Penti yorumlar

Penti yakın Dr. Sami Yağız Caddesi, Selçuk Mah., Selçuk Mahallesi, Niğde, Niğde, Central Anatolia Region, 51100

  • Adres: Selçuk, Dr. Sami Yağız Cd. NO:77/A, 51100 Niğde Merkez/Niğde, Türkiye
  • Web sitesi: penti.com
  • Enlem, Boylam: 37.9629776, 34.6689575

Penti, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Penti yorumlar

Personeller inanılmaz ilgili sanki yanimda bir arkadasim varmışçasına alisveris yaptim personelinizin ilgisinden ötürü ayrica cok guler yuzluler, gercekten böyle kalifiye personeller tercih ettiğiniz için teşekkürler penti???? …

2023-09-28 Melis

Personeller inanılmaz ilgili. Sanki yanımda bir arkadaşım varmışçasına alışveriş yaptım. Personelinizin ilgisinden ötürü ayrıca çok güler yüzlüler, gerçekten böyle kalifiye personeller tercih ettiğiniz için teşekkürler Penti :)

2023-09-28 Ayşe

Mağazanın ilk izlenimi çok hoşumuza gitti. Temiz bir atmosfer ve güzel bir dekorasyonu var. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek. Fiyatlarına göre değerlendirildiğinde iyi bir alışveriş deneyimi yaşadık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Mehmet

Personeller çok ilgili ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Aldığım üründen memnun kaldım. Mağazanın genel havası da güzel. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kalitesiyle göz ardı edilebilir. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-13 Fatma

Penti mağazasında güzel bir alışveriş deneyimi yaşadım. Personeller güleryüzlü ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Mağazada biraz kalabalık vardı, bu yüzden biraz beklemek zorunda kaldım. Ancak genel olarak memnun kaldım.

2023-10-18 Cihan

Penti mağazasından her zaman memnun kalıyorum. Ürünleri çok kaliteli ve çeşitli. Personeller yardımsever ve ilgili. Alışveriş yapmak için tercih ettiğim mağazalardan biri. Fiyatları da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Elif

Penti mağazasında son derece güzel bir deneyim yaşadım. Personeller çok yardımsever ve ilgili. Ürünlerin kalitesi harika. Mağaza dekorasyonu da çok hoşuma gitti. Biraz fazla beklemek zorunda kaldım ama genel olarak memnun kaldım.

2023-10-28 Merve

Penti'ye genellikle internetten alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Ancak mağazasını ziyaret ettiğimde de güzel bir deneyim yaşadım. Personeller ilgili ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Memnun kaldım.

2023-11-02 Ahmet

Penti mağazasından genellikle eşime hediye almak için alışveriş yapıyorum. Personeller yardımsever ve ilgili. Ürün seçeneği oldukça fazla. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kalitesiyle uyumlu. Minik bir bekleme süresi oluyor ancak genel olarak olumlu bir deneyim yaşıyorum.

2023-11-07 Aylin

Personeller çok cana yakın ve yardımsever. Sanki arkadaşımla alışveriş yapıyormuş gibi hissettim. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlarına göre iyi bir değer sunuyorlar. Mağaza atmosferi de hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Ali

Penti mağazasında alışveriş yaparken beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Personeller çok ilgili ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatları biraz yüksek olsa da indirimlerle uygun hale geliyor.

2023-11-17 Seda

Penti mağazasında çok güzel bir alışveriş deneyimi yaşadım. Personeller güleryüzlü ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek. Mağazanın genel atmosferi çok hoş. Fiyatları biraz yüksek olsa da değerini fazlasıyla veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Murat

Penti mağazasının atmosferi çok hoş. Personeller cana yakın ve ilgili. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da özellikle indirim dönemlerinde uygun fiyatlı ürünler bulmak mümkün. Olumlu bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Penti?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?