda benimle ilgileniyorlar. Ayrıca, mağazanın düzeni ve düzenlemesi iyiydi ve ürünleri kolayca bulabiliyordum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Ceren

Kadın giyim mağazasından alışveriş yapmak benim için harika bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi yüksektir ve mağaza genel olarak iyi bir atmosfere sahiptir. Personel çok yardımcı ve bilgilidir ve herhangi bir sorum olduğunda beni yönlendiriyorlar. Bu mağazayı herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Penti?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?